Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΕΡΧΟΝΤΑΙ νέες περικοπές, αυτή τη φορά στα εφάπαξ

Πειραιάς 16 Νοεμβρίου 2012

Μετά την εθνική ταπείνωση που υπεστήκαμε με την ψήφιση του νόμου «Έγκριση μεσοπρόθεσμου πλαισίου ...» ΕΡΧΟΝΤΑΙ νέες περικοπές, αυτή τη φορά στα εφάπαξ.

Το ληστρικό κράτος που απροκάλυπτα βάζει το μακρύ του χέρι στην τσέπη μας, αυτή τη φορά κλέβει και τις αποταμιεύσεις μας, το υστέρημά μας, τους κόπους και τους αγώνες μιας ολόκληρης ζωής, κλέβει εν τέλει την ίδια μας τη ζωή.

Η κυβέρνηση των κ.κ. ΣΑΜΑΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΚΟΥΒΕΛΗ εκτελώντας εντολές, ρίχνει στην αρένα και τα τελευταία αποθέματα της ζωής μας, όχι για δημοσιονομικούς λόγους, αλλά προς τέρψιν των αδημονούντων για αίμα και θάνατο αφεντικών τους.

Τους καλούμε για μία ακόμη φορά που ίσως είναι και η τελευταία ευκαιρία που τους δίνετε, να σταματήσουν τον εθνικό κατήφορο της συμφοράς και της ανέχειας.

Επιτέλους ας πράξουν το εθνικό τους καθήκον, στηρίζοντας την Ελληνική κοινωνία και όχι τα ξένα συμφέροντα.

Επίσης καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υ.Ν.Α. και την φυσική μας ηγεσία, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, δίπλα στο σύνολο των στελεχών Λ.Σ. που δοκιμάζεται, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες που τους αναλογούν και παίρνοντας ξεκάθαρη θέση για την ραγδαία επιδείνωση της οικονομικής μας κατάστασης και της υφαρπαγής του μόχθου και του ιδρώτα μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Δριβάκος Γεώργιος Κατσίνας Σωτήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: