Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Συνάντηση Ομοσπονδιών Σ.Α. με τον Υπουργό και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη για το μισθολόγιο

Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο τις σημερινές δημοσιεύσεις για ένταξη των ενστόλων στο Ενιαίο Μισθολόγιο των Δημόσιων Υπαλλήλων.

Οι αποφάσεις πλέον δεν είναι προϊόν μόνο των προθέσεων και επιλογών της Κυβέρνησης αλλα υπόκειται υπο την αίρεση των επιταγών της Τροικας.

Αθήνα 11 Οκτωβρίου 2011
Αρ. Πρωτ.: 605/9/61

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Ομοσπονδιών και Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστο ΠΑΠΟΥΤΣΗ και τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μανόλη ΟΘΩΝΑ. Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο τις σημερινές δημοσιεύσεις για ένταξη των ενστόλων στο Ενιαίο Μισθολόγιο των Δημόσιων Υπαλλήλων.
Οι Ομοσπονδίες μας κατήγγειλαν την αιφνιδιαστική αυτή εξέλιξη και ζήτησαν επίσημη Κυβερνητική ενημέρωση.
Από την πλευρά ο κ. Υπουργός διαβεβαίωσε ότι η απόφαση της Κυβέρνησης η εξαίρεση των ενστόλων από το Ενιαίο Μισθολόγιο σύμφωνα με τις μέχρι τώρα αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου.

Όπως επισημάνθηκε οι αποφάσεις πλέον δεν είναι προϊόν μόνο των προθέσεων και επιλογών της Κυβέρνησης αλλα υπόκειται υπο την αίρεση των επιταγών της Τροικας ζητήσαμε να υπάρξει από πλευράς του Υπουργείου επίσημη σχετική ανακοίνωση.
Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Σε κάθε περίπτωση οι Ομοσπονδίες μας συνεχίζουν την εντατικοποίηση του αγώνα μας σύμφωνα με τις αποφάσεις των συλλογικών μας Οργάνων.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ...
Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΊΖΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ..... ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΡΕ??? ...ΟΥΣΤ
ΕΤΡΕΞΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΡΟΉ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .
Η ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ Η ΠΕΑΛΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ///

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Αυτό που ακούσαμε εμείς από αστυνομικούς και παρακαλούμε όσους γνωρίζουν κάτι επίσημα να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν είναι ότι υπάρχει σκεπτικό να υπάρξουν δύο βασικές διακρίσεις-κατηγορίες.
ΟΙ ΜΑΧΙΜΟΙ και ΟΙ ΜΗ ΜΑΧΙΜΟΙ...
ΟΙ ΜΗ ΜΑΧΙΜΟΙ θα παίρνουν τον μισθό του δημοσίου υπαλλήλου ενώ ΟΙ ΜΑΧΙΜΟΙ θα παίρνουν επιπλέον επίδομα νυκτερινών και επίδομα επικινδυνότητας.
Άκουσε κανείς από εσάς τίποτα παρόμοιο???

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΡΑΚΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΛΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ.ΑΣ ΜΗΝ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΠΡΩΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ....ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο εχθρός είναι πρό των πυλών εμείς θα ξεκινήσουμε εμφύλιο πόλεμο για το ποιός είναι μάχιμος και ποιός όχι. Λοιπόν και 'μή χειρότερα' που λέει και ο λαός. Απο ότι φαίνεται τα θέλει ο κώλος μας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΛΗΣ ΔΙΑΓΩΓΗΣ-ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ........
ΚΑΙ ΚΑΘΌΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ ...... ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ...ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΑΜΕ ΚΑΛΥΤΡΟΥΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΑΊΝΑΜΕ...
Η ΠΟΕΠΛΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΦΙΑΣΚΟ ???? ...

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΣΚΑΛΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΧΤΕΣ ΤΑ ΠΑΡΝΩ ΠΙΣΩ ...ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ
..ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΙΠΕΣ ΧΤΕΣ ΒΓΗΚΕ .....ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ????
ΜΕΤΡΗΣΕΣ ΔΑΣΚΑΛΕ ....ΚΑΙ
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ < ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΉΠΙΑΜΕ ΚΑΦΕ .....!!!>

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΧΙΜΟΥΣ Η ΜΗ .....ΕΓΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ 1 ΩΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΟ... ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΊΓΟΝ ΠΟΛΥΤΕΧΕΙΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ ....

ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΣΕΙΣ Η ΤΑ PLAYMOBILE TOY ΥΠΟΥΡΓΟΥ.
ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ......
ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΉ ,,,,,
ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ δεν είναι προϊόν μόνο των προθέσεων και επιλογών της Κυβέρνησης αλλα υπόκειται υπο την αίρεση των επιταγών της Τροικας.η απόφαση της Κυβέρνησης η εξαίρεση των ενστόλων από το Ενιαίο Μισθολόγιο ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου.....
ΤΟ ΜΑΝΟΛΗΣ ΘΕΛΕΙ Ω . ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΟ ΙΣΩΣ ΤΟ .
ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΣΤΟ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΖΗΤΗΣΑΜΕ...Από την πλευρά ο κ. Υπουργός διαβεβαίωσε ότι η απόφαση της Κυβέρνησης η εξαίρεση των ενστόλων από το Ενιαίο Μισθολόγιο....ΜΗΠΩΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
Επισης την ανακοίνωση που ζητησατε απο τον υπουργο ,τι την θέλετε ρε παιδια για σουβενίρ ???
ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΡΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΑΣ Η ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΡΙΖΌΣΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ .....
ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΤΕ ..

ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ??? ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ....

Ανώνυμος είπε...

ρε φιλε 0710 ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ. OXI ΕΙΡΩΝΙΚΑ.
ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ PLAYMOBIL ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.
ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΥΙΟΘΕΤΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ.
PLAYMOBIL, PLAYMOBIL,PLAYMOBIL,