Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

«Δαπάνες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στελεχών Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής»

Σε απάντηση της αριθ. 22374/07-9-2011 Ερώτησης του Βουλευτή κ. Ι. Πλακιωτάκη, η οποία κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:

1. Οι δαπάνες που αφορούν στην υγειονομική περίθαλψη του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, αντιμετωπίζονται στο πλαίσιο των εγγεγραμμένων πιστώσεων του Τακτικού Προϋπολογισμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη/Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπως αυτές εγκρίνονται από το Υπουργείο Οικονομικών.

2. Από την αρμόδια Διεύθυνση του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής προωθούνται άμεσα στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου προς ενταλματοποίηση όλα τα δικαιολογητικά δαπάνης που αφορούν αμοιβές ιατρών, φαρμακοποιών, νοσηλευτικών ιδρυμάτων ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου, καθώς και δικαιολογητικά δαπανών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στελεχών του Λιμενικού Σώματος.

3. Επίσης, η αρμόδια Διεύθυνση προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών/Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, ώστε με τις ακολουθούμενες διαδικασίες να επιτυγχάνεται η έγκαιρη εξόφληση των δικαιούχων με την έκδοση χρηματικών ενταλμάτων στο όνομά τους και την πληρωμή τους μέσω της οικείας Δ.Ο.Υ. (Δημόσιο Ταμείο).


ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: