Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Εκπτωτικά προνομία στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Β.Σποραδες από Hellenic Seaways.

ΒΟΛΟΣ 26/10/2011

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι από σήμερα 26-10-2011 η ακτοπλοϊκή εταιρία Hellenic Seaways θα παρέχει εκ νέου εκπτωτικά προνόμια στα εισιτήρια των στελεχών του ΛΣ για τα δρομολόγια από και προς τις Β.Σποράδες.

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για την επίλυση του προβλήματος που προέκυψε με την κατάργηση των εκπτωτικών προνομίων, μια άδικη και επαχθής απόφαση ιδίως για τα στελέχη του Λ.Σ που υπηρετούν στα νησιά των Β. Σποράδων.

Από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε για τις αρνητικές εξελίξεις είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με το ΥΠτΠ ,την 4η ΠΕΔΙΛΣ , και με τις Λιμενικές Αρχές Βόλου και των Β.Σποράδων , καθώς και με την ακτοπλοϊκή εταιρία Hellenic Seaways την οποία και επισκεφτήκαμε προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε .

Κατόπιν συζητήσεων ,διευκρινήσεων και πιέσεων από πλευράς μας η εταιρία Hellenic Seaways αναγνωρίζοντας ότι οι λιμενικοί και ιδίως οι συνάδελφοι που υπηρετούν στις Β.Σποράδες προσφέρουν τα μέγιστα ,καθʼόλη τη διάρκεια του χρόνου, για την εύρυθμη λειτουργία των λιμανιών , εξυπηρετώντας ταυτόχρονα την μετακίνηση των πολιτών στα νησιά στηρίζοντας και ενισχύοντας με την ανιδιοτελή προσφορά τους την Ελληνική ακτοπλοΐα και τον τουρισμό μας παρέχει εκ νέου εκπτωτικά προνόμια στα εισιτήρια για τα δρομολόγια από και προς τις Β.Σποράδες.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους προϊσταμένους της 4ης ΠΕΔΙΛΣ ,των Λιμενικών Αρχών Βόλου και των Β.Σποράδων καθώς και την Hellenic Seaways για την συνεργασία που είχαμε για την επίλυση του προβλήματος .

Η Ένωση Προσωπικού Λ.Σ. Κεντρικής Ελλάδος είναι και θα είναι πάντα παρούσα με την δυναμική και ουσιαστική της προσφορά στην αντιμετώπιση και επίλυση κάθε προβλήματος που απασχολεί το συνάδελφο σε μια περίοδο μάλιστα που η συνδικαλιστική δυναμική αποτελεί ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΥΡΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΛΑΜΙΔΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: