Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2010

Στη Μυτιλήνη ο Χρυσοχοΐδης μετά τις 10/02....


Τη Μυτιλήνη θα επισκεφθεί μετά τις 10 Φεβρουαρίου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο πλαίσιο επισκέψεων που προγραμματίζει σε λιμεναρχεία της χώρας, με πρώτο σταθμό την Πάτρα. Την επίσκεψη ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε προχθές στην Αθήνα.

Η Μυτιλήνη θα είναι ο δεύτερος σταθμός ....


των επισκέψεων που ξεκινά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφθεί τη Σάμο και πιθανόν και άλλα λιμεναρχεία της χώρας, προκειμένου να καταγράψει τα προβλήματα και τις ανάγκες.
Ο υπουργός, στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λιμενικοί με την αγορά επί πιστώσει φαρμάκων λόγω της καθυστέρησης στην καταβολή των οφειλομένων.

Λύση στο πρόβλημα με τα φαρμακεία
Προχθές, στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με τα φαρμακεία ότι το θέμα έχει αναλάβει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Θανάσης Χριστόπουλος, ενώ υποσχέθηκε ότι μέχρι τέλους του μήνα - πιθανόν και νωρίτερα - θα έχουν εξοφληθεί οι οφειλές του 2008 (το 30% των οφειλών), οπότε οι φαρμακοποιοί σε Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Θεσσαλονίκη, Αττική, Βόλο και σε άλλες περιοχές θα αρχίσουν να εξυπηρετούν κανονικά το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος.
Τέλος, όσον αφορά στις επισκευές των αεροπλάνων, ελικοπτέρων και τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος που παραμένουν ακινητοποιημένα λόγω βλάβης, ο κ. Χρυσοχοΐδης ήταν κατηγορηματικός. Τόνισε ότι θα επισκευαστούν όλα ώστε σε ένα χρονικό ορίζοντα μέχρι το καλοκαίρι το Λιμενικό Σώμα να αποκτήσει έναν αξιόμαχο στόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: