Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Έκτακτη είδηση και πολύ σοβαρή μάλιστα!!!


Στις 28/01 είχαμε δημοσιεύσει την πληροφορία ότι το προσωπικό που επανδρώνει τα διασωστικά ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ Ε/Π SUPER PUMA σε θέσεις διασποράς στα νησιά του ΑΙΓΑΙΟΥ μετακινήθηκαν την περασμένη εβδομάδα χωρίς να τους καταβληθούν προκαταβολές για την εκτός έδρας μετακίνηση τους ως προβλέπεται από το ΠΔ 200/93 για τις υπηρεσίες τους. και αυτό διότι η "ΠΑΓΙΑ" του Υπ ΠΡΟΠΟ όσον αφορά το ΛΣ δεν έχει "ΣΑΛΙΟ".

Οι πληροφορίες θέλουν ....




ότι λαμβάνοντας γνώση της εκφραζόμενης δυσαρέσκειας του προσωπικού το οποίο καλούνταν να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της εξωτερικής πολιτικής της χώρας χρηματοδοτώντας αυτές από τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό , η πολιτική ηγεσία "βρήκε" και απέστειλε έστω και καθυστερημένα τα χρήματα τα οποία ανέρχονταν στο εξευτελιστικό ποσό των 6000 € για 18 άτομα σε τρία νησιά του αιγαίου για οκτώ ημέρες .

ΣΗΜΕΡΑ!!!! υφίσταται το ίδιο πρόβλημα για τους αντικαταστάτες των πληρωμάτων αυτών στα οποία δήλωσαν ότι θα μετακινηθούν χωρίς χρήματα και........ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ.....
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ "ΚΩΔΙΚΟ" ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΡτΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ!!!!
ΔΗΛΑΔΗ "ΖΗΣΕ ΜΑΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΑΣ ΤΡΙΦΥΛΛΙ"
Δηλαδή οι τεχνοκράτες της κυβέρνησης και ειδικά ο Χρυσοχοίδης ενώ διέλυσαν το Υπουργείο Ναυτιλίας δια υπογραφής στο πόδι δεν είχαν μεριμνήσει για για τις συνεχείς απαιτήσεις που επίτασσε η οργάνωση του !!! με αποτέλεσμα να υφίσταται αυτό το μπάχαλο


ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ "ΕΚΤΟΣ" ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΝΑΡΡΩΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ!!! ΕΤΣΙ ΤΑ Ε/Π ΣΗΜΕΡΑ !!!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ!!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ...ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗΣ...... Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ "ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ" ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ......
ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ!!!!!

Εμείς δεν μπορούμε να υποθέσουμε τίποτε άλλο εκτός του ότι η χώρα μας είναι πλέον σε πτώχευση και απλά δεν τολμά κανείς να το ανακοινώσει!!!
Και αυτό γιατί.... Δεν είναι δυνατόν μια τόσο ευαίσθητη Υπηρεσία η οποία εκτος της κοινωνικής της προσφοράς είναι και ακρογωνιαίος λίθος για την απώθηση όσων επιβουλεύονται την κυριαρχία μας στο Αιγαίο να αντιμετωπίζεται κατ αυτόν τον τρόπο.
Δεν μπορεί να θεωρηθεί σε καμιά των περιπτώσεων σοβαρός λόγος ο τυπικός λόγος νομιμοποίησης του "κωδικού" από το υπουργείο οικονομίας για να καταβληθούν τα δικαιούμενα στους "φύλακες του Αιγαίου" .
Επειδή μπορεί κάποιοι να επιχειρήσουν να αλλοιώσουν την σοβαρότητα του θέματος η σελίδα μας έκανε την έρευνα και σας ενημερώνει ότι η εκτός έδρας ημερήσια αποζημίωση των πληρωμάτων αποτελείται από την τροφή η οποία ανέρχεται στα 30 € και το ξενοδοχείο το ποσό του οποίου ανέρχεται στα 40 έως 45 € .
Αυτά τα ποσά καλούνται τα πληρώματα να τα βάλουν από την τσέπη τους για να λένε "κάποιοι" ότι κυβερνούν ένα κράτος.

Ερωτούμε...μπορεί κάποιος να θεωρήσει ότι η κίνηση αυτή είναι εκβιασμός ???? ή στάση???
Εάν πραγματικά η κατάσταση της χώρας είναι τόσο σοβαρή που δεν μπορεί ένα κράτος να καταβάλλει το ευτελές αυτό ποσό προκειμένου εξασφαλίσει την εθνική κυριαρχία αλλά και την κοινωνική ειρήνη..... ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ "ΠΟΛΕΜΟ"................
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΦΟΥ ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΤΟΤΕ ΑΝΑΚΗΡΥΞΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΟΙ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ" ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΦΥΓΟΠΟΝΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ....................ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ !!!!!!! ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!
ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΘΥΣΙΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!
ΠΕΙΤΕ ΤΟ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ!!
απο το ΛΗΜΕΡΙ

ΣΧΟΛΙΟ

Λύστε το πρόβλημα άμεσα.
Αναβάλετε την αγορά υπολογιστών και διαθέστε τα χρήματα για την σωτηρία ζωών!!!
Μα να μην υπάρχει ούτε ένας ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ βουλευτής να αντιδράσει!!!
Πρέπει να ντρέπεστε ΟΛΟΙ σας.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

voitheia

Ανώνυμος είπε...

Αυτή είναι η κατάντια του Λ.Σ και υπεύθυνη είναι η πολιτική ηγεσία , με την ανοχή της στρατιωτικής που δεν βλέπει πέρα από τα γαλόνια της.
Τόσα χρόνια όλα ρεφενέ τα πληρώνουμε.
Μας κάνουν κρατήσεις για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και πληρώνουμε γιατρούς και φαρμακεία, μας στέλνουν υπηρεσία εκτός έδρας και τα βάζουμε από την τσέπη μας.
Φτάνει πια... Σε λίγο θα μας βάλουν να πληρώνουμε και τις ζημιές των ελικοπτέρων και των σκαφών (για τις ζημιές των σκάφων ξέρω καλά έχω πληρώσει κατά καιρούς πολλά μικροποσά)
-σταβέντος-

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα σας, διάβασα το άρθρο των super puma και θέλω να προσθέσω τα εξής μιας και τυγχάνει να υπηρετώ σ´ αυτά....
είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω τα όσα γράφτηκαν σχετικά με την διαθεσιμότητα των Ε/Π τις προηγούμενες ημέρες.
Σε 2 από τα 3 νησιά τα Ε/Π είχαν διαθέσιμα μέλη πληρώματος Λ.Σ μόνο έναν δύτη!!!
Τα υπόλοιπα μέλη ήταν ?εκτός? λόγω ασθένειας!!!
Αμέσως κινητοποιήθηκε όλη η Π.Α και το θέμα έφτασε και στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ, ΠροΠο…
Στην προκειμένη περίπτωση η Π.Α έπραξε άκρως επαγγελματικά και Άμεσα και με την ?? διπλωματία ?? της ?? ξύπνησε ?? τον Αρχηγό του Λ.Σ ο οποίος διαβεβαίωσε πως θα λύσει άμεσα τα χρόνια προβλήματα!!!
Αξιοσημείωτο στην όλη υπόθεση και πρέπει να τονισθεί είναι η στάση του επικεφαλούς των συνδέσμων-δυτών και των αυλικών του οι οποίοι άρχισαν να απειλούν Θεούς και δαίμονες με αναφορές και μεταθέσεις συναδέλφους που ακόμα δεν είχαν βγει εκτός ενεργείας προκειμένου να μην το πράξουν ή που δήλωναν ότι αδυνατούν να μετακινηθούν άμεσα προς αντικατάσταση των άρρωστων συναδέλφων στα νησιά.
Από την άλλη μεριά η Π.Α από τον Αρχηγό της μέχρι και τον Μοίραρχο της 384 ΜΕΔ έπραξε επαναλαμβάνω άκρος επαγγελματικά αλλά κυρίως ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ αγκαλιάζοντας το προσωπικό του Λ.Σ και σκύβοντας πάνω στα προβλήματα του!!!
Κύριε Αντιπ/ρχε προϊστάμενε των συνδέσμων-δυτών έχετε πολλά να μάθετε από τους όμοιους σας της Π.Α !!!!!!!!!!!
Αρχηγέ και ηγεσία του Λ.Σ εσείς δεν μπορείτε να μάθετε τίποτα από τους ομολόγους σας της Π.Α γιατί πολύ απλά δεν ξέρετε τι σημαίνει λιμάνι, δεν ξέρετε τι σημαίνει πλωτό, δεν ξέρετε τι σημαίνει κλιμάκιο ειδικών αποστολών, δεν ξέρετε τι σημαίνει μονάδα υποβρυχίων αποστολών, δεν ξέρετε τι σημαίνει Ε/Π Έρευνας και Διάσωσης, δεν ξέρετε τι σημαίνει απουσία από το σπίτι σας και την οικογένεια σας, δεν ξέρετε τι σημαίνει Δ.Μ (ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ) το αναγράφω εντός παρένθεσης γιατί μάλλον δεν γνωρίζετε ούτε τα αρχικά κ.α πολλά τα οποία όμως οι ομόλογοι σας στην Π.Α τα γνωρίζουν πολύ καλά μιας και σε γραφείο μπήκαν μετά από 25 χρόνια υπηρεσίας σε πτητικά μέσα γυρίζοντας και υπηρετώντας σε όλη την Ελλάδα!!!!!
Είμαι σε θέση να βεβαιώσω για εμένα αλλά και για όλους τους συναδέλφους μου που πετάνε αλλά ΟΧΙ γι αυτούς που ΛΕΝΕ ότι πετάνε, ότι αν μας ζητήσει ο Μοίραρχος μας να φυλάξουμε τα σύνορα της Πατρίδος μας χωρίς καμία απολαβή θα το πράξουμε χωρίς σκέψη όπως κάνουμε 10 χρόνια τώρα ξεχασμένοι από την ηγεσία του Λ.Σ που το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η προβολή του Σώματος στα ΜΜΕ με video από διασώσεις της υπηρεσίας ?? ΦΑΝΤΑΣΜΑ ?? μιας και 10 χρόνια τώρα απλά…… δεν υπάρχουμε θεσμοθετημένα !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Λύστε το πρόβλημα άμεσα.
Αναβάλετε την αγορά υπολογιστών και διαθέστε τα χρήματα για την σωτηρία ζωών!!!
Μα να μην υπάρχει ούτε ένας ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ βουλευτής να αντιδράσει!!!
Πρέπει να ντρέπεστε ΟΛΟΙ σας.
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ!!!