Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

από τον Δημήτριο Β.ΖΑΜΠΙΚΟ    Υποναύαρχο Λ.Σ. ε.α.

yponavarxos zampikos -

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ.......ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

90 χρόνια λειτουργούσε άψογα?πού στα γραφεία του 4 και 5 ορόφου?είτε το θέλετε είτε όχι το Λ.Σ είναι η αστυνομία της θάλασσας.δεν ανήκωμεν εις το βασιλικόν ναυτικόν 'κύριοι'

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ......ΑΡΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΙ!!!.

Ανώνυμος είπε...

κ. αποστρατοι ειστε το ιδιο με τους συντομα αποστρατους ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΡΑ Α/Ξ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ.οι οποιοι ειναι ΚΑΙ παρτακιδες ,ψευτοαξιωματικοι,που ποτε δεν προσφεραν το κατι παραπανω στο λ.σ και στα στελεχη του και κανουν τους καμποσους σε εμας αλλα τρωνε χιουχαρισμα μολις στριψουν στη γωνια .ειστε ολοι σας υπευθυνοι για οτι γινεται και δεν φοραται πανΤΕλονια.μαλιστα στη σνδ λεω να σας δινουν αντι σπαθι νερομπιστολο.ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ.ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ --ΧΕΣΤΕΣ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΣΑΣ Λ/Φ ΥΠ/ΚΩΝ Α/Ξ ΟΠΩΣ ΕΓΩ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΠΟ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΡΟΜΠΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ ΝΑΥΑΡΧΟΥΚΟ ΜΑΣ!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 9:01. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΤΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ. ΕΙΠΑΜΕ, ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΕΑ ΚΕΛΕΥΣΤΗΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΦΙΛΑΡΕΣ ΝΑΥΑΡΧΟΥΚΟΙ. "ΝΕΟΣ" ΑΞ.

Ανώνυμος είπε...

EXEI KATALABEI ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας .
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΚΣΕΔ ΦΕΥΓΕΙ???
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ Λ.Σ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΠ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.
ΜΗΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ 7500 ΣΤΕΛΕΧΩΝ

Ανώνυμος είπε...

oi L/F EXOUN PROSOPIKOTITA esu galazoaimate ksereis ti simeni auti ileksi??