Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ο σφαγιασμός των ενστόλων δεν θα περάσει

Αθήνα 11 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Μετά την χθεσινή αιφνιδιαστική διοχέτευση στα ΜΜΕ της πληροφορίας ότι επίκειται η κατάθεση στη Βουλή τροπολογίας στο ήδη κατατεθέν σχέδιο νόμου για το μισθολόγιο των Δημοσίων Υπαλλήλων, με την οποία θα σφαγιάζονται και οι αποδοχές των ενστόλων, καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση για ανακολουθία λόγων και έργων και συγκαλούμε εκτάκτως σε σύσκεψη τα προεδρεία των Ομοσπονδιών μας, προκειμένου να απαιτήσουμε από τα συναρμόδια Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών να μας ενημερώσουν εντός της ημέρας τι ακριβώς έχουν συμφωνήσει ερήμην μας με την «τρόικα».


Απαιτούμε άμεση συνάντηση και ενημέρωση για το μείζον θέμα του μισθολογίου και σε κάθε περίπτωση να υπάρξει διάλογος πριν προωθηθεί η σχετική τροπολογία στη Βουλή.
Προειδοποιούμε για άλλη μια φορά την Κυβέρνηση και τους «τροϊκανούς» να μην αντιμετωπίζουν τον ένστολο ως «πρόβατο επί σφαγή».

Να πληρώσουν την κρίση αυτοί που την προκάλεσαν

Το κρυφτούλι τελείωσε ...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα χειροτερα ερχονται και ας διαψευδουν καποιοι οτι θα γλιτωσουμε επειδη φοραμε στολη και κραταμε οπλο (μερικοι απο εμας).
Aυτοι που κυβερνουν τη χωρα Εχουν αποφασισει για εμας χωρις εμάς και ομολογω οτι ακομα και αν οι συνδικαλιστες στεκοταν στο υψος των περιστασεων παλι το ιδιο θα γινοταν.
Αυτο που μενει ειναι να κινηθουμε δυναμικα πριν συντελεστει το εγκλημα.
Οταν ξερεις οτι οι ληστες-εχθροί που βρισκονται εξω απο το σπιτι σου και καταληστευουν τους γειτονες σου αργά ή γρήγορα θα προσπαθησουν να ληστεψουν και εσενα , εχεις 3 επιλογες.
Η πρωτη ειναι να δειλιάσεις και να αρχισεις απο μονος σου να τους δινεις χρηματα κρατωντας τους προσωρινα μακρυα απο το σπιτι. Αυτη η επιλογη ειναι ιστορικα λανθασμενη αφου ειναι σε ολους γνωστο οτι ο πολιορκούμενος που δωροδοκει κερδιζοντας δήθεν μια μαχη , ουσιαστικα κερδιζει ελαχιστο χρονο και τελικα δελεαζει περισσοτερο τους πολιορκητες ,οι οποιοι επιμενουν στην επιθεση τους χορτατοι απο τα δωρα του αμυνομενου και συντομα κερδιζουν τον πολεμο.
Η δευτερη επιλογη μας ειναι να το παιξουμε αμαχοι και να αφησουμε τους δηθεν υπερασπιστες μας να συνεχισουν να προσποιουνται οτι υπερασπιζονται την αξιοπρεπεια μας και το μελλον μας ,την ωρα που οι μισοι εξαυτων ειναι κρυμενοι πισω απο την ΄΄πορτα του σπιτιου΄΄ και οι αλλοι μισοι εχουν ΄΄καταθεσει τα οπλα τους΄΄ (προσεχως αποστρατοι) και εχουν λαβει μικρα δωρα απο τον εχθρο αλλα αρκετα σημαντικα ωστε να τους κρατησουν φρονιμους.
Η τριτη επιλογη μας ειναι αυτη που προτεινω ανεπιφυλακτα.
Να πάρουμε την μοιρα μας στα χερια μας (οσο δυναται) και να βγουμε στο δρομο να πολεμησουμε τους εχθρους, τους ληστες πριν μπουνε στο σπιτι μας.
Να τους αιφνιδιασουμε με την δυναμη μας , την επιμονη μας και την ενταση της επιθεσης μας.
Αν μας εχει μεινει λιγη αξιοπρεπεια και αντρισμος πρεπει να φανουνε τωρα.
Δεν αγωνιζομαστε μονο για εμας, αλλα κυριως για τα παιδια μας.
Το γκαλοπ των ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΩΝ εδειξε οτι οι περισσοτεροι θελουμε να κινητοποιηθουμε δυναμικα!
Ας οργανωθουμε μεσω του blog και ας δωσουμε ραντεβου σε σημειο που θα συμφωνησουμε μετα απο εσωτερικο διαλογο.
Προτεινω να γινει γκαλοπ απο τους Ελληνες Ακτοφυλακες για τα προτεινομενα σημεια διαμαρτυριας και τους τροπους διαμαρτυριας.
Αν παραμεινουμε απραγοι,τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας...
ATHINIOS!

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι η γνώμη μου είναι να μην κάνετε στο blog τέτοιου είδους συζητήσεις περί συναντήσεων κτλ . Oι φίλοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ μας προσφέρουν ελεύθερό βήμα... το οποίο όμως εμείς θα πρέπει να το διαχειριζομαστε έξυπνα ...

Τα λέμε σύντομα.....

Επιχειρησιακός Πλωτατζής

Ανώνυμος είπε...

Σγνώμοι αγαπητοί συνάδελφοι αλλα είμαστε αξιοι της μοίρας μας αφού μας διακόρευσαν με περισσή αναλγησία αλλά και με προκλητική αυθάδεια ως πολίτες εμείς ως ένστολοι βγάλαμε τον"σκασμό" επειδή "κάποιοι μας είπαν ότι είμαστε στο κρατος και φοραμε στολή"!! Είναι ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ από την μεριά μας αγαπητοί φίλοι να εκφραζόμαστε ΤΩΡΑ που αντιληφτήκαμε ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι με την λαμβάνουσα γνώση ότι θα πληρώσουν το μάρμαρο και τα 'ειδικά μισθολόγια' .... ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ...!! Είμαστε τουλάχιστον άνανδροι αν όχι κίναιδοι ολκής!! ΔΗΛΑΔΗ με λίγα; λόγια μιλάμε ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ και όχι όταν μας είπαν ότι το αφορολόγητο μας είναι 5000 ευρώ ..όταν εξ αυτού και μόνον όποιος από εμάς έχει τουλάχιστον 2 παιδιά καλείται να δώσει πίσω 3 τουλάχιστον μισθούς!!! ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΡΕ!!! κα;ι λέμε ότι εμείς φυλάτουμε ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ!!!

ΣΣ: ΌΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ.....
'
"ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ"...ΟΛΟ ΓΙΑ "ΑΙΜΑ" ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ...

ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ" ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΟΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΕΞΤΡΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα πάρτε την "Ακτοφυλακή" σας και ξέρετε τι να κάνετε........

Ανώνυμος είπε...

Προσοχη...κυκλοφορουν αναμεσα μας , αλερωτοι, ατσαλακωτοι, αμεταθετοι, ανθρωποι που ποτε τους δεν ιδρωσαν , δεν καηκαν απο τον ηλιο, δεν ενιωσαν το αλατι της θαλασσας.
Τους ξερετε καλα , ειναι αυτοι που χαιρονται με την παρακμη μας.
Να φοβαστε περισσοτερο τους άλλους που εκαναν καποια απο τα παραπανω απο λιγο και τους κακοφανηκε γιαυτο τωρα αγωνιζονται για την καβατζα τους προδιδωντας τους υπολοιπους προσποιουμενοι τους εκπροσωπους του συνολου.

Ανώνυμος είπε...

EMEIΣ ΦΤΑΙΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΥΤΟΥΣ ,ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟΥΣ ,ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΙΣΟΒΙΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

http://lesxh-filon-ls-elakt.blogspot.com/

......για ελεύθερο σχολιασμό και ανάρτηση άρθρων σας ......
ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.
γίνεται μέλη να οργανωθούμε χωρίς ενώσεις και βαθμούς .....
περιμένουμε τις αναρτήσεις σας ,
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ .
ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.