Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Δυστυχώς για κάποιους ,έχουμε μνήμη ελέφαντα...

Τι έχετε να μας πείτε τώρα κυρία Τσουρή για την φορολόγηση του εκλογικού μας επιδόματος???
Όταν ήσασταν αντιπολίτευση ήσασταν λαλίστατη...
Τώρα τί πάθατε???
Δαγκώσατε την γλώσσα σας???
Θυμάστε τι λέγατε???


29 Σεπτεμβρίου 2009
Η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Εμπορικής Ναυτιλίας, Ελπίδα Τσουρή, σχετικά με τη φορολόγηση του εκλογικού επιδόματος του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το ΠΑΣΟΚ έχει καταγγείλει την κυβέρνηση για την παντελώς αδικαιολόγητη, αστήρικτη και άδικη απόφαση να φορολογήσει επιλεκτικά το εκλογικό επίδομα του Λιμενικού Σώματος.

Είναι γνωστό ότι η απόφαση αυτή στερείται νομικών και λογικών επιχειρημάτων. Οι συνεχείς εμπαιγμοί, παλινωδίες και ψεύτικες υποσχέσεις της κυβέρνησης, για αποκατάσταση της αδικίας, προσβάλουν το Λιμενικό Σώμα.

Το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται να διασφαλίσει την ισότιμη μεταχείριση των Σωμάτων Ασφαλείας. Για τον λόγο αυτό άλλωστε, απαιτούμε εκ νέου, να αποκατασταθεί η ισονομία, με την άμεση ανάκλησή της.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το είπε???
Άντε καλέ! Σιγά μην το 'πε???

11880

Exantas είπε...

Τα όµορφα τα λόγια, τα μεγάλα …
Όπως ίσως παρατηρήσατε, τα μέσα ενημέρωσης (δελτία ειδήσεων, ιστότοποι και ημερήσιος τύπος), μας πυρπολήσανε με «συνταρακτικές αποκαλύψεις», για εκλογικό επίδομα (μάλλον προεκλογικό αποκαλείται)
Και λέγαν για ισότητα στην διανομή μεταξύ των Σ.Α, & βγήκε και ο αρμόδιος υπουργός(δεν θυμόμαστε σε ποιο υπουργείο ανήκε), και έλεγε με δελτία τύπου ότι θα υπάρξει ισονομία & αναλογικότητα στην χορήγηση του επιδόματος.
Και δεν τόλμησαν να πουν το βασικότερο:"Ως αντιπολίτευση κοπτόμαστε & καταγγέλλουμε τους αντιλαϊκούς κυβερνητικούς χειρισμούς, ως κυβέρνηση όμως... " άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Η αντιπολίτευση υπόσχεται τα πάντα στους πάντες. Και αποδοκιμάζουν κάθε πράξη της κυβέρνησης, ακόμη και εκείνες που οι ίδιοι τις εισηγούντο προηγουμένως.
Αιδώς Αργίοι...
ΜΘΧ