Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Καταβολή Εκλογικού Επιδόματος

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com

Πειραιάς, 15/12/10

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι χθες Τρίτη 14/12/2010 ψηφίσθηκε τροπολογία για τη μη φορολόγηση του εκλογικού επιδόματος και στα στελέχη του Λ.Σ.
Η καταβολή του αναμένεται στα τέλη της επόμενης εβδομάδας.

Οι κασσάνδρες που όλο το προηγούμενο διάστημα διέρρεαν ανυπόστατες φήμες για δήθεν μη καταβολή της εκλογικής αποζημίωσης, διαψεύστηκαν για άλλη μια φορά.
Ο μηδενισμός και η καταστροφολογία απέτυχαν τον προφανή τους στόχο.

Αυτός δεν είναι άλλος από τη δημιουργία κλίματος αποπροσανατολισμού από τα πραγματικά προβλήματα που έχουμε, ως εργαζόμενοι, ως οικογενειάρχες,  άνθρωποι, ως στελέχη Λ.Σ., ως πολίτες, ως μέλη μιας κοινωνίας που διακατέχεται και διαπερνάτε, οριζόντια και κάθετα από μεγάλη κρίση.

Εμείς από την πλευρά μας σταθερά και αταλάντευτα συνεχίζουμε την προσπάθεια, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αφήνοντας παράλληλα εκτεθειμένους όσους εσκεμμένα παραπληροφορούν.
Βέβαιοι για την κρίση και τη νοημοσύνη των συναδέλφων, τους αφήνουμε ανενόχλητους να ολισθαίνουν καθημερινά και δεν θα είναι μακριά η ώρα της αποδοκιμασίας και της απαξίωσής τους.
Άλλωστε ουδείς εδοξάσθη κρυπτόμενος.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ     ΓΡΑΙΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εαν δεν το περναμε τι θα λεγατε σημερα για αυτους που λετε κασσανδρες.
κατοπιν εορτης κανετε τους ανετους , και τους κριτες????
με πολλη μανια υπερασπιζεσαο προεδρε το εκλογικο, ισως γιατι το τελευταιο τριμηνο δεν εχεις να πεις κατι περαν απο το τιποτα........και ετσι βρηκες ευκαιρια.......Βέβαιοι για την κρίση και τη νοημοσύνη των συναδέλφων, σας αφήνουμε ανενόχλητους ολισθαίνοντας καθημερινά και δεν θα είναι μακριά η ώρα της αποδοκιμασίας και της απαξίωσής σας.Άλλωστε ουδείς εδοξάσθη κρυπτόμενος.

Ανώνυμος είπε...

βαρεθηκα και να ασχολουμε μαζι τους

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι της ΠΟΕΠΛΣ οι κασσάνδρες όλο αυτό το διάστημα είσασταν έσεις και τα τσιράκια σας που συζητούσατε μόνο με τον Διαμαντίδη, τώρα που η επιτυχία χρεώνεται στον Παπουτσή βγάζετε ανακοινώσεις ρίχνοντας γέφυρες προς την πλευρά του. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Έχουν πολύ θράσος άυτοί της ΠΟΕΠΛΣ τελικά Συνάδελφοι...
Πάρα πολύ θράσος...

Νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με @#@#@#...

Ε ρε μαυρογιαλούροι...μαύρο που θα φάτε στις εκλογές...

Ανώνυμος είπε...

για ποιες εκλογές μιλάτε συνάδελφοι ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ, το ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ εκλέγετε απο τις τοπικές ενώσεις, οι τοπικές ενώσεις διεξάγουν εκλογές σε ασχετο χρονο μεταξύ τους και οι περισσότερες ελέγχονται απο την ΠΟΕΠΛΣ, οπότε πότε θα φάνε το ΜΑΥΡΟ; Γι΄αυτο η μόνη λύση είναι ΝΕΑ ενωση προερχόμενων απο Λ/Φ ή αυτόνομα ψηφοδέλτια στις τοπικές ενώσεις. θα μιλήσουμε πάλι με νεότερα.

Ανώνυμος είπε...

η γνωστη , πλεον γραφική και ιδιαίτερα ενοχλητική ανακοίνωση (μάλον μας περνάνε για ηλίθιους)της ΠΟΕΠΛΣ! Οι ίδιοι έγιναν Κασσάνδρες αφού τόσο καιρό αυτοί και οι μαριονέτες τους στις τοπικές ενώσεις άφησαν να πλανιέται στον αερα οτι θα υάρχει το ενδεχομενο μην πάρουμε εκλογικο. Τωρα συνεχιζουν με σοβαροτητα να υπερασπιζουν τα συμφέροντα τους ...τις καρέκλες τους , το μαγαζάκι τους και την διατήρηση του μπάχαλου στο ΛΣ , ωστε να περνάνε αυτοί καλα και εμεις χειροτερα.
Παντως συγχαρητηρια που το αυτονοητο για τους άλλους ισχυει πάντα μετά εορτης στο ΛΣ...
Να δω αν θα πάρουμε πισω τα παράνομως παρακρατηθέντα των προηγουμενων εκλογων...
Ισως ο υπουργος να ηταν καλυτερος συνδικαλιστης...

Το σλογκαντου Λιμενικου αλλά και των γελοιων της ΠΟΕΠΛΣ πρέπει να ειναι το παρακάτω...
Λιμενικό Σώμα , πάντα τελευταίο , πάντα εκτός τόπου και χρόνου, πάντα τελευταίο κυνηγώντας τις εξελίξεις...

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι , κάποιοι στα νησιά περιμένουμε τις εξελίξεις για την ένωση των ΛΦ... εδώ η ΠΟΕΠΛΣ πριν λιγο καιρο οργίασε και όπως πάντα κάποιοι ελάχιστοι που αντίδρασαν έγιναν γραφικοί, βέβαια μετά τις αποκαλύψεις για τα όργια που έγιναν (όλα μαθαίνονται στο ΛΣ) και δεν επεκτεινομαι σε λεπτομερειες οι συνάδελφοι ήδη άρχισαν να διαγράφονται... οι περισσότεροι όμως για να διαγραφούν απο την ΠΟΕΠΛΣ θα ήθελαν την δημιουργία ενος οργάνου εκπροσωπησης των ΛΦ...
περιμένουμε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Μαύρο στους μαυρογιαλούρους των ΕΠΛΣ που στηρίζουν "τουρίστες", πολιτικάντηδες και επαγγελματίες συνδικαλιστές στην ΠΟΕΠΛΣ...
Αυτό λέμε...

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι η διαγραφή δεν είναι η καλύτερη λύση, είναι σαν να τους αφήνουμε το γήπεδο αδειο και να παίζουν μπάλα μόνοι τους. Στις τοπικές ενώσεις αντι για διαγραφές, οι διαφωνούντες ας φτιάξουν ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, μπορεί να μην κερδίσουν τις εκλογές θα εκλέξουν όμως αντιπροσώπους στις τοπικές ΕΠΛΣ και στην ΠΟΕΠΛΣ, αυτο θα είναι το πρώτο βήμα για ν'ακουστεί ο αντίλογος και να ανοίξει ο δρόμος για επιτυχίες. Φυσικά εξυπακούεται οτι ολα γίνονται καλοπροαίρετα και με όρεξη για τρέξιμο απ'αυτους που θέλουν ν'ασχοληθούν, αλλιώς τα κεφάλια μέσα και μην περιμένουμε απο τους αλλους να αλλαξουν τα κακώς κείμενα. Υ.Γ.Αν το ξεχωριστό ψηφοδελτιο υπάρξη σε ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ τις ΕΠΛΣ ειναι σίγουρο οτι θα τους χαλάσει η συνταγή για το ΔΣ της ΠΟΕΠΛΣ. Αυτα προς το παρον.

Ανώνυμος είπε...

Οπως λεει η ανακοινση της ΠΟΕΠΛΣ ΄΄ουδεις δοξάσθει κρυπτομενος΄΄ , μονο που στην περιπτωση τους θα ελεγα οτι ταιριαζει καλυτερα το ΄΄ουδεις δοξάσθει διαπλεκομενος΄΄.
Αυτό συμβαινει και στις τοπικες ενωσεις ρε συναδελφοι... υπάρχει ισχυρη κλικα που κατευθυνει τα πραγματα και πολλές φορες το κανει με εκβιαστικο τρόπο. Ιδιως στις τοπικες ελογες γινονται τα οργια...
Για ποιο ανεξαρτητο ψηφοδέλτιο μιλάτε; Στην επαρχια και στα νησια ειναι πολύ δύσκολο να γινει αυτό , αλλά το σοβαρότερο ειναι πως καποιοι ΄΄στήνουν΄΄ και νοθευουν τις εκλογες. Τουλάχιστον σε μια περιπτωση κάποια μέλη της ΠΟΕΠΛΣ και υποψηφιοι σε αυτοκλητο ΄΄ρολο΄΄ εφορευτικής επιτροπης απέσπασαν με διαφορους τροπους (εκβιασμους, παραπλάνηση) εκμεταλλευομενοι την αγνοια των νέων και την ισχυ που τους δινει το πόστο τους στις Υπηρεσιες τους , φωτοτυπιες ταυτοτητων συναδελφων και ψηφισαν αντι αυτων. Οι περιπτωσεις ήταν απιστευτα πολλές και αλλοιωσαν δραματικά το αποτελεσμα των εκλογων.
Το αποτέλεσμα ήταν , πως οταν εγιναν οι αποκαλυψεις ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙς για την νοθεια και την παρανομια (ολα μαθαινονται στο ΛΣ), οι συνάδελφοι αποδειχθηκαν κοτες και δεν μίλησαν μπροστα στα λαμογια , παρά τους κατηγόρησαν και ακομα τους κατηγορουν πίσω απο την λάτη τους. Καποιοι άρχισαν να διαγράφονται και φυσικά οι κύριοι που εκαναν την λαμογιά και ειναι μελη του ΔΣ της τοπικης ενωσης , την παιρνάνε αραχτοι και κάνουν κυρηγμα συνδικαλισμου στους νέους , αφου μονο σε αυτους τους παιρνει να μιλάνε.
Ξερω απο πρωτο χέρι οτι τουλάχιστον μαγειρεμα αν οχι νοθεια γινεται σε πολλλές Τοπικες εκλογες...
Αν θέλετε εσεις αφήστε τους να υποβαθμιζουν την νοημοσυνη μας και να μας εξευτελιζουν.
Οι ελάχιστοι συνδικαλιστεςπου είναι εντάξει άτομα και δεν μετάχουν στις λαμογιές των υπολοιπων είναι απλά άβουλοι και προτιμουν να μενουν βολεμενοι και να το παιζουν καλοι με ολους.
Αυτο εξάλλου ειναι το ΛΣ που γνωριζουμε τοσα χρονια!

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΑΛΣ
Πειραιάς, 16-12-2010
Αριθμ.Πρωτ. 43/10

Σας γνωρίζουμε ότι στις 14-12-2010 ψηφίστηκε τροπολογία νόμου, η οποία απαλλάσσει το εκλογικό επίδομα από την φορολόγηση. Όπως ενημερωθήκαμε η καταβολή του προαναφερθέντος επιδόματος θα πραγματοποιηθεί εντός Δεκεμβρίου 2010.
Η εξέλιξη αυτή κρίνεται θετική και οφείλουμε να εκφράσουμε δημόσια την ικανοποίησή μας. Παραμένουμε όμως σταθεροί στο αίτημα που διατυπώσαμε στην από 04-11-2010 ανακοίνωσή μας, όπου τονίζαμε ότι, για την αποκατάσταση της ίσης μεταχείρισης στο πλαίσιο της ισονομίας, πρέπει να δρομολογηθεί και η επιστροφή του φόρου, των δύο εκλογικών επιδομάτων έτους 2009 (Ευρωεκλογές- Εθνικές Εκλογές), που παρακρατήθηκε άδικα από τα στελέχη Λ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

KATO APO TO ALOGO !!! euxaristoume ton ko. kefalogianni pou me tin paremvasi tou stin vouli mas EDOSE TO EKLOGIKO AFOROLOGITO epitelous kai tha paroume kai tous forous pou mas kratithikan apo tin kuvernisi tis N.DOULAS!!!!! na exei kales giortes KALA MYALA