Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΕΠΛΣ Δωδεκαννήσου - Φάρμακα

Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ σας ενημερώνει ότι από 01 Ιουνίου 2011, τα φαρμακεία της Δωδεκανήσου θα εκτελούν συνταγές στους ασφαλισμένους συναδέλφους και μέλη.
Ως μια ελάχιστη αναγνώριση στην κατανόηση του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε, με την χορήγηση φαρμάκων, από τον φαρμακευτικό Σύλλογο ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του, κ. ΦΟΥΤΟΥΛΗ Νικολάου, αισθανόμαστε την ανάγκη να τους ευχαριστήσουμε δημόσια για την απεριόριστη βοήθεια τους, καθώς με την πράξη τους αυτή υποκαθιστούν στην ουσία το κοινωνικό Κράτος.

Δυστυχώς αναγκαζόμαστε, για άλλη μία φορά, να εξαρτόμαστε από την ευαισθησία κάποιων ανθρώπων, για να απολαμβάνουμε αυτά που δικαιούμαστε και πληρώνουμε για την φαρμακευτική και όχι μόνο περίθαλψή μας.

Ρόδος, 27 Μαΐου 2011

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΜΑΡΑΣ Ευστάθιος ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΚΗΣ Κωνσταντίνος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο ,που οι φαρμακοποιοι στη Ροδο δεχονται τα βιβλιαρια των συναδελφων και χωρις να αναφερομαι στην συγκεκριμενη ΕΠΛΣ που δεν γνωριζω τι ισυε στο παρελθον, θα κανω μερικα σχολια με αφορμη το θεμα των φαρμακων λεγοντας τα εξής: Πως ξαφνικα εν μεσω κρισης βρεθηκαν να συμφωνουν φαρμακοποιοι να δεχτουν τα βιβλιαρια μας , ακομα και σε περιοχες που ποτε δεν τα ειχαν κανει αποδεκτα; Οταν φωναζαμε οτι υπηρχε αδιαφορια απο πλευρας ενωσεων για το θεμα των φαρμακων αυτοι σφυριζαν αδιαφορα, τωρα που εξαιτιας των blogs εχει παρει διαστασεις το θεμα, ακομα και οι πιο αδιαφοροι συνδικαλιστες αρχισαν να προσπαθουν για το θεμα των φαρμακειων και καποιες φορες πετυχαινουν πραγματα!!!
Το ερωτημα ειναι ρητορικο και λεει:
Γιατι το ενδιαφερον ορισμενων ειναι επιλεκτικο και οψιμο , αναλογα το κλιμα που επικρατει;

Aν θελουμε μπορουμε να τους πιεσουμε να βοηθησουν να αλλαξουν αρκετα στραβα προς το καλυτερο!!!

Επισης πρεπει να συγχαρω ορισμενους Λιμεναρχες οι οποιοι με δικη τους πρωτοβουλια επιλυσαν το θεμα των φαρμακειων.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ............................ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ Λ.Σ, ΤΑ ΔΥΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ- ΤΟ....ΑΙΣΧΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ,κ.ΥΠτΠ,ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ !

ΤΕΡΜΑ Η ΟΛΙΓΟΜΗΝΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ , ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΡΚΕΤΩΝ ΜΗΝΩΝ.

.ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ,
ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΛΥΠΗ.
ΚΑΙ ΛΕΩ ΧΑΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ,
ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΈΣ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ,
ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΉ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.
ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΆ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.
ΘΑ ΤΗ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΩΓΗ
ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΉΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Στη Συρο δεν πέρνανε φαρμακα ουτε τις ΄΄καλες΄΄ ημέρες την ιδια ωρα που στα περισσοτερα νησια οι Λιμενικοι πέρνανε κανονικοτατα τα φαρμακα τους γιατι καποιοι ΄΄αγωνιστες΄΄ ειχαν χεσ....νο το προσωπικο! Χαρη στο Λιμεναρχη και τις προσπαθειες του εξυπηρετηθηκαν απο μερικα φαρμακεια για λιγους μηνες , αλλα όπως ηταν αναμενόμενο τωρα πάπαλα...
Ευχαριστουμε το Πειρατικο και την Ελληνικη Ακτοφυλακη για την ενημερωση γιατι αν περιμενουμε να μας ενημερωσουν καποιοι άλλοι περιμενουμε ματαια!!!