Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Με αποχώρηση των πλοίων τους από το ελληνικό νηολόγιο απειλούν οι Ελληνες εφοπλιστές του Λονδίνου

"ακόμα και αν η κυβέρνηση αποφασίσει να στείλει το Λιμενικό Σώμα στο υπουργείο Γεωργίας, τότε εκεί θα πρέπει να είναι και η θέση της ναυτιλίας" (ποιος να το έιπε αυτό..;)

 Ρίξτε μια ματιά το παρακάτω άρθρο της  Α. Καλλή από την ΗΜΕΡΗΣΙΑ



8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kuria kalli na eisai kala pou mas skeftese emas tous limenikous !!! alla pes mou ego pou eimai limenofilakas tha prosliftho apo tin E.E.E. i einai mono gia galazoaimatous pou sinithos ginontai dieuthintes kapiou efoplisti??

Ανώνυμος είπε...

εσυ που εισαι λιμενοφυλακας , εισαι και θα εισαι λ/φ .ετσι ειναι η ζωη και θα εισαι μονο για εμας τους γαλαζοαιματους .ολοι στη ζωη εχουμε ενα ρολο και καλο ειναι να τον αποδεκτουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΝΤΟΠΟΡΟΣ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΘΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΞΕΜΠΑΡΚΕΡΝΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΓΑ ΑΠΟ Β ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥΡΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΑΡΙΝΙΑΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΠΑΡΚΟ ΧΩΡΙΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΛΟΜΑΡΚΟΝΕΟΥΣ, ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΝΑ ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΙ ΠΡΟΘΥΜΟ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΤΑΝ ΣΦΙΓΓΑΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ ΛΕΓΑΝ ΤΗΛ. ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ. ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΚΑΣ, ΕΙΣΑΙ,ΑΠΟ ΥΠΟΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΡΧΙΝΑΥΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΛΣ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΥΡΕΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.
"ΝΕΟΣ ΑΞ"

Ανώνυμος είπε...

Επιπλέον, μεταφέρεται από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη η ΓΓΝΑΝ Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας και Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας και μετονομάζεται σε Γενική Γραμματεία θαλάσσιας Ασφάλειας.
ποιες ΕΙΝΑΙ οι υπηρεσιες της ΓΓΝΑΝ.
Π.Χ ΤΟ ΕΚΣΕΔ ΦΕΥΓΕΙ???

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

eutixos pou eisai monos sou galazoaimatai eutixos giati den tha upirxe kai L.S. xoris esena mana mou

Ανώνυμος είπε...

ti pinete ke lete metaksi sas malakies ?????????
ke gelaei o kosmos ke patima dinete na maws tin poyne pali......

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ηρεμήστε, πλάκα σας κάνει ο άλλος και τσιμπάτε. Τι είναι αυτά που γράφετε...