Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Αληθεύει πρόεδρε, ότι είπες ότι δεν είναι θέμα του Σωματείου η ασφάλεια των Συναδέλφων ???

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ

κ. Πρόεδρε της ΠΟΕΠΛΣ (ΔΡΙΒΑΚΟ),σε πρόσφατη συνέλευση, σας τέθηκαν ερωτήματα-προβληματισμοί-αιτήματα από το προσωπικό του Κ.Λ.Ηρακλείου ,σχετικά με θέματα εργασίας-ατομικής ασφάλειας, όπου απαντήσατε ότι ‘’δεν είναι θέμα του σωματείου’’.
Εγώ τώρα, γιατί νόμιζα ότι υπάρχει το σωματείο για να διεκδικεί αυτά, που δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε μόνοι μας –ατομικά;Αν δεν είναι αυτός ο λόγος ύπαρξης του τότε ποιός είναι;

Ένας άνθρωπος σαν και σας, στην συγκεκριμένη θέση, μόνο ζημιά μπορεί να κάνει….Μου αρέσει, που αναρωτηθήκατε γιατί δεν είχε κόσμο...σας το είχαν πει από την προηγούμενη φορά ότι αντιμετωπίζετε τα μέλη του σωματείου ως πολιτικός και δεν θα τα ξαναδείτε..

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ειπώθηκε τέτοια κουβέντα από τον πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ.
Και ποια θέματα δηλαδή είναι του σωματείου αν δεν είναι οι συνθήκες εργασίας των Συναδέλφων???
Αλλά θα μας πείτε τι τον  νοιάζει τον πρόεδρο η ασφάλεια των Συναδέλφων???

Επαγγελματίας Συνδικαλιστής είναι !!! ΟΧΙ εργαζόμενος Λιμενικός !!!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα μ#@#@#@ είναι παιδιά.Δεν υπαρχει περίπτωση να έλεγε κάτι τέτοιο ο Δριβάκος και να μην τον έπαιρναν με τα γιαούρτια εκέι μέσα.Μην πω με τις πέτρες.Αποκλείεται!Μην πιστεύετε ότι μ#@#@# λέει ο κάθε συνάδελφος.

Ανώνυμος είπε...

μπορει να μην το ειπε χυμα , αλλα με κομψο και περιτεχνο τροπο.
Ετσι κιαλλιως η ΠΟΕΠΛΣ δεν ασχολειται με γενικολογιες και αοριστιες... μονο με ΄΄σοβαρα θεματα΄΄... μας δουλευουν ψιλο γαζι και καποιοι ακομα να το παρουν χαμπαρι!
΄΄Η ΠΟΕΠΛΣ δεν επιλαμβανεται οταν αντιληφθει ή γνωριζει τις αδικιες απο μονη της΄΄ , πρεπει να τις καταγγελουν οι συναδελφοι απο μονοι τους! Αυτα απαντησε σε ερωτηση που του εγινε πριν μερικους μηνες ο Κος Δριβακος!
Και εγω θα πω οτι θέλουν να τους γλυφουμε για να νιωθουν χρησιμοι!
τι περιμενεις οταν τα εχουν κανει πλακακια με Λιμεναρχες και αλλους προσιταμενους εις βαρος των συναδελφων!
Τι περιμενεις οταν ΄΄στηνουν΄΄ συγκεντρωσεις προσωπικου για να εκφρασουν οι χαμηλοβαθμοι τα προβληματα που τους δημιουργει καποιος ΄΄κακος΄΄ Λιμεναρχης και στην συγκεντρωση προσκαλουν τον ιδιο τον Λιμεναρχη; Τολμαει να μιλησει κανεις μετά; Και στο φιναλε κατηγορουν τους συναδελφους οτι δεν ανοιξαν τα στοματα τους αρα καποιος εγκαθετος βγαζει φημες κατα του ΄΄καλου΄΄ Λιμεναρχη αφου ολοι δεν ειχαν να του προσαψουν τιποτα!
Αμφιβάλει κανεις οτι αδιαφορουν πληρως για οτι συμβαινει στις υπηρεσίες μας; Πειτε μου ποσες φορες στις τοπικες ενωσεις σας ζητηθηκε να υποβαλλετε εγγραφως προτασεις , να αναφερετε προβληματα προβληματα , να δωσετε τις λυσεις; Ποσες συνελευσεις κανουν το χρονο;

ΣΤΑΥΡΕΑΣ είπε...

ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ , ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΑΙ .ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ; ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ ,ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ , ΠΟΥ ΠΟΝΑΜΕ ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΣ ΟΛΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.
ΜΟΝΟ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

@ΣΤΑΥΡΕΑ τους αδικείς τους συνδικαλιστές μας.Δεν τρέχουν μόνο στις εθνικές εκλογές για την στήριξη των βουλευτών τους αλλά και στις εκλογές των τοπικών ΕΠΛΣ για την δική τους επανεκλογή.

Αντί να αποκόψουν όλους τους πολιτικούς, που ευθύνονται για την εξαθλίωση μας ,από τους χορούς και τις εκδηλώσεις μας, αυτοί συνεχίζουν να προσκαλούν τους "συναδέλφους" τους πολιτικούς , σαν να μην τρέχει τίποτα.

Δες τι γίνεται κάθε φορά που γίνονται εκλογές για τα τοπικά σωματεία.Επανεμφανίζονται από το πουθενά οι εργατοπατέρες και κερνάνε όλο τον κόσμο καφέδες και τσίπουρα όπως ακριβώς κάνουν και οι βουλευτές....

Άτομα που 4 χρόνια είναι εξαφανισμένα και αδιαφορούν για τα προβλήματα του προσωπικού,από την φαρμακευτική περίθαλψη μέχρι τα κομμένα ρεπό,επανεμφανίζονται από το πουθενά και ζητάνε την ψήφο μας για να μας λύσουν τα προβλήματα μας.
Δεν είναι γελοία αυτή η εικόνα???

Υ.Γ.Από τα παραπάνω εξαιρούνται οι γνήσιοι Συνδικαλιστές (μετρημένοι στα δάκτυλα ,δυστυχώς)που δίνουν το παρόν και είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν και τα 4 χρόνια της θητείας τους.

Ανώνυμος είπε...

Χαζοί έιναι να αποκοπούν από τους βουλευτές;Μετά πως θα πηγαίνουν στα πολιτικά γραφεία;

Ανώνυμος είπε...

δεν το παιζει πολιτικος ...... ειναι πολιτικος ....και μαλιστα κακος πολιτικος οπως και το 90% των πολιτικων της χωρας μας ....
τσιρακι των ναυαρχων , τσιρακι των αρχιπλοιαρχων της tv, του καναλιου της βουλης ........και των βρωμικων κουστουμιων, βαμμένα και με αιμα ,που φορα η πολιτικη μας ηγεσια........
και οποιος καταλαβε -καταβαβε...........
διαγραφες η μονη λυση και νεα ενωση ειναι η μονη λυση.....στην ΠΕΑΛΣ δηλαδη που ηδη οι αξιωματικοί ετοιμάζουν νεα ενωση η θα κατέβουν με ψηφοδέλτιο ξεχωριστό σε λιγους μηνες τι ειναι μα@#@@#ς ????

Ανώνυμος είπε...

http://www.militarylawoffice.gr/?page_id=4#/20110308/--415706/
Λ.Σ-Ε.Α ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ.......