Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ...ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ ...ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...

Το εκλογικό επίδομα που χορηγείται στο προσωπικό του Λιμενικού Σώματος (σύμφωνα με την παρ. 9 του άρθρου 20 του Ν. 2386/1996) θεωρείται ως έξοδο κίνησης και δεν υπόκειται σε κρατήσεις υπέρ τρίτων και φόρου εισοδήματος (από 1-1-2010) 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπήρχε σ'αυτη τη φάση ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ με τον ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ αλλιώς δεν θα παίρναμε τίποτα. Τώρα μπορεί να πάρουμε και την επιστροφή των φορολογηθέντων.

Ανώνυμος είπε...

Πάντα αυτό μας κάνουν ρε παιδιά... θελουν να μας εξωθουν στα ακρα και στο τελος να τους λεμε ευχαριστω , για το αυτονοητο! Να δειτε που και η ΠΟΕΠΛΣ θα βγαλει ανακοινωση για την ΄΄τεραστια επιτυχια΄΄ της και καποιοι απο εμας θα τους ευχαριστησουν κιολας! Σας ΄΄ευχαριστουμε΄΄ ολους που αδιαφορειτε, παρανομειτε, παρατυπειτε ή εφαρμοζετε τους νομους όποτε σας βολευει...

Ανώνυμος είπε...

Ναι φιλε απο πανω πιστωνεται ΚΑΙ στη ΠΟΕΠΛΣ. Αντε γιατι η λασπη εδω μεσα δεν εχει οριο. Γιατι αμα δεν στο εδιναν που για εκει πηγαινε το θεμα θα τους εκανες ντα τους ναυαρχους? Γιατι νομιζουν μερικοι μερικοι οτι ο συνδικαλισμος σε στρατιωτικο σωμα ειναι αναλογος με αυτο της ΔΕΗ και του ΟΤΕ ή εστω και αυτο το πενιχρο μισθο που περνουμε δεν εχει κατακτηθει απο συνδικαλιστικες διεκδικησεις. Οποιος κυριοι δεν συμφωνει με την ΠΟΕΠΛΣ και την ΠΕΑΛΣ απλως ας ξεγραφτει ή να ιδρυσει ενα δικο του σωματειο για να πετυχει οτι θελει αλλά να μην ΚΡΑΖΕΙ γιατι γινεται γραφικος. Και τα γραφω αυτα οχι σαν βολεμενος αλλα σαν μπιφτεκομενος σε κουκιδα ανατολικα μετα απο 15 χρονια υπηρεσια. Α και για το μπλογκ να κανω ενα σχολιο το οποιο ξεκινησε καλα αλλα απο οτι βλεπω εχει γινει ορμητηριο της λασπης και της διχονοιας αξ-υξ-λφ.

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε 1:39:00 η ΠΟΕΠΛΣ εκανε συναντήσεις με τον Διαμαντίδη όταν ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ με τον ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ έδιναν μάχες με τον υπουργό οικονομικών και το επιτελείο του για περάσει το αφορολόγητο υπέρ των Λιμενικών, αλλα τόσα ξέρεις τόσα λες, εγώ αυτα που λέω τα έχω δει με τα μάτια μου. Μάλλον εσύ είσε κάποιος εγκάθετος της ΠΟΕΠΛΣ μην το τραβάτε άλλο γιατί θα εκτεθείτε........

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλε εσυ αστο, το θεμα του εκλογικου υπαρχει και κινησεις εχουν γινει πριν την καθοδο του Διαμαντιδη. Μαλλον εσυ δεν τα ξερεις καλα αν και εισαι απο οτι καταλαβα στο κεντρο. Τα εγκαθετος κτλ να τα λες στα φιλαρακια σου και σε οχι σε καποιον που δεν ξερεις για να δημιουργεις εντυπωσεις στο blog. Α και αν θες να με βρεις εμενα τον εγκαθετο ελα στο μερος που υπηρετω και αρχιζει απο 22420 και θα με βρεις ευκολα. Εχει πολλους βολεμενους συνδικαλιστικοπατερες η περιοχη ΓΚΕΓΚΕ?.

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε 10:47 σκοπός μου δεν είναι να ερθω σε αντιπαράθεση μαζι σου, αλλά με αναγκάζεις που πιστώνεις επιτυχία στην ΠΟΕΠΛΣ και για κινήσεις προ Διαμαντίδη, και σε ρωτώ με ποιους ειχαν γινει αυτές οι κινήσεις και γιατι δεν είχαν αποτέλεσμα πριν και είχαν τώρα;ΑΠΑΝΤΗΣΗ: δεν είχαν γίνει ποτέ κινήσεις σοβαρές απο κανέναν, το πήρε προσωπικά επάνω του ο Παπουτσής και το πέτυχε σαν παλιά καραβάνα που είναι. Αν είχε εστω 1% μεριδιο η ΠΟΕΠΛΣ δεν θα ειχα πρόβλημα να το πω, γι'αυτο ακου και κάποιον απο το κέντρο που ξέρει κάτι παραπάνω απο σενα. Οσο για το εγκάθετος σου ζητάω συγνώμη αφου δεν είσαι αλλά λάβε σοβαρα υπ'οψιν αυτα που σου λεω. Υ.Γ ούτε συνδικαλιστής είμαι ούτε απο το κέντρο που υπηρετώ, 15 χρονια προσπαθούσα να πάω στον τόπο μου αλλά δεν τα κατάφερα τώρα θα πάω μια και καλή με σύνταξη.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΕ 10:47 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΑΛΛΟΣ.....

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ Η ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ Π.Υ , ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ , Η ΄΄ΕΠΙΤΥΧΙΑ΄΄ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ ΜΑΣ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΦΈΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ! ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΔΗΛΩΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ...ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ!
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ... ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ... ΚΙΕΓΩ ΣΕ ΝΗΣΙ ΥΠΗΡΕΤΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΧΙΜΟ ΣΚΑΦΟΣ... ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΖΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΛΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ!! ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

"ΜΕΓΑΛΕ 10:47 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΑΛΛΟΣ...."12:12 Νομιζεις οτι αλλες δουλειες δεν εχουμε και ειμαστε ολη μερα on line στο blog? Δεκτη η συγνωμη του φιλου αλλα και εσυ αρχισες τους χαρακτηρισμους. Να σου πω φιλε μου, το μπινελικι ειναι ο πιο ευκολος τροπος αποφυγης διαλογου και το πιο ευκολο. Πες που κι αλλα λοιπον!!

Ανώνυμος είπε...

KALA RE MAGES TI SAS EXEI KANEI O DRIVAKOS ??TOSO MEGALI TIN EXEI .... TIN RIMADA TIN GLOSA ?? AKOYSA OTI KAPOIOS SINDIKALISTIS IKSERE PIO PRIN KAI APO TON YPOURGO??KAI TON DRIVAKO??? OTI THA PAROYME TO EKLOGIKO???? OLOKLIRO????AMA EXETE ..... NA PATE KAI NA TOY PEITE TA KATHEKASTA KATAMOYTRA !!! AMA EXETE A....DIA DIAFORETIKA AFISTE TA MEGALA LOGIA POY KRIVONTAI PISO APO TA ANONIMA SXOLIA SAS !!!