Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Εκλογικό Επίδομα

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com

Πειραιάς, 16-12-2010
Αριθμ.Πρωτ. 43/10 


Σας γνωρίζουμε ότι στις 14-12-2010 ψηφίστηκε τροπολογία νόμου, η οποία απαλλάσσει το εκλογικό επίδομα από την φορολόγηση. Όπως ενημερωθήκαμε η καταβολή του προαναφερθέντος επιδόματος θα πραγματοποιηθεί εντός Δεκεμβρίου 2010.

Η εξέλιξη αυτή κρίνεται θετική και οφείλουμε να εκφράσουμε δημόσια την ικανοποίησή μας. Παραμένουμε όμως σταθεροί στο αίτημα που διατυπώσαμε στην από 04-11-2010 ανακοίνωσή μας, όπου τονίζαμε ότι, για την αποκατάσταση της ίσης μεταχείρισης στο πλαίσιο της ισονομίας, πρέπει να δρομολογηθεί και η επιστροφή του φόρου, των δύο εκλογικών επιδομάτων έτους 2009 (Ευρωεκλογές- Εθνικές Εκλογές), που παρακρατήθηκε άδικα από τα στελέχη Λ.Σ.

                                                                                                    Για το Δ.Σ.
                                                                              Ο Πρόεδρος                    Ο Γενικός Γραμματέας
                                                                         Γεώργιος ΜΑΝΩΛΟΥΔΗΣ          Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΑΓΕ ΑΛΛΟΥΣ 4-5 ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΤΑ!!!!!!!!!!! ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΣΑΝ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΤΟ ΤΑΛΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΑΧΜΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΑΝΟΙΞΕ ΑΝΑΠΟΔΑ? ΔΗΛ ΕΓΙΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ.???????

Ο ΤΣΕΡΟΚΙ

Ανώνυμος είπε...

na kani anakinosi h poepls poy simetexi sta simvoulia....mias ke h kakh peals tora teleftea apoxorei........

Ανώνυμος είπε...

Τσερόκι,χωρίς να μου πέφτει λόγος φυσικά, αυτοί οι αρχιπλοίαρχοι δεν ήταν του λιμενικού και γι αυτό δεν δικαιούνται να πάρουν ΔΡΑΧΜΗ από τα ταμεία σας; Δηλαδή δεν πλήρωσαν ποτέ; Και αφού ειναι λαμόγια γιατί δεν τους καταγγέλεις στα αρμόδια όργανα; Ή εκεί στο λιμενικό δεν διαθέτετε "όργανα";

O Φιατάκιας

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΑΤΑΚΙΑ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΠΕΣΕ. Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΑΡΤΙΟ ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΩΩΩΩΩΣ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΜΙΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΥ ΕΚΑΣΤΟΣ ΔΗΛ. ΓΥΡΩ ΣΤΑ 25.000€ ΕΠΙ 4 100.000 ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΦΥΓΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΓΚΕ ΓΚΕ ΑΥΤΑ ΦΙΑΤΑΚΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ 4 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΕΛΕΚΙΣ!!!!!

Ο ΤΣΕΡΟΚΙ

Ανώνυμος είπε...

Μετά από καιρό ξαναείδα την ανάρτηση και τα σχόλια και είπα να ρωτήσω τον πολύξερο ΤΣΕΡΟΚΙ ή κάποιον που να ξέρει τέλος πάντων. Τί έγινε με την καταγγελία για τα λαμόγια; Έπιασε τόπο; Την πλήρωσαν οι κριτές, τους αποστράτεψαν τους Αξιωματικούς, τους κρατήσανε ή.... τους μοιράσανε σε "ημέτερους" και από "τους άλλους";

ο Φιατάκιας