Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΑΛΣ: Επιστολή στον κ. Α/ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. για οδοιπορικά νέων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ


Αριθμ. Πρωτ. 65/12
 
ΠΡΟΣ: κ. Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Αντιναύαρχο Λ.Σ. ΜΠΑΝΤΙΑ Δημήτριο   

ΚΟΙΝ.: ΥΝΑ/Α.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ./ΔΠ-ΔΙΧΕΔΑΠ-ΔΟΣΠΑΣΠ
Κύριε Αρχηγέ,

Όπως γνωρίζετε, προ ημερών, αποφοίτησαν από την Σ.Ν.Δ. οι νέοι Σημαιοφόροι Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τοποθετήθηκαν σε διάφορες υπηρεσίες ανά την επικράτεια. 

Δυστυχώς, όπως και προφορικά σας είχαμε ενημερώσει, επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες μας ότι για τους εν λόγω Αξιωματικούς δεν είχε προβλεφθεί η δέσμευση σχετικής πίστωσης, ώστε να δοθούν οι οφειλόμενες προκαταβολές έναντι οδοιπορικών εξόδων.

Με δεδομένο ότι οι εν λόγω νέοι Αξιωματικοί δεν θα πληρωθούν έως τα τέλη Ιανουαρίου 2013, σύμφωνα με υφιστάμενο σχεδιασμό των υπηρεσιών, γίνονται εύκολα αντιληπτές οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτοί οι νέοι επαγγελματίες να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες που προκύπτουν από την μετάθεσή τους, σε συνδυασμό με την ένταση της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει το σύνολο των ελληνικών οικογενειών.

Η διοικητική μέριμνα και επιμελητεία για άλλη μια φορά δεν υπάρχει για τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., οι αυτονόητες υποχρεώσεις της πολιτείας αλλά και των διοικούντων «μεταχρονολογούνται».

Σας καλούμε να δώσετε τις απαραίτητες οδηγίες- εντολές στις αρμόδιες υπηρεσίες για την άμεση χορήγηση της οφειλόμενης προκαταβολής, αλλά και για την επίσπευση των γραφειοκρατικών διαδικασιών πληρωμής των νέων στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                     Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ     Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φωνάξτε τον Μελά που όλα τα καθαρίζει (όπως ο άσπρος σίφουνας με αμονιαζόλ) , να καθαρίσει και γι αυτό...

Ανώνυμος είπε...

Ο Κος ΜΕΛΑΣ ΄΄συνάδελφε΄΄ (ο θεός να σε κάνει τέτοιον) τουλάχιστον έχει αποδείξει ότι επώνυμα προσπαθεί. Εσύ που είσαι ρε κοπρίτη και ποιος είσαι? Μέσω της ΕΝΩΣΗΣ μας της ΠΕΑΛΣ γίνονται τοσες προσπάθειες ανατροπής του τοπίου. Γιατί πρέπει δηλαδή να βγάζουμε με τα χέρια μας τα ίδια μας τα μάτια? Όλοι συνάδελφοι είμαστε και όλους μας πονάει και το οικονομικό και το ασφαλιστικό.. Έλεος πια με την λασπολογία στον ΠΑΣΣΑΚΟ, στον ΣΑΙΤΑΚΗ, στον ΜΕΛΑ και σε οποιονδηποτε άλλο απο το Δ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και εγώ....

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ συμφωνώ. ΜΟΝΟ ο Μελάς μπορεί να καθαρίσει...

Ανώνυμος είπε...

διαβάζω συχνά πολύ ωραία....σχόλια που αφορούν συγκεκριμένο νέο αξιωματικό του ΔΣ της ΠΕΑΛΣ και πραγματικά φρικάρω . Δεν μπορώ να πω κατι κακό για το νεαρό συνάδελφο ,το αντίθετο μαλιστα , αλλά δεν μπορω να και πω και ότι οσα γράφουν κάποιοι για την συνδικαλιστική του προσφορα οτι ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Παρακολουθω συστηματικά την δραση της ΠΕΑΛΣ και των ΔΣ της σχεδόν 6 χρονια και σχεδον με ολα τα μελη των ΔΣ που περασαν ειναι γνωστοι μου . ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΑΠΟΨΗ-ΒΛΕΠΩ-ΑΚΟΥΩ-ΔΙΑΒΑΖΩ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ Η ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΎΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ .
Η ΠΕΑΛΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΩΝ ΔΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ . ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ . ΤΟ 80% ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΛΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΠΙΔΕΙΧΤΙΚΆ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ . ΑΝ ΣΤΟ ΝΕΑΡΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ Η ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΝΔ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΕΛΕΓΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΘΑ ΓΕΛΑΓΕ.....ΕΥΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Η ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΎΝ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΙΝ 3 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ.ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΦΤΑ . Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟΥ Λ.Σ ΠΑΣΣΑΚΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΚΑΙ Η ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟ ΛΣ ΣΑΙΤΑΚΗ ΔΗΜΗΤΡΗ .ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ Η ΠΕΑΛΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΟΡΘΙΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ...... ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ......ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ .........ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΞΙΑ .ΔΕ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΩ ΕΔΩ .ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΊΔΟΥΜΕ-ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΈΝΤΙΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ , ΣΤΟ ΡΙΣΚΟ , ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ . .....ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ .ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΠΥΡΟ ΠΑΣΣΑΚΟ , ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΙΤΑΚΗ , ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΠΥΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ .

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες να πεις καλημέρα στον Μελά...
Έτσι κάνουν οι φίλοι...?