Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Πλήρωσε η σύζυγος του ...τις δηλώσεις του...

Ο Πέτρος Φιλίππου εξελέγη πανηγυρικά δήμαρχος Σαρωνικού, από την πρώτη κιόλας Κυριακή, με ποσοστό 56%, καθώς η Χριστίνα Χριστοφάκη «πλήρωσε», όπως έδειξε η κάλπη, τον Θεόδωρο Πάγκαλο, στο πρόσωπο του οποίου είχε συγκεντρωθεί το τελευταίο διάστημα αρνητική διάθεση, όχι μόνο από την κοινή γνώμη, αλλά και από το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Η σύζυγος του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης... περιορίστηκε σε ποσοστό κάτω του 30%, φτάνοντας με δυσκολία το 29%, και ενώ ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίνης, συγκέντρωσε μόλις 9%.


Είναι προφανές ότι ο Πέτρος Φιλίππου κέρδισε αυτό το μεγάλο προσωπικό στοίχημα, και πέτυχε να συσπειρώσει γύρω από το πρόσωπό του, ψηφοφόρους της Κεντροδεξιάς, αλλά και του ευρύτερου χώρου του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι δεν επιθυμούσαν να δουν την κα Χριστοφάκη στη θέση της δημάρχου.

Στη δε Ιπποκράτους, συζητούν από το πρωί για το σημαντικό προσωπικό πλήγμα που υπέστη ο Θεόδωρος Πάγκαλος με την ήττα της συζύγου του, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι στην Περιφέρεια Αττικής, στην οποία πολιτεύεται επί δεκαετίες, το ΠΑΣΟΚ, παρά την επικράτηση του Γιάννη Σγουρού έναντι του Βασίλη Κικίλια, δεν κατάφερε να κινητοποιήσει την εκλογική του βάση, και συγκέντρωσε το ιστορικά χαμηλό ποσοστό του 25%.

1 σχόλιο:

Koursaros είπε...

Το "αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα", έχει την εφαρμογή του και σε ....συζύγους!!!