Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Γενική Συνέλευση ΕΠΛΣ Ανατολικής Κρήτης

Πειραιάς, 05/11/11

Την Παρασκευή 4/3/2011, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης στο Ηράκλειο, παρουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας, Γιώργου Δριβάκου.

Στη Γ.Σ. συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τα στελέχη Λ.Σ. και τις νέες εξελίξεις όπως αυτές διαμορφώνονται μετά την ψήφιση του Νόμου για τη σύσταση Αρχηγείου Λ.Σ - ΕΛ.ΑΚ.

Επισημάνθηκαν ιδιαίτερα τα θέματα της έλλειψης εκπαίδευσης και μετεκπαίδευσης προσωπικού, η τεράστια έλλειψη σε μέσα και εξοπλισμό, η ανυπαρξία της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης καθώς επίσης τέθηκαν πολλά ερωτηματικά σχετικά με την νέα δομή και οργάνωση του Αρχηγείου σε σχέση με την χρηματοδότησή του.

Τέλος θεωρούμε υποχρέωσή μας να αναφερθούμε και να ευχαριστήσουμε το σύνολο των συναδέλφων του Κ.Λ. Ηρακλείου για το σωστό σχεδιασμό και συντονισμό των δυνάμεων του στην προσπάθεια υποδοχής ξένων υπηκόων από τη Λιβύη με προορισμό τις πατρίδες τους.

Σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή το Λ.Σ. απέδειξε και αποδεικνύει καθημερινά σε όλη τη χώρα ότι είναι σε θέση και μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά και σε δύσκολες για αυτό χρονικά συγκυρίες.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
Προσέξτε την ημερομηνία Συνάδελφοι...Τόσες μέρες και δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Συνδικαλιστής να μπεί στο site και να το προσέξει!!! Γι αυτό έχουν τόσες λίγες επισκέψεις.... Αφού ούτε οι ίδιοι οι Συνδικαλιστές μας δεν επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΠΟΕΠΛΣ!!!
ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???
Ε ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ !!!


9 σχόλια:

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Προσέξτε την ημερομηνία Συνάδελφοι...Τόσες μέρες και δεν βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Συνδικαλιστής να μπεί στο site και να το προσέξει!!! Γι αυτό έχουν τόσες λίγες επισκέψεις.... Αφού ούτε οι ίδιοι οι Συνδικαλιστές μας δεν επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΠΟΕΠΛΣ!!!
ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???
Ε ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ρε συναδελφοι δεν τους ενδιαφερει το ΛΣ ...μονο το μαγαζακι τους και η κλικα τους...
αλλα φταινε οι συναδελφοι που τους ανεχονται ακομα... πολλοι απο εμας ειμαστε τα ιδια σκατα με τους συνδικαλιστες , γιαυτο επιβιωνουν ακομα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ.....

Το διάβασα στα σχόλια των λιμενικών, στην Ελληνική Ακτοφυλακή και δεν άντεξα να μην το σχολιάσω.
Η αναγνωρισμένη από το προσωπικού του Λ.Σ ιστοσελίδα της ΠΟΕΠΛ.Σ, μας πάει 8 μήνες μπροστά....
Κρίμα , που δεν ευλόγησαν τα...γένια τους, όπως το συνηθίζουν, για τα έργα τους τα φοβερά και τρομερά και τις επιτυχίες τους !!!
Μα θα πει, κάποιος και πολύ σωστά...
Ας είχαν λανθασμένες ημερομηνίες,
αλλά ΑΓΝΗ, ΓΕΝΝΑΙΑ, ΚΑΘΑΡΗ και ΥΠΈΡ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ !!!
Αλλά , του κ. προέδρου του φταίνε τα blog και ειδικά, το peiratiko ,
ενώ θα μπορούσε,
ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
να εκμεταλλεύεται όλες τις φωνές στο διαδίκτυο,
αλλά και σε όλα τα ΜΜΕ ,
για να επιλύει προβλήματα...
Έλυσε, όμως τα δικά του και της παρέας του.
Τι άλλο να κάνει, ο κ. Γιώργος;;;
Κρίμα, πολύ κρίμα...
Και στην ιστοσελίδα,
λίγη προσοχή, κ. διαχειριστά,
δεν θα σας έβλαπτε...

Πόπη Χριστοδουλίδου

Ανώνυμος είπε...

Διορθώθηκε!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ κ.Π.Τσιάνου διαχειριστή της ιστοσελίδας της ΠΟΕΠΛ.Σ
Κα. Χριστοδούλίδου,
Σχετικά με την ανάρτησή σας, στο ιστότοπο peiratikoreportaz, που αφορά την λάθος ημερομηνία σε ανακοίνωση της ΠΟΕΠΛΣ, σαν διαχειριστής της ιστοσελίδας www.poepls.gr, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρατήρησή σας.
Συνεχίστε να ενημερώνεστε καθημερινά από το www.poepls.gr όπως κάνουν καθημερινά εκατοντάδες συνάδελφοί μου, αλλά και οι περισσότεροι δικοί σας.
Καλό σας βράδυ.
Τσιάνος Παναγιώτης.

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ - EKEI ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ " Ακόμα και οι μαϊμούδες πέφτουν από τα δέντρα" "Είναι προτιμότερο να αντιμετωπίζεις κόρακες παρά κόλακες . Οι πρώτοι σε τρώνε νεκρό , οι δεύτεροι ζωντανό"

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ρωτήσω τους διαχειριστές του blog της "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ" αν έστειλε ο κ.Τσιάνος και σε εσάς απάντηση ή όχι.Ευχαριστώ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Ο κ.Τσιανος δεν μας έστειλε καμμια απάντηση.Προτίμησε να απαντήσει μόνο στο Πειρατικό για λόγους που ο ίδιος μόνο ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

φυσικα και η ΠΟΕΠΛΣ δεν απαντησε στΟ BLOG της Ελληνικης Ακτοφυλακης γιατι δεν μπορουν και δεν θελουν να αποδεκτουν τις αποψεις αυτων που γραφουν στο blog και το σημαντικοτερο ολων ειναι οτι φοβουνται πως αν απαντησουν στο blog θα το αποδεχονται ως επισημο μεσο εκφρασης, διατυπωσης αποψεων , διακινησης ιδεων ,μεγαλης μεριδας Λιμενικων και το οποιο εχει πολυ μεγαλυτερη επισκεψιμοτητα και απηχηση απο την ιστοσελιδα της ΠΟΕΠΛΣ!
Στο πειρατικο απαντησαν ΄΄αναγκαστικά΄΄!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Εννοείται ότι δεν περιμέναμε να μας απαντήσουν οι εργατοπατέρες μας.
Άλλωστε πότε άκουσαν για τελευταία φορά οι συνδικαλιστές μας τις φωνές ,τις διαμαρτυρίες ,τις κριτικές,τις προτάσεις και τα παράπονα των συναδέλφων για να το κάνουν τώρα???

Δεν τους αρέσει η κριτική.
Κάθε κριτική την θεωρούν επίθεση...
Προτάσεις Συναδέλφων πετάγονται κατευθείαν στον κάλαθο των αχρήστων χωρίς αξιολόγηση...Γνώμες φιμώνονται σε συνελεύσεις...Κι όλα αυτά γιατί θέλουν αυτοί να αποφασίζουν για εμάς...χωρίς εμάς...

Ετσι έμαθαν να πορεύονται τόσα και τόσα χρόνια κι έτσι θέλουν να συνεχίσουν...

Πιστεύουμε όμως ότι ήρθε πλέον η ώρα για αλλαγές...
Αλλαγές είτε στα πρόσωπα...είτε στη νοοτροπία...
Κι αυτό είναι στο χέρι όλων μας να συμβεί...
Δύναμη μας...η ψήφος μας...στις εκλογές των μελών των ΕΠΛΣ.

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν!!!