Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Το δικό μας ΟΧΙ

Πειραιάς, 26 Οκτωβρίου 2012

Ο νέος τυφώνας μέτρων ετοιμάζεται να σαρώσει ότι απέμεινε όρθιο από τα προηγούμενα μνημόνια εξαντλώντας κάθε περιθώριο, δείχνοντας την μανιώδη λύσσα των δανειστών της χώρας και την ποταπή τους επιθυμία να μας δουν να υποκύπτουμε στις ορέξεις τους.

Κανένας άλλος λόγος δεν υπάρχει για να συμβαίνουν όλα αυτά, οδηγώντας στον αφανισμό 3 γενεών της ελληνικής κοινωνίας.

Οι νέες περικοπές των μισθών μας, ξεπερνούν τα όρια της ανεκτής διαβίωσης προκαλώντας τριγμούς και ρήγματα στην κοινωνική μας υπόσταση και στην οικογενειακή μας ζωή.

Η κυβέρνηση υποταγμένη πλήρως στους ξένους κατακτητές ζητά από μας θυσίες και αίμα με μόνο αντάλλαγμα δύο λόγια συμπάθειας των τοκογλύφων της.

Η δική μας θέση, στάση και άποψη είναι ότι τώρα είναι η ώρα για ένα μεγάλο ΟΧΙσαν αυτό που οδήγησε τους υπερήφανους προγόνους μας σε ένα άνισο φαινομενικά πόλεμο, αλλά ταυτόχρονα ελπιδοφόρο και γενναίο με το όραμα μιας ελεύθερης και ανεξάρτητης πατρίδας.

Καλούμε τους συναδέλφους καθώς και το σύνολο των ένστολων τόσο στην ενέργεια όσο και στην αποστρατεία σε μια μεγάλη, μαζική, δυναμική κινητοποίηση την Πέμπτη 01-11-2012 στην Αθήνα.

Με πίστη στην δύναμή μας προχωράμε δυνατά, βγαίνουμε μπροστά, δίνουμε την μάχη, η οποία δε εξαντλείται με την ψήφιση των μέτρων αλλά θα είναι διαρκής αγώνας μέχρι την τελική δικαίωση.

Σε περίπτωση αιφνιδιαστικής κατάθεσης και ψήφισης του Σ/Ν πριν την παραπάνω ημερομηνία, θα κινηθούμε ανάλογα και θα σας ενημερώσουμε με νεότερη ανακοίνωσή μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Δριβάκος Γεώργιος Κατσίνας Σωτήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: