Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΑΛΣ : ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ………. Κάποιοι και πάλι σχεδιάζουν για εμάς χωρίς εμάς.

Αριθμ. Πρωτ.72/12 

Μετά από μακρά περίοδο αναμονής, η πολιτική ηγεσία του ΥΝΑ, αναλαμβάνει την πρώτη ουσιαστικά πρωτοβουλία, αναφορικά με το Λιμενικό Σώμα.
Πληροφορηθήκαμε ότι στους Ανώτατους ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΎΣ εστάλη αρχικό προσχέδιο ΠΔ για την οργάνωση των Υπηρεσιών και των οργάνων του ΛΣ και τους ζητείται να κατατεθούν οι απόψεις τους εντός τακτού χρονικού διαστήματος.
Εκφράζουμε την έκπληξη μας και την δυσφορία μας αφού δεν κληθήκαμε να παράσχουμε τις απόψεις μας, αλλά και κυρίως γιατί επί ένα περίπου πεντάμηνο, κάποιοι και πάλι σχεδιάζουν για εμάς χωρίς εμάς.
Μεσούσης της χειρότερης κρίσης η οποία μαστίζει την κοινωνία και κατ’ επέκταση και το ΛΣ τέτοιες ενέργειες μόνο ερωτηματικά μπορεί να εγείρει για την σκοπιμότητα τους.
Φθάνει πια με τις αυθεντίες ,τους ειδικούς επαΐοντες ,τους <<ανταυτού>>, κανείς δεν μπορεί και δεν δικαιούται να αγνοεί τους εκπροσώπους των εργαζομένων.
Καλούμε τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου να μας παράσχει την οφειλόμενη από την πλευρά του ενημέρωση για τις προωθούμενες αλλαγές, υπενθυμίζοντας ότι η προώθηση τέτοιων αλλαγών και η επιτυχία τους, απαιτούν, διαφανείς διαδικασίες, μέγιστη δυνατή συναίνεση και συνεννόηση.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: