Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ

Πειραιάς 29/10/10

Σας γνωρίζουμε ότι υπεγράφη Κοινή Υπουργική Απόφαση βάση της οποίας χορηγείται στο προσωπικό του Λ.Σ. εκλογικό επίδομα για τις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010, ύψους 700 ευρώ μείον τις προβλεπόμενες από το νόμο κρατήσεις.

Η καταβολή του θα γίνει από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών και το χρονικό διάστημα που θα καταβληθεί θα καθοριστεί τις επόμενες ημέρες.

9 σχόλια:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Έκλογικό επίδομα πήραμε και το 2009.

Αυτό που θα έκανε την ΔΙΑΦΟΡΑ θα ήταν να το πάρουμε ΟΛΟΚΛΗΡΟ αυτή την φορά.

Οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα ήταν παντελώς αδικαιολόγητη, αστήρικτη και άδικη απόφαση που στερείται νομικών και λογικών επιχειρημάτων.

Δεν συμφωνείτε κυρία Τσουρή???

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Γιατί δεν αναρτείτε την κοινή υπουργική απόφαση για τις προβλεπόμενες κρατήσεις που επικαλείστε να την διαβάσουμε κι εμείς???

Στην ΚΥΑ που έχουμε αναρτήσει και αναφέρεται σε όλους τους ένστολους πλην ημών το εκλογικό το αναφέρει ώς έξοδο κίνησης.

Περιμένουμε να δούμε την ΚΥΑ που επικαλείστε για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Ανώνυμος είπε...

Η χορήγηση του εκλογικού επιδόματος - έστω και με κρατήσεις, είναι μια μεγάλη προσφορά της ΠΟΕΠΛΣ σε όλο το προσωπικό του ΛΣ.
Χάρη στις επίμονες, επίπονες, συνεχείς και ακούραστες προσπάθειες - ειδικά του Προέδρου της, θα πάρουμε όλοι και πάλι εκλογικό επίδομα.
Σε όλους τους ανιδιοτελείς και σκληρά μαχόμενους συνδικαλιστές-εκπροσώπους μας, που έδοσαν τον αγώνα και κέρδισαν την καταβολή του εκλογικού επιδόματος σ'αυτή την δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανείει η χώρα, αξίζει ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

οι υποτελείς σας

APHLIOTHS είπε...

Ειχα ακουση οτι την προηγουμενη φορα πεσανε κατι μηνυσεις για την διαφορα στο εκλογικο,ατομικα βεβαια,το σωματειο δεν εχει δικαιωμα να παει στην δικαιοσηνη και να διεκδικηση μεσω του δικηγορου του που του τον εχουμε και πληρωμενο;

Ανώνυμος είπε...

Για ποιό σωματείο λές ρε μεγάλε ???
Τον Εργοτέλη ???

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω ότι οι αυξήσεις ή μειώσεις μισθών, τα επιδόματα, τα εκλογικά κι ότι άλλο πρόκειται να εισπράξει ο εργαζόμενος, γράφονται σαφώς και ρητώς σε υπουργικές αποφάσεις κι όχι σε δελτία τύπου ή blog, όπου σπανίου αναστήματος & εγκυρότητας αρθρογράφοι, λένε το μακρύ κ το κοντό τους, αυτοϊκανοποιούμενοι κ αυτοχειροκροτούμενοι. Λες κι αν δεν ήταν αυτοί δεν θα παίρναμε ούτε €. Άσε όμως να δούμε στο τέλος σε ποιους, εάν κ πόσα θα μας δώσουν κ να στείλουμε τον λογαριασμό σε εκείνους κ στην υφυπουργό. Μήπως κ στο τέλος πάρει μόνο το προσωπικό που ανήκει στο ΠΡΟΠΟ κ όχι στο ΥΘΥΝΑΛ;

Άντε Γεια
Ένας Διχασμένος Ένστολος

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ...Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Υ , ΕΝΩ ΟΙ ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ. ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ Μ....ΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ!!!
ΑΥΤΟ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ...ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΆ ΣΑΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ... ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.
Ο ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΟΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Αθήνα, 29 Οκτωβρίου 2010
ΥΠτΠ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Υπογράφηκε η κοινή απόφαση των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστου Παπουτσή και Οικονομικών κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, για τη χορήγηση εκλογικού επιδόματος στο προσωπικό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, για την έκτακτη απασχόληση του σε εκλογικής φύσεως εργασίες κατά την εκλογική περίοδο των Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών του Νοεμβρίου 2010.

Το εκλογικό επίδομα, που ορίζεται στα 700 ευρώ κατ’ άτομο, θα αποδοθεί σε όλους τους εργαζομένους στα Σώματα Ασφαλείας, δηλαδή στην Ελληνική Αστυνομία, το Πυροσβεστικό Σώμα και το Λιμενικό Σώμα, επίσης σε Ειδικούς Φρουρούς, Συνοριακούς Φύλακες και στο πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

=============================
Σε ποιο σημείο ακριβώς λέει για κρατήσεις???
Πάλι μας δουλεύετε???
Μυαλό δεν θα βάλετε ποτέ???Αϊ σιχτίρ πια....

Ανώνυμος είπε...

ESY TO LIMENIKO POY TI IDES NA TO ANAFEREI?????