Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ !!!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ CHATROOM
Συναδελφοι τα ρεζιλικια με τις μεταθεσεις δεν ειναι θεμα παλιου -νεου και φυσικα δεν ειναι θεμα μιας περιοχης (Β.Ελλαδα). Αμεταθετοι υπαρχουν παντου και πρεπει να τους ξεριζωσει καποιος απο την καρεκλα τους για να πανε και οι υπολοιποι καποια στιγμη σπιτι τους! 
Η λυση δεν ειναι να φυγουν ολοι χωρις αντικαταστατη απο τα νησια για να μην ξεσπιτωθουν οι αμετεθετοιτης Ηπειρωτικης χωρας γιατι τελικα ξανα μετα απο λιγο καιρο τα ιδια κοροιδα θα την πληρωσουν παλι!!!
Αν ηθελαν οι συνδικαλιστες θα ειχαν πιεσει να δωθει αμεσα η λυση αλλα δεν τους συμφερει γιατι καποιοι απο αυτους θα παρουν την επομενη μερα το πλοιο για το ΑΙγαιο και καποιοι άλλοιθα χασουν τη δυναμη να κανουν τα ρουσφετια τους!!!

Οσο ισχυουν μονο τα μορια το συστημα ειναι αδικο! Οσο ισχυει η οικογενειακη κατασταση το συστημα ειναι και παλι αδικο!! Γιατι εγω με 13 χρονια στο σωμα που εχω παρει 2 μεταθεσεις η μια εκ των οποιων αρκετα δυσμενης να κινδυνευω να παρω ξανα μεταθεση επειδη ο συναδελφος που ειμαστε μαζι στο ΛΧ ειναι 4 χρονια παλαιοτερος απο μενα και υπηρετει ολα τα χρονια του στον τοπο του αλλα παντρευτηκε και εκανε παιδι συντομα με αποτελεσμα να μην καταφερω ποτε να τον περασω στα μορια;
Οταν καταρτηστει λιστα με αμεταθετους ανεξαρτητως οικογενειακης καταστασης και αντλει απο εκει συναδελφους για τις μεταθεσεις , τοτε ολα θα γινουν δικαιοτερα! Αφου ολοι στο ΛΣ παρουν την μεταθεση που τους αξιζει μετα απο λιγα χρονια οι μεταθεσεις θα γινονται με κριτιρια τα μορια , την οικογενειακη κατασταση καιφυσικα την προυπηρεσια εκτος τοπου συμφεροντων που θα εχει ο καθε βαθμοφορος!!

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ SITE..ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΕΡΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ?ΕΓΙΝΕ?ΤΕΛΕΙΩΣΕ?ΣΟΣ

Ανώνυμος είπε...

σε ολο τον πλανητη το ιδιο ισχυει τωρα για σενα θα βαλουμε εναν με 1 , 2 ,3 η 50 παιδια στην ιδια μοιρα με εσενα ...οσο λετε μαλ@#@#@ς τιποτα δεν θα αλλαξει στο λεω για να μην εχεις ελπιδες ...βρειτε και πειτε μας σοβαρες προτασεις και βλεπουμε....

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ?

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Οι μεταθέσεις των Αξ/κών και των Υπαξ/κών ολοκληρώθηκαν.Των Λ/Φ θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα.ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ..ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ Η'ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ?

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε 5.17 ; Για ποιον πλανητη μιλας; Για τον πλανητη ρουσφετι;
Επειδη τυχαινει να εχω γνωρισει ξενους ενστολους στο παρελθον σε πληροφορω οτι η οικογενειακη κατασταση δεν βοηθα καποιον να μεινει αμεταθετος στο εξωτερικο!!! Ολοι περνανε απο το ταμειο!!!
Δες τι συμβαινει στις ελληνικες ενοπλες δυναμεις και μετα κανε σχολια!! Αλλα εισαι απο αυτους που εχουν ΄΄φουνταρει αγκυρες΄΄ σε ενα λιμανι και δε λενε να τις σηκωσουν!!!
Αν η δημιουργια λιστας αμεταθετων δεν ειναι σοβαρη προταση , τοτε ποια ειναι;
Εσενα δε σε ειδα να προτεινει ς κατι;

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ, ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑ!!!!! ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΛΑ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΝ ΟΛΟΙ ΟΤΑΝ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑΤΙΘΟΝΤΑΝ ΣΕ ΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ. ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΟΧΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΩΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ, ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ!!!! ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΓΕΡΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΩΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 10 ΜΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΟΥ (ΑΥΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ)ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΕ ΝΕΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ???ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΡΕ!!!!!!!!!ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΝΔ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1200 ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ 500 ΣΝΔ ΚΑΙ 800 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΥΠΑΞ/ΚΟΙ] ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Π.Δ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ .ΘΑ ΒΡΕΘΩ ΠΑΛΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ . ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΕΑΛΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ .ΕΤΣΙ ΟΥΤΕ Η ΠΕΑΛΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΆΜΙΞΗ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ .ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ Η ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΤΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΩΣΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΊ Η ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΜΟΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΝΔ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΠΕΡΙ ΠΡΟΞΕΝΙΚΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ . ΑΣ ΒΓΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΕΑΛΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΗΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Λ/Φ .ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ?
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ .ΜΙΑ ΓΙΑ ΑΞ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ Η ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΑΞ ΕΞ ΥΠΑΞ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΩ .

Ανώνυμος είπε...

Μήπως κάποιος ξέρει αν σαν ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ μπορώ να γίνω μέλος στην ΠΕΑΛΣ και αν όχι γιατί?

Ανώνυμος είπε...

Η ιδιαιτερότητα είναι ότι οι Ανθστές αντιμετωπίζονται από τους κανονισμούς άλλοτε σαν Αξκοι και άλλοτε σαν Υπξκοι ενώ θεωρούνται ότι είναι ανώτεροι όλων των υπαξιωματικών και κατώτεροι όλων των αξιωματικών.
Οι ΑΝΘΥΠΑΣΠΙΣΤΕΣ κατά την άποψη μου και λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω αλλά και όσα παραθέτω παρακάτω ,μπορούν να είναι μελή και της ΠΕΑΛΣ .

Κάποιες περιπτώσεις κατά τις οποίες αντιμετωπίζονται ως Υπξκοί:
Ε.Δ
1). Φέρουν στολές Υπξκών.
2). Δεν φέρουν ξίφος, ούτε θήκη ανάρτησής του.
3). Το Μετάλλιο Ευδόκιμης Υπηρεσίας απονέμεται στους Μόνιμους στην ενέργεια Υπξκούς και Ανθστές.
4). Οι Ανθυπασπιστές δεν δικαιούνται ούτε απονέμουν χαιρετισμό στους μαθητές Ανώτατων Παραγωγικών Στρατιωτικών Σχολών.
5). Οι Ανθστές δεν μπορούν να είναι Διοικητές Λόχου/ Ίλης/ Πυροβολαρχίας/ Ναυτικής Μονάδας/ Σμήνους.
6). ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ: Δεν κάθονται στο καρρέ Αξκών, αλλά στο καρρέ Υπξκών ή, αν υπάρχει, στο καρρέ Ανθστών.
7). ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ: Οι Ανθυπασπιστές απόφοιτοι της ΣΤΥΑ και της ΣΥΔ φέρουν ειδικότητες Υπξκών.

Παρόλο που μερικές φορές οι Ανθστές αντιμετωπίζονται ως Υπαξιωματικοί, πολλές άλλες φορές αντιμετωπίζονται ως Αξιωματικοί.

1). Κάθε Αξκός ή Ανθστής ανήκει σε μια Μονάδα ή σε Επιτελείο Συγκροτήματος/ Σχηματισμού.
2). Οι Αξκοί και Ανθστές λαμβάνουν τα δικαιούμενα στρατιωτικά μετάλλια από τους Δκτές - Δντές Συγκροτημάτων ή/και Δκσεων - Δνσεων του ΓΕΕΦ.
3). Οι Ανθυπασπιστές και ΔΕΑ έχουν ταυτότητα Μόνιμου και Έφεδρου, αντίστοιχα, Αξκού.
4). Οι Ανθστές χαιρετούν όταν βρίσκονται σε παράταξη.
5). Σε κλειστούς χώρους, οι Αξκοί και Ανθστές με στολή, όταν δεν φέρουν πηλίκιο, χαιρετούν με ελαφριά κλίση της κεφαλής, όπως τους στρατιωτικούς που φορούν πολιτικά.
6). Για τους Αξκούς και Ανθστές, ο όρος «Διοικητής» αναφέρεται στον προϊστάμενο Αξκό που συντάσσει τις εκθέσεις ικανότητάς τους, ανεξάρτητα αν αυτός ασκεί Διοίκηση ή όχι.
7). Η Διμοιρία και ο Ουλαμός είναι τα κατώτερα κλιμάκια που, σε κανονικές συνθήκες, διοικούνται από Αξκό ή Ανθστή.
8). Οι Αξκοί και Ανθυπασπιστές φέρουν το διακριτικό του βαθμού τους στην επωμίδα ή τον καρπό (πλην των περιπτώσεων που αυτό φέρεται στο αριστερό πέτο της στολής).
9). Οι Αξκοί και οι Ανθστές προσέρχονται και γευματίζουν στη Λέσχη Αξιωματικών.
10). Οι Αξκοί και οι Ανθυπασπιστές δικαιούνται χαιρετισμό από τους μαθητές Ανώτερων Παραγωγικών Στρατιωτικών Σχολών.
11). Οι Αξκοί και οι Ανθστές μπορούν να είναι Υποδιοικητές Λόχου/ Ίλης/ Πυροβολαρχίας/ Ναυτικής Μονάδας/ Σμήνους.
12). Οι Ανθστές εκτελούν υπηρεσία Αξκού Υπηρεσίας Μονάδας.
13). Στο Νόμο Περί Εθνικής Φρουράς, άρθρο (3) (δ), αναφέρεται «Ο όρος Αξκός περιλαμβάνει και τον Ανθστή».
14). ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ: Οι Ανθυπασπιστές εκτελούν υπηρεσία Ανθστή της Εβδομάδας, όπως οι Αξκοί εκτελούν υπηρεσία Λοχαγού της Εβδομάδας, την οποία - σε ειδικές περιπτώσεις - μπορεί να εκτελέσουν Ανθστές.

Υ.Γ
Αν κάποιοι συνάδελφοι μπορούν να προσθέσουν και άλλες περιπτώσεις η αν μπορούν να προβούν σε τυχόν διορθώσεις στα παραπάνω θα βοηθούσαν αρκετά .

Το θέμα ομως δεν είναι αν μπορούν η όχι να είναι μελή της ΠΕΑΛΣ άλλα το τι επιθυμεί η ΠΕΑΛΣ και πάνω από όλα ποια θα είναι η αντίδραση της ΠΟΕΠΛΣ και των Αξιωματικών ΣΝΔ .

Ανώνυμος είπε...

Συναδελφε 10.35 το συστημα ευνοει τους γλυφτες και τα βύσματα αλλα η ευθυνη ειναι αποκλειστικα δική μας!!!
Μιας και ειναι επικαιρο, Δες τον παλιο και το νεο κωδικα μεταθεσεων των αστυνομικων και θα καταλαβεις τη διαφορα!!! Οταν ο 1 στους 5 συναδέλφους που υπηρετει στο ΛΣ ειναι μεγάλο βύσμα και χρησιμοποιεί καθε λίγους μήνες τις γνωριμίες του μπαμπά του , οταν άλλοι 2 απο τους πέντε, όποτε γινονται συμβόυλια μεταθέσεων βάζουν βύσμα (πολιτικούς,παπάδες,ανώτερους ΑΞ,συνδικαλιστές)προκειμενου να παραμεινουν αμεταθετοι ή να πάρουν μετάθεση για τον τόπο επιλογής τους νωρίτερα απο άλλους συναδελφους που υπηρετουν μαζί του , τότε έχουμε το αποτλεσμα οι 3 στους πέντε να ανήκουν στην κατηγορία (διαρκές ή κατα τις μεταθέσεις βύσμα) και τα 2 κορόιδα που απομένουν, να ανηκουν στην κατηγορία ΄΄οπου φτωχός και η μοίρα του΄΄...
το ρητό που λέγαμε οταν καποτε ειμασταν στρατιώτες ΄΄ΆΝ ΕΧΕΙΣ ΒΥΣΜΑ ΔΙΑΒΑΙΝΕ , ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΩΛΟ ΣΤΗΣΕ , ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΑΜΩΝΑ ΣΚΙΣΕ΄΄ δυστηχως ισχυει περισσότερο για το ΛΣ παρά για τους φαντάρους που στο κατω κατω , κανουν μονο για λιγους μηνες την θητεια τους και μετα απολυονται.

Το ρητο του ΛΣ λεει: ΄΄ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΒΥΣΜΑ ΔΙΑΒΑΙΝΕ , ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΓΛΩΣΣΑ ΓΛΥΨΕ ,ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ KΑΛΟΣ Μ....ΚΑΣ ΕΙΣΑΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Στον συνάδελφο που είπε ότι ως Αξιωματικός ΣΝΔ θα ήθελε το Π.Δ των μεταθέσεων να τροποποιηθεί μόνο από την ΠΕΑΛΣ όσον αφορά Αξιωματικούς ΣΝΔ του λεω ότι το θέμα δεν ειναι τόσο απλό και αυτό γιατί η ΠΟΕΠΛΣ σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε να μην έχει μελη Αξιωματικούς ιδιαίτερα από ΣΝΔ για λογούς που πιστεύω να καταλαβαίνεις.... και που άλλη φόρα μπορούμε να αναλύσουμε.Επίσης η ΠΕΑΛΣ σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελε να είναι μέλη της μόνο Αξιωματικοί ΣΝΔ για λογους που πιστευω παλι να καταλαβαινεις .... και που άλλη φόρα μπορούμε να αναλύσουμε.
Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσαν να κάθονται κάθε φορά για θέματα που είναι κοινά σε ένα τραπέζι και να βρίσκουν λύση προς όφελος όλων μας .
Και για να το πω και αλλιώς τη λύση θα μπορούσαν να τη δώσουν τα ίδια τα μελή με την επιλογή τους όσον άφορα το σε ποια ένωση θέλουν να είναι και ποιοι θα τους εκπροσωπούν .Αν υπάρχουν μελή ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΝΔ στην ΠΟΕΠΛΣ τότε έχει δικαίωμα να αποφασίζει γι αυτούς ......
ΑΛΛΙΩΣ ΒΡΕΊΤΕ ΤΑ ΜΕΤΑΞΎ ΣΑΣ ΟΙ ΣΝΔ .........

Ανώνυμος είπε...

Συναδελφε ΑΞ, με εκτιμηση σου λεω οτι η ΠΕΑΛΣ με τα λιγα μελη που διαθετει εξυπηρετει μια χαρα τα συμφεροντα των ΑΞ και θα ελεγα οτι το τελευταιο διαστημα εχει βαλει τα γυαλια στην ΠΟΕΠΛΣ και έφτασε στο σημειο να εκπροσωπει τους ΛΦ-ΥΞ!
Οι ΑΞ δεν πρεπει να ανηκουν σε σωματειο που εκφραζει τα συμφεροντα και δικαιωματα των ΛΦ και ΥΞ γιατι δεν γινεται αυτος που διαταζει ή προισταται σε μια υπηρεσια και ενδεχομένως αδικει τους υφισταμενους του , να τους εκπροσωπει συνδικαλιστικα!Ποιος υφισταμενος θα τολμησει να παραπονεθει για απαραδεκτη συμπεριφορα Προισταμενου του ή αλλες αδικιες; Σε ποιον θα παραπονεθει; Ειναι ΑΤΟΠΟ! Επισης απο την καθημερινοτητα μας βλέπουμε οτι πολλοί ΥΞ που εχουν γινει ΑΞ και ειναι στην ΠΟΕΠΛΣ , το μονο που εκπροσωπουν ειναι τα συμφεροντα τους και την κλικα τους!!!
Παρολα αυτα πιστευω ακραδαντα οτι Οι 2 ομοσπονδιες πρεπει να βαδισουν διπλα διπλα και να αγωνιστουν για το καλο του ΛΣ και του προσωπικου του με ανιδιοτελεια συναδελφικοτητα και αγωνιστικοτητα!
αυτο μαλλον θα συμβει μονο Οταν αλλαξει ήθη και προσωπα ο συνδικαλισμός! Ειναι στο χερι ολων μας!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ............................
MEΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ-ΤΡΙΤΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ-ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;;;;

Η σημερινή μέρα ήταν μια ανάσα πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης.
Δευτέρα-Τρίτη θα γίνει μια ανασκόπηση και ολοκληρώνεται η πρώτη φάση.
Δηλαδή , η φάση , κατά την οποία εξετάζονται οι αιτήσεις, σύμφωνα με τα μόρια, ο τόπος, που επιθυμεί ο λιμενικός να μετατεθεί κ.λ.π.
Και όσο και να μοιάζει ανέκδοτο,
οι οικονομικές υπηρεσίες απαντούν πως χρήματα για τα οδοιπορικά υπάρχουν.
Μαθαίνουμε πως το 90% των αιτήσεων των ενδιαφερομένων έγιναν δεκτές και όλες οι πηγές μιλάνε για απόδοση δικαιοσύνης.
Θα το δούμε, όταν ανακοινωθούν και πει το προσωπικό την τελευταία λέξη !
Αν το προσωπικό είναι η όχι ικανοποιημένο.
Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά, για να μπορέσουν, μέσα σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία και με τόσες περικοπές , να ανασάνουν λίγο, οι λιμενικοί και οι οικογένειές τους...
Εν αναμονή !

Πόπη Χριστοδουλίδου

Ανώνυμος είπε...

Προς epitelikos plotatzis:
1) Οι Ανθ/στες φορανε στολη Αξ και οχι Υπαξ, φυσικα ανεφ ξιφους.
2) ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ: Ανθ/στες εβδομαδας εχω δει να κανει απο ΕΠΟΠ Δνεας (με 4χρονια υπηρεσιας και ανω) μεχρι και ΕΜΘ. Τους Ανθ/στες τους βαζουν ΑΥΔΜ (Α/Φ)

"Συνεργάτης Χωρίς Όνομα" είπε...

Επειδή το ζήτημα δεν είναι τι συμβαίνει στα στρατιωτικά Όπλα & Σώματα όπου εφαρμόζονται οι στρατιωτικές διατάξεις http://www.typos.com.cy/nqcontent.cfm?a_id=8219, αλλά στο Λ.Σ. Μπορώ να πω ότι ειδικά στο λιμενικό, τους αντιμετωπίζουν ως γιαλαντζί Αξιωματικούς, όπως οι περισσότεροι αντιμετωπίζονται φυσικά ανεξάρτητα βαθμού, και έτσι ανήκει στη διακριτική ευχέρεια των Διοικούντων-Προϊσταμένων, να τους χρησιμοποιούν επ' ωφελεία της υπηρεσίας.
Για ένταξη στην ΠΕΑΛΣ, το θέμα δεν είναι ούτε των εκ ΣΝΔ ούτε των άλλων, που είναι πλέον περισσότεροι, είναι θέμα καταστατικού.

Μεθ'ευχών

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑ Η ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑ ΜΕΛΗ Α/Ξ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΕΛΕΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ? Ή' Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΑ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΥΣ . ΆΛΛΩΣΤΕ ΟΣΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΝΔ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΗ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΣΝΔ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ .ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΝΔ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΞ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞ ΣΝΔ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΜΙΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΣΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΞ ΣΝΔ ΠΟΥ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΓΡΑΦΤΟΥΝ. ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΥΠΑΞ ΚΑΙ ΛΦ .

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΜΩΣ ΑΞ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΝΔ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΩΝ ΜΕΙΟΨΗΦΟΥΝΤΩΝ ΑΞ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Aφηστε τους τσακωμους και ενωθειτε.Μονο η ενταξη της ΠΕΑΛΣ στην ΠΟΕΠΛΣ θα την δυναμωσει κατι που πρεπει αμεσα να γινει.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ 1.000.000 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΝΔ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΠΕΑΛΣ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ .ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΣΤΟ 70% ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΝΔ ΑΠΟ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ ΕΩΣ ΚΑΙ 1-2 ΕΤΗ ΠΛΟΙΑΡΧΟ [ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΛΗΝ ΛΙΓΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ].ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ .......ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ .ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΝΔ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ...........ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ .....

Ανώνυμος είπε...

γραψτε κανενα νεο για τις μεταθεσεις που εγιναν......ενδιαφερει τους περισσοτερους κι οχι ολα αυτα που γραφετε

Ανώνυμος είπε...

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑΡΑ ΕΧΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΟΙ ΔΥΛΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΧΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΧΙ ΑΡΧΗΓΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΛΑΔΑΡΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ.ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ?ΑΓΩΝΙΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

εγω ξερω οτι περιμενουμε 1η φαση...2η...3η και βαλε...και αλλοι πεφτει το τηλ το πρωι και το απογευμα μαζευουν τα πραγματα τους γιατι ηρθε αποσπαση.....κατσε τωρα να μετρας φασεις

Ανώνυμος είπε...

Η ισχυς εν τη ενωση.Αμεση ενταξη της ΠΕΑΛΣ στην ΠΟΕΠΛΣ.Ολοι μαζι συναδερφοι μπορουμε περισσοτερα.Ας ξεπερασουν καποιοι τους πρωσοπικους τους εγωισμους.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε παιδια , να ερθουν οι ΑΞ στην ΠΟΕΠΛΣ και να γινει ο Λιμεναρχης μου προεδρος της τοπικης ενωσης της περιοχης που υπηρετω και να του κανω παραπονα για τον τροπο που φερεται στους συναδελφους...επισης ο Κλαδαρχης προσωπικου θα γινει προεδρος της ΠΟΕΠΛΣ στη θεση του Δριβακου. Εχετε μεγαλη πλακα!!! Οχι πως οι αγαπητοι μας κλικαδοροι ΥΞ καιτα χανουμακια τους, καποιοι ΛΦ , ειναι καλυτεροι, αλλα μη λεμε ανοησιες!
Η ΠΟΕΠΛΣ και η ΠΕΑΛΣ πρεπει να βαδιαζουν χερι χερι , διπλα διπλα αλλα παντα σε αποσταση ασφαλειας! Αλλαγη ηθων και συνηθειων χρειαζομαστε και τιποτε αλλο.

Ανώνυμος είπε...

πολυ καλα ειπε ο φιλος 5:31 διπλα διπλα και σε αποσταση ασφαλειας .και να πω και κατι , δεν μου φαινεται τωρα τελευταια η πεαλς ως συνδικαλιστικη φωνη αξιωματικων να μπαινει σε θεματα που αποκλειστικα αφορουν εμας ,στα ποδια μας σε αντιθεση με την ποεπλς που χωνει τη μυτη της οπου βρει για λογους και μονο στο να καπελωσει και καλά την πεαλς και να δειξει δυναμη.μπορει πριν κανα 2 χρονια να της περνουσε της ποεπλς και στα θεματα αξιωματικων αλλα τωρα η πεαλς ειναι μεσα στα πραγματα .....και ενοχλει την ποεπλς .

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΛΟΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ.ΕΣΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΤΙ?

Ανώνυμος είπε...

επειδη εχω ενα σοβαρο προσωπικο προβλημα μπορει καποιος να μου πει ποτε θα ανακοινωθουν οι μεταθεσεις?καποιος που να γνωριζει σιγουρα .σας ευχαριστω πολυ