Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΑΛΣ: Πρόταση - Λύση για τις ανεξόφλητες υγειονομικές δαπάνες Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.


Αριθμ. Πρωτ.: 54 /12

ΠΡΟΣ: Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου
κ. Κωστή ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ

ΚΟΙΝ.: κ. Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Αντιναύαρχο Λ.Σ. ΜΠΑΝΤΙΑ Δημήτριο


ΘΕΜΑ: Πρόταση – τροπολογία για τις εκκρεμούσες υγειονομικές δαπάνες παρελθόντων ετών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.


Κύριε Υπουργέ,
Όπως είναι γνωστό, τα τελευταία χρόνια (2008 και εντεύθεν), η σταδιακή και για διάφορους λόγους, συσσώρευση χρεών υγειονομικών δαπανών και η μη ενταλματοποίηση τους στο χρόνο που αυτές πραγματοποιήθηκαν, δημιούργησαν μια απαράδεκτη κατάσταση, με αποτέλεσμα την στάση πληρωμών στους δικαιούχους και κατά συνέπεια την παύση παροχής υγειονομικής περίθαλψης στα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.


Η αντιμετώπιση του προβλήματος καθιστά αναγκαία την προώθηση μεταβατικής ρύθμισης που να προβλέπει, κατά παρέκκλιση των ισχυουσών διατάξεων, την οριστική τακτοποίησή τους. Επίσης, με την προτεινόμενη ρύθμιση, άμεσα, επέρχεται και η λογιστική τακτοποίηση, που είναι υποχρέωση ενός ευνομούμενου κράτους.


Για τους παραπάνω λόγους και σε συνέχεια των κατά καιρούς παρεμβάσεών μας, προτείνουμε συγκεκριμένη τροπολογία νόμου, που η υιοθέτηση και προώθησή της από την πλευράς σας, θα βοηθήσει στην επίλυση του προβλήματος.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ
Στο Σχέδιο Νόμου «……………..»
Άρθρο ….

«Οι δαπάνες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης του προσωπικού Λιμενικού Σώματος και των προστατευομένων αυτού μελών που πραγματοποιήθηκαν μέχρι την 31.12.2011 καθ’ υπέρβαση των εγγεγραμμένων πιστώσεων ή χωρίς την τήρηση της προβλεπόμενης διαδικασίας στο π.δ. 113/2010 (Α΄ 194), εξοφλούνται έως 31-12-2013 σε βάρος των εγγεγραμμένων πιστώσεων του προϋπολογισμού εξόδων του Λιμενικού Σώματος.


Για την κοστολόγηση των ιατρικών πράξεων, των παρακλινικών εξετάσεων, των νοσηλίων, των θεραπειών των στελεχών Λ.Σ. καθώς και των μελών των οικογενειών αυτών, εφαρμόζεται το ισχύον κρατικό τιμολόγιο. Οι διατάξεις του προηγούμενου εδαφίου έχουν αναδρομική ισχύ από 01/01/2012.


Για την αποζημίωση των ιατρικών επισκέψεων των στελεχών του Λιμενικού Σώματος καθώς και των μελών των οικογενειών αυτών, εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 1 του π.δ. 127/2005 (Α΄ 182). Οι διατάξεις του προηγούμενου εδαφίου έχουν αναδρομική ισχύ από 01/01/2012.»


Παραμένουμε στην διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινήσεις ή πληροφορία.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΝΕΟΥ Γ.Γ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ . Ο Γ.Γ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ κ. ΠΑΣΣΑΚΟΣ ΣΠ. ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΡΙΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΝ ΚΡΗΤΗΣ ΟΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ .
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ο κ. ΠΑΣΣΑΚΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΆΒΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΊΜΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΈΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ κ. ΣΑΙΤΑΚΗ . Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ κ. ΠΑΣΣΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΠ/ΡΧΟΣ ΜΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΜΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ κ ΠΑΣΣΑΚΟΥ,ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗ ΣΝΔ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΠΛΟΙΑΡΧΟΣ .ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ . ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ κ. ΠΑΣΣΑΚΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ .κ. ΜΕΛΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ .

Ανώνυμος είπε...

"...ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΑΞΙΟΜΑΤΙΚΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ..."

Τελικά αυτός ο Μελάς το επικοινωνιακό το δουλεύει φουλ. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, μακάρι να εκλεγεί και να προσφέρει, αλλά σε συνδυασμό με τα εμετικά και γλύφτικα δημοσιεύματα που ανέβηκαν πρόσφατα στο blog, φοβάμαι ότι θα αποδειχθεί νέος Καλοχαιρέτας.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ Δ.Σ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΜΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Α/Ξ - ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ, ΕΞΥΠΝΟΣ, ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΚ ΣΝΔ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΗ Γ.Γ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΠΑΣΣΑΚΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ...ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΄΄Τετάρτη, Οκτωβρίου 24, 2012 6:59:00 π.μ.΄΄ ΟΤΙ Ο ΠΑΣΣΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΩ..ΜΑΛΛΟΝ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.!!! Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΑΡΟΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ... ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ... ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΦΕΛΕΣ.... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΗΤΣΑΡΑ.. ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΩ ΠΑΝΤΩΣ...

Exantas είπε...

Διαβάζουμε: "......ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο κ. ΜΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ Α/Ξ - ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ, ΕΞΥΠΝΟΣ, ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΚ ΣΝΔ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ.
Ξέχασε να γράψει: "ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ..... ΜΕΤΡΙΟΦΡΩΝ".
Αυτοπεριγράφεται & αυτοσυγχαίρεται ο εν λόγω Αξκός, όπως γράφτηκε πρόσφατα ή πλάκα του κάνετε? Συνέλθετε & σοβαρευτείτε κ.κ. συνάδελφοι, με την ανωνυμία ορισμένοι δεν γίνονται μόνον γραφικοί αλλά επικίνδυνοι.
Με θαλασσινούς χαιρετισμούς

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ .Ο κ. ΠΑΣΣΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΧΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ .ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ .ΤΩΡΑ , Ο ΜΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ κ. ΠΑΣΣΑΚΟΥ .ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΟΣ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 1000% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο κ. ΠΑΣΣΑΚΟΣ ΝΑ --ΚΑΕΙ-- . ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΩΣ Γ.Γ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΟ , ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ . ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Η Γ.Γ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΦΙΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ .. ΕΠΙΣΗΣ Ο κ. ΠΑΣΣΑΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΊΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΤΟΥ κ. ΣΑΙΤΑΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΑΡΤΗ .ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ , ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο κ.ΠΑΣΣΑΟΣ , Γ.Γ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ , ΤΑΜΙΑΣ Ο ΞΥΠΝΗΤΟΣ ΕΦΟΣΟΝ ΛΕΩ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Ο κ. ΣΑΙΤΑΚΗΣ .ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ Η ΠΕΑΛΣ ΤΑ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝΟΔΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ κ. ΠΑΣΣΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ κ. ΣΑΙΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ Η ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ , ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ .ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΆΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΕΠΆΞΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.....ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ Η ΠΕΑΛΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ κ. ΣΑΙΤΑΚΗ ΚΑΙ κ. ΠΑΣΑΚΟΥ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΕΙ....... ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΜΥΝΑ .ΤΕΛΟΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΑΡΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΉ ΜΕ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...............

Ανώνυμος είπε...

Εγω ειμαι χαρούμενος που τις τελευταίες ημερες βλεπω την ΕΛΛΗΝΙΚΗΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ οτι εχει επανέλθει , ανεβαζει αναρτήσεις καθημερινά και υπαρχουν σχολια . ΜΠΡΑΒΟ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ....ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ......

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι , καλά όσα λέτε και συμφωνώ με όλους , ιδιαίτερα με το τελευταίο αναλυτικό σχόλιο,όμως δεν ξερω αν έχετε καταλάβει ότι κινδυνεύουμε με μειώσεις εξωφρενικες ,. το οτι θα πέσει ένας ΛΦ 160 ευρώ κατω και ενας αρχιπλοίαρχος 600 ευρώ κάτω δεν σας λεει τιποτα ???χάνουμε τα τσεκουρωμένα δωρα , έρχονται φοροι, δεν έχουμε υγειονομική περίθαλψη , το σωμα πάει απο το κακο στο χειρότερο , δεν μπορουμε να ζησουμε τις οικογένειες μας , οσοι έχουν συζύγους που δεν έχουν μονιμότητα στο δημόσιο συντομα οπως παει θα βρεθούν χωρις δουλειά αρα με ενα μισθό τσεκουρωμένο του λιμενικου, .... κ.λ.π ..........ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ.Γ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ . Η ΠΕΑΛΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ . ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΟΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΛΗ ....ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ .....ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΗ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΝΑΙ ........ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ....ΞΥΠΝΑΤΕ.....