Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Επιστολή στο tro-ma-kti-ko

αναδημοσίευση email "μαϊμού" Λιμενικού στο tro-ma-ktiko

Καλημέρα σε όλους.Ξεκινάω λέγοντας ότι είμαι στέλεχος Λιμενικού Σώματος σε νησί του Αιγαίου.Το αναφέρω για να συνδεθεί με όσα θα γράψω παρακάτω.Μπήκα στο Λιμενικό σε μία από τις 3 τελευταίες σειρές.Είχα δώσει εξετάσεις και πιό πριν (για ΑΞ και ΥΠΑΞ) αλλά δεν τα είχα καταφέρει!Και ο λόγος απλούστατος...Δεν είχα βάλει βύσμα!Τη 2η φορά που έδωσα και βλέποντας τί είχε προηγηθεί,έβαλα λυτούς & δεμένους ώστε να τα καταφέρω(ουν) να μπώ!Και μπήκα!Ο λόγος πάλι απλός!Έβαλα το ''κατάλληλο''βύσμα!Και όταν λέω ''κατάλληλο'',εννοώ πολιτικό μέσον!Το διευκρινίζω διότι την 1η φορά είχα στρατιωτικό εκ Λ.Σ μέσον το οποίο,αν και είχα γράψει καλά στις εξετάσεις δεν κατάφερε να αποτρέψει τη ''σφαγή'' μου (εμένα και χιλιάδων άλλων).
Αυτό που γράφω αποτελεί θέμα ''ταμπού'' ανάμεσα στα στελέχη του ΛΣ και δε καταλαβαίνω το λόγο.Η αλήθεια είναι ρε συνάδελφοι,γιατί μας ενοχλεί?Και αν το θέλετε καλύτερα,είναι η αλήθεια των τελευταίων ετών,τουλάχιστον για ΥΠΑΞ & ΛΦ!Οι ΑΞ ούτως ή άλλως πάντα εισέρχονταν στο ΛΣ με ''δικό''τους τρόπο.Κι αυτό το λέω γιατί έδωσα εξετάσεις και για ΑΞ!Εκεί γίνεται η ''σφαγή'' του Δράμαλη!!!

Και όλα αυτά συνδέονται με τις απόψεις και τη λάθος κατ'εμέ,διατύπωσή τους εκ μέρους του Κου Πάγκαλου!Τον εαυτό μου,κοπρίτη δεν τον θεωρώ!Αλλά δε μπορώ να μην αναφέρω τα όσα μέχρι τώρα έχω ζήσει.Κοπρίτες και αντιπαραγωγικοί,εκτός από πολλούς από τις ΕΔ και τα ΣΑ και το δημόσιο γενικά,είναι και οι περισσότεροι (αλλά όχι όλοι) πολιτικοί που με την πελατειακή σχέση που διαμόρφωσαν τόσα χρόνια με τον πολίτη,γιγάντωσαν το Δημόσιο και στρέβλωσαν τη λειτουργία του και τη δομή του(βλέπε ατιμωρησία,ωχαδερφισμός,έλλεψη φόβου γαι απόλυση και πολλά άλλα).Ο Πάγκαλος και ο κάθε Πάγκαλος που τώρα βρίζουν,είναι οι ίδιοι πολιτικοί/άνθρωποι που έβαλαν εμένα και πολλούς άλλους στο ΛΣ (ή και αλλού στο δημόσιο) και άφησαν χιλιάδες άλλους νέους να τρέχουν πανικόβλητοι για το μεροκάματο!
Και θα πώ και κάτι τελευταίο.Μπορεί να κλαιγόμαστε για τους μισθούς μας,αλλά καθείστε (συνάδελφοι και μη) και αναρωτηθείτε πόσο δουλεύουμε εμείς,πόσο οι εκτός του Σώματος και αν αξίζουμε τελικά αυτά που παίρνουμε!Εμένα έχει μειωθεί κατά 250 ευρώ περίπου ο μισθός μου,αλλά και πάλι βρίσκομαι πάνω από 1300 ευρώ και ουσιαστικά ''απολαμβάνω τις χαρές του Σώματος''!Όσοι είστε εντός,ξέρετε για τί μιλάω!Οι εκτός Σώματος άνεργοι και χαμηλόμισθοι του ιδιωτικού τομέα πώς τη βγάζουν καθαρή,με 600 και 700 ευρώ,ακόμα προσπαθώ να το καταλάβω!
Θα μπορούσα να γράψω πολλά ακόμα αλλά φοβάμαι πως θα κουράσω!Άλλωστε δε θεωρώ ότι γράφω κάτι καινούργιο!
Ελπίζω και εύχομαι να βελτιωθούν τα πράγματα για τους Έλληνες,τόσο σε οικονομικό όσο και σε πολιτικό/κοινωνικό επίπεδο και για τη Νέα Χρονιά εύχομαι ΥΓΕΙΑ σε όλους!
Αναγνώστης

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ , ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ; ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ; ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ !! ΕΛΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΦΟΣ , ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΛΕΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ , ΧΩΡΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΣ .ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ ΚΑΤΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ "ΠΑΛΤΟ" ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΕΒΑΛΕΣ ΒΙΣΜΑ ΓΙΑ Λ/Φ).ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ...
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ Ο ΕΠΙΣΤΟΛΟΓΡΑΦΟΣ...
ΜΕ ΤΡΙΑ-ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΕΡΙΣΥ ΜΙΣΘΟ 1550 ΕΥΡΩ???
ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ !!! ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΜΠΗΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΙΜΠΑΣ ??? ΣΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ???

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΜΟΛΙΣ ΣΧΟΛΑΣΑ ΑΠΟ ΒΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ!!! ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΥΠAΡΧOYΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΄΄ΓΡΑΠΤΈΣ΄΄ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΣ , ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΓΙΝΟNTAI ΜΕ ΡΟΥΣΦΈΤΙ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 97 ΕΩΣ ΤΟ 2003 ΜΠΉΚΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΒΊΣΜΑ (ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ) , ΟΙ ΑΞ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΙΣΜΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ! ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΒΙΣΜΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΠΛΗΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝΟΙ ΟΠΟΙΟΙ TO 02,03&04 ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΣ (ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΣΧΟΛΗ ΛΦ) ΚΑΤΑΦΈΡΑΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΓΙAΥΤΟ Η ΔΟΙΗΚΗΣΗ!
ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΣ! ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΝΕΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΗΡΕΣ (ΝΕΟΙ &ΠΑΛΙΟΙ)ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ , ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΦΛΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΕΩΣ ΚΑΙ 80 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΄΄ΚΡΑΤΑΝΕ΄΄ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΛΦ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ! ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΄΄ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ΄΄ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕςΣ ΤΟΥΣ(ΛΧ ,ΠΛΩΤΑ) ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΣ;ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ; ΜΗΠΩς ΕΠΕΣΕ ΚΑΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΒΑΤΖΩΣΕ Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΣOY; ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΄΄ΕΚΡΥΨΑΝ΄΄ ΚΑΠΟΥ XΑΛΑΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ; ΑΝΑΡΡΩΤΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ; ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΣΚΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΙ ΄΄ΗΛΙΘΙΟΙ΄΄ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΟΥ!
ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΥΠΗΡΕΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΥΠΗΡΕΤΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΑΤΑ ΤΟΥ ΛΣ (Λ/Χ & ΠΛΩΤΑ) ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΑ ΜΟΥ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΄΄ΦΩΚΛΑΝΤΣ΄΄ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕ!! ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ; ....ΠΑΓΚΑΛΕ;;

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΜΕ ΒΥΣΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ...
ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ...

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ EMAIL ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΥ???
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΡΤΗΣΕΩΝ???

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ" ΕΠΑΙΡΝΕ 1550 ΕΥΡΩ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ???

Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΠΑΓΚΑΛΟΥ...

ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ...ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ...

Ανώνυμος είπε...

katalabame sira PINOKIO ?????????