Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Βράβευση δύο Λιμενικών γιατί έσωσαν 83χρονο από βέβαιο πνιγμό στο Ναύπλιο.UPDATE ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ !!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ!!! ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΓΙΑ!!!

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com

 Στην αίθουσα του βουλευτικού κατά την διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης για την άλωση του Παλαμηδίου, βραβεύτηκαν από τον σύλλογο ΄΄ Ο Παλαμήδης ΄΄ οι υπηρετούντες στο λιμεναρχείο Ναυπλίου: Η Επικελευστής Λ.Σ. Μουταβελή Ευγενία-Χριστίνα και ο Κελευστής Λ.Σ. Σχοινάς Αναστάσιος.   
Οι προαναφερόμενοι την 07/08/2011 στο λιμάνι Ναυπλίου αντελήφθησαν ηλικιωμένο άνδρα να ευρίσκεται στη θάλασσα ενώ το κεφάλι του ευρισκόταν ημιβυθισμένο στο νερό. Άμεσα ο κελ/στης Σχοινάς Αναστάσιος έπεσε στη θάλασσα ενώ η επικ/στής ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και ανέπτυξε επί του κρηπιδώματος τα μέσα διάσωσης της υπηρεσίας προκειμένου να συνδράμει το έργο του συναδέλφου.
EKDHLOSH_GIA_PALAMHDH_SULOGOS_NAUPLIOU8  Ο κελ/στης Σχοινάς Αναστάσιος κατάφερε να γυρίσει τον ηλικιωμένο άνδρα έτσι ώστε να αποβάλλει το νερό από το στίμα ενώ ταυτόχρονα τον μετέφερε προς το κρηπίδωμα του λιμένα προκειμένου με την συνδρομή της επικ/στού Μουταβελή Ευγενίας-Χριστίνας να τον διασώσουν παρέχοντας του Α΄βοήθειες.   Ακολούθως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ηλικιωμένο άνδρα τον διακόμισε στο Γ.Ν Ναυπλίου και  συμφώνα με ενημέρωση των ιατρών ο παθών διέφυγε τον κίνδυνο εξαιτίας του μικρού χρόνου αντίδρασης των ανωτέρω βαθμοφόρων και των προσπαθειών των ιατρών ακολούθως στο νοσοκομείο. Τα στοιχειά του παθόντος είναι : Τσεκρέκος Ανδρέας του Ευαγγέλου, ετών 83, κάτοικος Ναυπλίου . 
Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ

Υποπλοίαρχος Λ.Σ. ΜΑΡΙΝΟΣ Σπυρίδων


ΕΔΩ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ 
Προβολή του άλμπουμ 8

51 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στις φωτογραφίες βλέπω εναν Κελευστή και μία Ανθυπασπιστή!!!
Που είναι η Επικελευστής;

ΜΠΟΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ είπε...

Ονομάζομαι ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΟΜΠΟΣ ΑΝΘ/ΣΤΗΣε.α. Το 2009 βραβεύτηκα και εγώ για διάσωση ανθρώπου στον λιμένα Ναυπλίου.Απών από την εκδήλωση το Προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ νομών ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ-ΑΡΚΑΔΙΑΣ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ.Η βράβευση ήταν 20.30 και η υπηρεσία μου με επιβράβευσε να έχω βάρδια 22.00-06.00 με την δικαιολογία ότι δεν ήξερε ότι βραβεύομαι.Με αντικατέστησαν με εντολή του αξιότιμου Κ.Λιμενάρχη ΑΝΤ/ΡΧΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.Σε σύνολο 40 Λιμενικών παρεβρεύθησαν 3.Την ημέρα αυτή ετιμοίτο το Λιμενικό Σώμα και σε δεύτερη μοίρα εγώ.Κύριοι Αξιωματικοί που σας βλέπω στις φωτογραφίες πού ήσασταν τότε;Αλλά δεν πειράζει ξέρουν αυτοί που πρέπει και αξιολογούν την προσφορά μου στο Λιμενικό Σώμα.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΟΜΠΟΣ. είπε...

ΑΠΟ ΑΝΘ/ΣΤΗ ΛΣε.α ΜΠΟΜΠΟ ΝΙΚΟΛΑΟ.ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Α ΤΑΞΗΣ,ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Β ΤΑΞΗΣ,ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΕΥΔΟΚΗΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Β ΤΑΞΗΣ.ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟ 2011ΓΙΑ ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΛΟΥΟΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΣΥΡΟ.ΑΡΙΘΜ/31/2011.ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ ΤΟ 2002 ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ,ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΟΓΟ ΠΑΛΑΜΗΔΗ,ΑΠΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ, ΑΠΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,ΑΠΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ-ΤΗΛΕΩΡΑΣΗ ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ. ΟΛΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΥΠΥΡΕΣΙΑΚΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΠΙΚΡΙΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Ανώνυμος είπε...

h epikeleystis egine anuipasdpistis.????? mpavo.....
kai keleystis .....keleystis mpravo.

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Νικόλα Μπομπο ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ, δεν ηξερα οτι αποστρατεύτηκες...μακαρι να ειχαν οι νεοι αλλα και οι παλαιοτεροι το φιλοτιμο , την εργατικοτητα σου και τη λεβεντια σου!!! Το καλυτερο βραβειο για σενα ειναι οτι σε θυμομαστε με τις καλυτερες αναμνησεις... Οσο γιαυτους που ανεφερες στα σχόλια σου ως απόντες ειναι οι ιδιοι που βρισκονται παρόντες μονο όπου υπάρχει κωλος για να γλυψουν.
Συναδελφος απο το νησι που άφησες ιστορια.
Σου εύχομαι τα καλυτερα στον βιο σου ως πολίτης!

Ανώνυμος είπε...

τι ειδα !!!!! η ΠΕΑΛΣ το εβαλε στο μπλοκ της ????? προσφατα περασε και ανακοινωση της ενωσης για τα προβληματα στη Συρο .......
με ποιο δικαιωμα ο διαχειρηστης του μπλοκ της ΠΕΑΛΣ αναρτα δικα μας θεματα????
εχετε ξεφυγει!!!!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Γιατί να μην το βάλει η ΠΕΑΛΣ στο blog της Συνάδελφε???Και εμείς έχουμε κάνει αναδημοσιεύση αναρτήσεων τους...Τι το μεμπτό βρίσκεις σε αυτό αγαπητέ Συνάδελφε???
Εδώ έχει κάνει αναδημοσιεύσεις αναρτήσεων μας το C.G. το οποίο μάλιστα, μας έχει "απαγορεύσει" να αναδημοσιεύουμε δικές του αναρτήσεις...
Το "απαγορεύσει" το βάζουμε εντός εισαγωγικών γιατί οι αναρτήσεις στα blog δεν υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα...

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα ειναι οτι οι καλοί συνάδελφοι όσο πάνε και λιγοστεύουν και οι εναπομείναντες παραγκωνίζονται γιατί χαλάνε την ΄΄πιάτσα΄΄ σε κάποιους!!! Νομιζω οτι καταλαβαίνει τι εννοώ ο μέχρι πριν λίγους μήνες συνάδελφος Νικος Μπόμπος αλλα και οσοι διαβάζουν το σχόλιο μου.
Εγώ πάντως θυμάμαι πολύ καλά εκείνη τη χειμωνιάτικη μέρα που βούτηξες στη παγωμενη θάλασσα για να σώσεις εκεινη τη γυναίκα και πάλευες με 8 μποφώρ για 20 λεπτά.
Και μονο που το σκέφτομαι ...κρυώνω...!!!
Να σαι καλα ρε Νίκο οτι κιαν κανεις!!!

Ανώνυμος είπε...

συνάδελφε στην ανάρτηση της η ΠΕΑΛΣ γράφει οτι είναι ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ http://ellhnikhaktofylakh.blogspot.com.
ποιο το κακο ? ελπίζω να μην εννοείς με ποιο δικαίωμα η ΠΕΑΛΣ ασχολείστε με στελέχη που δεν ειναι στην ένωση τους γιατί θα τρελαθώ..........
δες την ανάρτηση τους καλύτερα

http://pealsgr.blogspot.com/2011/11/83.html

.τα χτυπήματα κάποιων ..... στην ΠΕΑΛΣ νομίζω ότι κάπου έχουν ξεφύγει από τα επιτρεπτά όρια και κάποιοι γίνονται γραφικοί ........άσε που πετυχαίνουν το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που νομίζω ότι θέλουν.......

Καραγάτσος Παναγιώτης Αρχικελευστής Λ.Σ είπε...

Φίλε Νίκο Μπόμπο εμείς οι συνάδελφοί σου γνωρίζουμε πολύ καλά το ποιόν σου τον άμεμπτο χαρακτήρα σου το υψηλό σου φρόνημα τον επαγγελματισμό σου.Ήσουνα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας,ποτέ δεν αρνήθηκες να δώσεις την βοήθειά σου σε όλους τους συναδέλφους καθόλο το διάστημα που συνυπηρετήσαμε στο νησί της Σύρου.Ήσουνα πάντα μαχητής και δίκαιος κάτι βέβαια που σε διέκρινε και στα γήπεδα ως αθλητής!!
Λυπάμαι που κάποιοι σε στεναχωρήσανε ,είναι άδικο.!!Εύχομαι στη νέα σου ζωή να σαι παντά γερός και δυνατός να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να μείνεις όπως είσαι ακέραιος και δίκαιος!!!

Β.Γ. είπε...

Αγαπητέ φίλε Νίκο Μπόμπο.
Από τον ιστότοπο αυτό πληροφορούμαι ότι πλέον το Λιμενικό Σώμα, για εσένα, αποτελεί παρελθόν. Ολόψυχα σου εύχομαι καλός πολίτης και η νέα σελίδα που ανοίγει στη ζωή σου να είναι εφάμιλλη με αυτή της Υπηρεσιακής.
Από τα σχόλια επίσης διακρίνω ότι κατά τη θητεία σου στο Λιμεναρχείο Ναυπλίου έκανες για άλλη μια φορά το καθήκον σου, το αδιαπραγμάτευτο, το αυτονόητο για εσένα, να διασώσεις δηλαδή μια ανθρώπινη ζωή αψηφώντας κάθε κίνδυνο που συνεπάγεται μια τέτοια πρωτοβουλία.
Προφανώς έχεις αναγάγει τη δραστηριότητα αυτή ως μέγιστη ηθική υποχρέωσή σου, προτάσσοντας πρώτα και πάνω απ΄ όλα την ανθρώπινη υπόσταση.
Οι μνήμες μου ανατρέχουν νοσταλγικά στο παρελθόν, όταν αρχές της δεκαετίας του 2000 συνυπηρετούσαμε στο Λιμεναρχείο της Σύρου, που και εκεί δεν δίστασες ένα παγωμένο απόγευμα της 13/02/2003, με αντίξοες καιρικές και λοιπές συνθήκες να αποτολμήσεις και να επιτύχεις τη διάσωση μιας 56 χρονης, πάσχουσας από ψυχικά νοσήματα, η οποία θέλησε ως αυτόχειρας να θέσει τέρμα στη ζωή της, δυσχεραίνοντας επικίνδυνα τις προσπάθειές σου, οι οποίες κατά κοινή ομολογία χαρακτηρίστηκαν από μοναδική αυταπάρνηση, τόλμη και γενναιότητα.
Κλείνοντας φίλε Νίκο, θα σταθώ στην ίσως δικαιολογημένη πικρία που εκφράζεις για την αντιμετώπισή σου από θεσμικούς και μη συναδέλφους, αντιμετώπιση όμως που δεν μπορεί να ακυρώσει τα πεπραγμένα σου, που ο κάθε καλοπροαίρετος και άδολος συνάδελφος θα θυμάται με σεβασμό και εκτίμηση και θα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους και κυρίως, για τους νέους συναδέλφους.

Με εκτίμηση
Β.Γ

Ανώνυμος είπε...

Τα λαμογια που απομεινανε στο λιμεναρχειο Ναυπλιου εχουν αλλα ενδιαφεροντα και τους ενδιαφερουν αυτοι που τους γλειφουν.Καλος πολιτης Νικο Μπομπο και ξερει το λιμενικο τι προσφερες κατα τη θητεια σου.Συγχαρητηρια.Ευαγγελια,Συναδελφος εν αποστρατεια.

Ανώνυμος είπε...

νικο μπομπο καλα τα γραφεις και εχεις απολυτο δικαιο καλα εκανες που αποστρατευτηκες γιατι το να υπηρετεις σημερα την πατριδα με αυταπαρνηση ειναι κατι αγνωστο για τους πρωην συναδελφους μας.τα μονοκουκια στις εκλογες ενδιεφεραν τους τεως και νυν των προδρειων ποεπλσ για τα δικα τους συμφεροντα.τα ζησαμε στο μεγαλειο τους .καλη σταδιοδρομια στη νεα σου ζωη.ε.μ εν αποστρατεια.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΝΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΡΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΜΑΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΣΧΟΙΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΟΛΑΚΩΝ.

Ξέρει ο Μπόμπος: είπε...

Δυο γαϊραδι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα

http://argolikeseidiseis.blogspot.com/2011/11/83.html

Οσο για τον Μπόμπο "φούσκα" μεγάλη "φούσκα" .

Ξέρει ο Μπόμπος είπε...

Φωτο με την Επικελευστή και τον Κελευστή :

http://1.bp.blogspot.com/-XQ727aJ6n5I/TtVDy2IeJZI/AAAAAAAAAHc/zZDKOlQnocQ/s400/%25CE%2593%25CE%2593%25CE%2593%25CE%2593%25CE%2593.jpg

Ξέρει ο Μπόμπος: είπε...

Ενεργό Links !!!


Φωτο με την Επικελευστή και τον Κελευστή :

http://i43.tinypic.com/rh9a48.jpg

Ανώνυμος είπε...

Tον συνάδελφο Νίκο Πόμπο δεν τον γνωρίζω αλλά φτάνει πια!!!!!
Δεν χρειάζεται ο καθένας να βγαίνει και να αυτοχαρακτηρίζεται ως δουλευταράς, ή έντιμος συνάδελφος... Ο κύριος Πόμπος λες και γλύφει τον ίδιο του τον εαυτό... ΕΛΕΟΣ!!!!
Δηλαδή τι προσέφερε παραπάνω απ ότι προσφέρουμε γενικά στο σύνολο μας;;;;;

ΜΠΟΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ είπε...

ΜΠΟΜΠΟΣ ΚΥΡΙΕ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ.ΕΞΕΦΡΑΣΑ ΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ,ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, Κ...Σ ΔΙΑΦΟΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΝΑΙΠΛΙΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΥΠΟ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑΣ. ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΙΑ ΠΙΚΡΙΑ ΕΞΕΦΡΑΣΑ.ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ,ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΙΣΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΗΛΗΘΙΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ.ΑΝΘ/ΣΤΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ,ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΛΟ.ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ. ΜΕ ΤΙΜΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΠΟΜΠΟΣ.ΟΣΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΣΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΟΜΠΟ.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΟΜΠΟΣ. είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.ΜΕ ΤΙΜΗ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΟΜΠΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΜΠΟ:

ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΦΟΝΩ .
ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΙΠΛΙΟΥ.
ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΥΠΟ.
ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΗΛΗΘΙΟΣ .

ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ .
ΟΤΑΝ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕΣ ΒΑΡΔΙΑ A/Φ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΣΗΜΑ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΕΓΡΑΦΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΓΑΜ…..ΤΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε μέγιστε 12:13.
Γνωρίζεις τους κανόνες της ορθογραφίας, αλλά αγνοείς τους κανόνες της συναδελφικότητας και της ανθρωπιάς. ΕΥΓΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ.

ΜΠΟΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ είπε...

Η ορθογραφία σας μάρανε....Όταν εκτελούσα βάρδια Α/Φ 24 ώρες ήμουνα στο λιμάνι για να σας φέρω παραβάσεις, και εσείς που ξέρετε γράμματα και ορθογραφία ....να στέλνατε τα σήματα. Το ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΚΥΡΙΟΙ δεν είναι μόνο ορθογραφία και computer....Αυτοί δυστυχώς που τα ξέρουν,κοιμούνται από τις 23.00.Λυπάμαι στο σημείο που φτάσατε....Ζήστε στο ΛΙΜΕΝΙΚΟ με τα computer και τις ορθογραφίες.Οι ΚΥΡΙΟΙ πρών Λιμενάρχες μου κ.κ.ΣΙΕΤΟΣ,ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΑΚΟΣ,ΚΥΜΠΟΥΡΗΣ,ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ,ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ,ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ,ΓΚΟΛΦΙΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ξέρουν... για τα ορθογραφικά μου λάθη.Τα ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ δεν δίνονται με ορθογραφία και computer αλλά με ψυχικά αποθέματα και τόλμη.

Ανώνυμος είπε...

RE ELEYTHEROYDAKI POY LES GIA TON SYNADELFO ...MPOMPO NIKOLAO .... THELO NA KSERO TI LES SE KAPOION FORTIGATZI H TARIFA POY SE VRIZEI ??? ESY OTAN - AMA KSERIREIS TI EINAI? KAI POY VRISKETAI?- EISAI STO LIMANI(?)(AGNOSTI LEKSOYLA)TOY KANEIS SPELING H TOY LES KATSE NA FONAKSO KAPOION ALLON GIATI EGO KSERO KALI GRAMMATIKI...... H TON MATHENEIS GRAMMATIKH ???? GIA PES MOY KSEREIS TI EINAI LIMANI H ESY EPEIDEI KSEREIS KALI GRAMMATIKH (EISAI SE VAZO)SE EXOYN MONO LOGO GNOSEON(?) SE GRAFEIO KAI MILAS MONO ME DIKIGOROYS KAI KATHIGITES APO A.E.I. GIATI KAI OI ALLOI DEN EINAI TOY EPIPEDOY SOY(?) ..... KSERO OTI THA MOY PEIS OTI GRAFO ETSI GIATI KAI EGO DEN KSERO NA GRAFO OPOS O NIKOS... ENA OMOS DEN PROKEITAI POTE SOY NA KANEIS ÓTI EKANE O NIKOS KAI EPEIDEI TO KSEREIS PROSPATHEIS NA TON MEIOSEIS .... AN THELEIS NA SE SEVONTAI NA DOYLEYEIS OPOS EMEIS ME TO POLY 2 PENTHIMERA(DOYLEYAME SAVVATO KAI KYRIAKH)- XORIS NYXTERINA-XORIS ADEIES-XORIS KALOKAIRIA-XORIS THERMANSI-POLLES FORES ME SKAFOS XORIS PORTES - XORI-XORIS ..... OTAN FTASEIS NA DOYLEYEIS ME TETOIES KATASTASEIS KAI SE KATHIMERINI VASI TOTE THA AKOYSO TA NEA STIN TV GIA 'SENA ''LIMENIKOS ESOSE APO THN THALASSA .....'' XAZOYLI KAI META THA SOY KANOYN KAI ESENA MIA MIKRI DEKSIOSI NA SE DEI KAI H MAMA XAZOYLI

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Τι σχέση έχει η γνώση ορθογραφίας με το ήθος, την γενναιότητα και την αυτοθυσίαπου μπορεί να έχει κάποιος Συνάδελφοι???Γιατί τέτοια χωλή για τον απόστρατο Συνάδελφο???
Γιατί προσπαθείτε να μηδενίσετε τις ενέργειες του???Τι μικροπρέπεια και κακοήθια είναι αυτή ρε σεις???

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδία αφήστε επιτέλους ήσυχο τον Μπόμπο,μπορεί ο Νίκος να έκανε 25χρόνια θητεία σε σκοπιά αλλά τουλάχιστον την έβγαζε σωστά τη βάρδια του, αλλού είναι το θέμα. Το θέμα είναι οι άσχετες φωτογραφίες του λιμενάρχη και της συνδικαλίστριας που δημοσιεύτηκαν μαζί με την είδηση.Δηλαδή καπηλεύτηκαν την δημοσιότητα του ηρωισμού του Σχοινά για να μας πλασάρουν στημένες-τυπικές χαιρετόυρες με τους τοπικούς πολιτικούς,σιγά τα ουα!!!ΝΤΡΟΠΗ και μόνο ΝΤΡΟΠΗ έχω να πω.Τι νόμιζαν δηλαδή δεν θα τους κράζαμε;Εκτός εαν δημοσιευτικαν και οι άσχετες φωτογραφίες τους εν άγνοια τους. Περιμένουμε διάψευση

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΥΠΟ.ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ (ΟΧΙ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ) ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Αντε επιτέλους!!!!! Καλλιό αργά παρά ποτέ!!!!!
Για την αποτατάσταση της αλήθειας και .. φωτογραφικώς!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!! ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ;ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ; ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ,ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΥΣΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

APO TA 100 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ 90 ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΠΟΤΕ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ...ΘΕΜΑ.....

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!
ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΜΙΛΑΣ???

ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΕΝΑ EMAIL ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ BLOG ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ...

ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ???
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ???
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ UPDATE ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΣΤΕΛΝΕ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ???
ΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΡΟ ΚΑΙ ΦΑΣΑΡΙΑ???

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΣ!!!

ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...
ΟΝΤΩΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ...
ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ...

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ...ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ...ΕΣΕΙΣ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ...
ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Αυτή ακριβώς είναι η ομορφιά αλλά και ο λόγος που ειναι μισητά τα blogs Συνάδελφε...
Ότι μπορείς να σχολιάσεις , να πεις την γνώμη αλλα και να ξεμπροστιάσεις τα όποια ψέμματα...

Ανώνυμος είπε...

Βράβευση των Λιμενικών και από τον ,
Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής
Κο ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ
Εδώ

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙ ΜΑΣΚΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕΝΕ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ BLOG ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ ΦVΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ) ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ.ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ Η ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ.

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΖΩ ΚΑΝ ΑΠΟ ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΩΣ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Κ.Λ.Π.ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ε.α.Κ.ΜΠΟΜΠΟΥ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΟΛΟΙ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΚΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣς Ή ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΄΄ΛΑΜΟΓΙΟ΄΄.ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΡΑΤΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΚΡΙΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΟΝΤΑΙ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΚΡΙΑ ΟΥΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ .ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

KΥΡΙΕ ΜΠΟΜΠΟ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΣΑΙ ΩΣ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟ Τετάρτη, Νοέμβριος 30, 2011 3:01:00 μμ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΧΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ!!!!!
ΒΡΕ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ!!!
ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ!!! ΟΥΣΤ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΠΟΜΠΟΣ. είπε...

Κ.ΛΙΜΕΝΑΡΧΑ Ναυπλίου:
α.Εγώ πρώτος ανέφερα ότι το Λ/Χ Ναυπλίου ήταν και είναι πρότυπο ηθικής και τιμιότητας.
β.Εξέφρασα την πικρία μου ότι σε μια εκδήλωση που βραβεύονταν πρώτα το Λ/Σ και μετά εγώ με αφήσατε μόνο μου....
γ.Εάν θεωρείτε οτι μου κάνατε χάρη φτιάχνοντας την δικογραφία ως Δ.Λ.Α για να πάρω το μετάλλιο...σας ευχαριστώ πολύ.
δ.Στην εκδήλωση λάμψατε δια της απουσίας σας...Θα μου πείτε δικαίωμά σας είναι.ΣΥΜΦΩΝΩ....
ε.Έλαμψε δια της απουσίας του ο τότε Πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ ΥΠΟΠ/ΡΧΟΣ Κ.Κοντός και πολλοί άλλοι...Για άλλα γεγονότα που με μειώσατε ως άνθρωπο-επαγγγελματία-οικογενειάρχη, δεν θα αναφερθώ γιατί σέβομαι το αξίωμά σας.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ρε μπούρδα 7:48 τι θέλεις να μας τονίσεις με το "δεν σε είχα υφιστάμενο", ότι είσαι "αξιωματικάρα" εκ ΔΥΛΣ της γνωστής σειράς; Χεστήκαμε πάνω μας απ' τον φόβο μας εμείς οι υπόλοιποι... ΜΠΡΡΡΡ...
ΑΪ ΣΙΧΤΗΡ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

μΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ, ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ , ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟ ,ΤΟΝ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ....ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ,,ΞΕΚΟΛΛΆΤΕ ΡΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

Κ. Μπόμπο συγχαρητήρια για όλα αλλά τι σε έπιασε και γράφεις συνέχεια. Πήρες την συνταξούλα σου.... τώρα τι εδώ θα την βγάζεις όλη μέρα;;;;;;
Ξεχνάς κάτι.... για όλα αυτά που λες ότι έκανες πληρωνόσουνα , η δουλειά μας είναι. Οτι έχω κάνει στην ενασχόληση με τα καθηκοντά μου δεν τα διατυμπανίζω και ότι έκανα το έκανα επειδή πληρωνόμουνα. Τώρα να σε δω θα κάνεις καμιά καλή πράξη;;;;

Ανώνυμος είπε...

8:14:00 μμ ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΣ ΒΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΑΦΟΒΕ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΥΛΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ;;;; ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΕΙΡΑ ΜΙΛΑΣ!!!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΗ ΜΑΓΚΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΓΝΩΡΙΣΖΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΕΣ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ...
Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ...
ΚΥΡΙΕ ΛΙΜΕΝΑΡΧΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ, ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟ...
ΚΥΡΙΕ ΜΠΟΜΠΟ ΣΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΕΣΑΙ ΣΑΝ ΚΟΚΟΡΑΚΙ!!!!!!!!1

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
Α ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ... ΕΥΑΡΕΣΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ!!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΜΠΟΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ είπε...

Προς Έλληνες Ακτοφύλακες:
Σας ενημερώνω ότι είμαι στην διάθεση της δικαιοσύνης για όποιον νομίζει ότι κάνω ανώνυμες αναρτήσεις.Οι αναρτήσεις μου όσες έχω κάνει έχουν το όνομά μου.Δεν ξέρω αν εσείς μπορείτε να ελέγξετε από πού αναρτούνται.Σας ευχαριστώ πολύ.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά 9:54 εκτός από "αξιωματικάρα" είσαι και "λιμεναρχάρα" όρε αξιώματα, ψάρωσα τώρα έχω πέσει και παίρνω, τελικά ποιος κοκορεύεται εδώ μέσα;
ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΩΝΙΟ.
Όσο για το αν είμαι ο Μπόμπος το αφήνω στην κρίση των αναγνωστών και αυτών που τον γνωρίζουν, γιατί εγω δεν τον γνωρίζω τον συνάδελφο, εσύ για πες μας γιατί του επιτίθεσαι και προσπαθείς να τον μειώσεις και να τον προσβάλλεις;
Ο άνθρωπος καλώς ή κακώς (για μένα κακώς) εξέφρασε δημόσια μια πικρία του αν δεν την συμμερίζεστε τουλάχιστον μην προσπαθείτε να τον μειώσετε σαν ανθρωπο.
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ!!!!!

ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ είπε...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΩ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΟΣ.ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΡΗΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΑΣ ΕΥΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ.ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΖΩΗΣ ΄΄ΟΥΔΕΙΣ ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ΄΄.ΛΥΠΟΥΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΩ ΤΟΝ Κ.ΜΠΟΜΠΟ ΑΛΛΑ Ή ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ Ή ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΠΩΣ ?ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.ΣΥΝΗΘΩΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΟΥΤΕ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟ ΘΥΜΑ? ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΛΥΠΑΜΕΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙΝΑΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ)ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΠΙΛΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΒΟΛΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑ ΡΡΟΣ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΩ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ,ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΝ ΟΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΗΝ ΕΣΤΩ ΤΥΠΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ.ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ.Η ΜΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΑΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ Κ.ΜΠΟΜΠΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΕΤΥΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΛΑΙΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟ.ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ.ΠΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ) ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΩΤΑ ΚΑΙ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.ΠΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΞΕΝΥΧΤΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΣΗΜΑ,ΠΟΣΟΙΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ?ΕΧΩ 27 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΜΗΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΣ ΜΕ 13 ΣΤΑ ΠΛΩΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟ(ΣΑΜΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ) ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ Λ/ΧΕΙΑ .ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑ ΗΔΗ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΦΟΣΟΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΙΓΟΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΦΟΣΟΝ ΕΣΦΑΛΑ ΚΑΤ΄ΑΥΤΟΝ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Προς Συνάδελφο κ.Μπόμπο Νικόλαο...
Η πλειοψηφία των σχολίων (99%)είναι ανώνυμα...
Έρχονται σε εμάς ανώνυμα μέσω email προς έλεγχο περιεχόμενου και μετά τον έλεγχο από τους διαχειριστές του blog γίνεται η ανάρτηση τους...
Γι αυτό και καθυστερεί μερικές φορές η εμφάνιση τους...

Ο μόνος τρόπος για να σχολιάσει κάποιος "επώνυμα" είναι είτε να συνδεθεί μέσω του email του και μετά να σχολιάσει την ανάρτηση που θέλει είτε να βάλει στο σχόλιο του τα "στοιχεία του" ή το nickname του...

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να επισημάνουμε σε όλους σας ότι δεν χρειάζεται να στέλνετε δυο και τρεις φορές το ίδιο σχόλιο επειδή καθυστερεί να αναρτηθεί...
Μπορεί μερικές φορές να καθυστερεί ο έλεγχος και η ανάρτηση του σχολιου σας από εμάς, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν πρόκειται να λογοκριθεί εκτός βέβαια και αν περιέχει βωμολοχίες...

Πιστεύουμε ότι αυτό σας το έχουμε αποδείξει έμπρακτα εδώ και δυο χρόνια τώρα...

DIMITRIOS AIVALIOTIS είπε...

OSOI DEN EXETE YPIRETISEI MAZI ME TON SPYRO TO MARINO DEN MPOREITAI NA MILATE GI'AYTON ... LOIPON NERO STO KRASI KAI OSO ANAFORA TON SPIRO MARINO!!! EIXA TIN TIMH NA YPIRETISOI MAZI TOY STIN SAMO !!!! DEN EXEI NA APODEIKSEI TIPOTA SE ESAS !!! KAKOMATHIMENA !!!

Ανώνυμος είπε...

11:22:00 μμ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΡΕ ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ!!!!
ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ!!!
ΨΩΝΙΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ!!!!
ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΙΝΟ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ...
11:22:00 μμ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!!!!!!
ΘΑΡΡΟΣ Λ/Φ... ΘΑΡΡΟΣ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ.ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΘΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΑΞ/ΚΟΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΞ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΘΕΥΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.
Κ.ΜΠΟΜΠΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΤΑΝΕΙ.ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.
ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΠΙΚΟΣ.ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΑΔΙΚΙΑ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΙΝΩ ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΩ ΑΝΩΔΥΝΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΠΑΝΤΑ.
Κ. ΜΠΟΜΠΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΩΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ.ΤΟΥΣ ΘΕΡΜΟΥΣ ΜΟΥ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΑΛΗΝΗ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΕΙΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΠΑΙΣΧΥΝΤΟΥΣ (-)ΑΔΕΛΦΟΥΣ.ΚΑΡΝΤΑΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

Βρε 12:36 εσύ τι νομίζεις ότι κάνεις εδώ μέσα; Προσβάλλεις ανώνυμα κάποιον που χρησιμοποιεί το επώνυμό του, και ζητάς από μένα να γράφω επώνυμα.
Πες μου που είσαι λιμενάρχης να έρθω να σου τα πω από κοντά αυτά που γράφω εδώ.
Εκτός αν δεν θεωρείς προσβλητικό να αποκαλείς καποιον ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ υποτιμητικά και να τον απειλής εμμέσως πλην σαφώς, "ότι ήσουν άτυχος που δεν τον είχες υφιστάμενο", να μην πούμε και για τα σχόλιά σου για την ορθογραφία του, ΣΥΝΕΛΘΕ όσο είναι καιρός.
Αν τα σχόλιά μου για σένα τα θεωρείς προσβλητικά τότε πέτυχα τον στόχο γιατί εσύ με ανάγκασες και του λόγους τους προανέφερα, εσύ όμως προσβάλλεις κάποιον με ονοματεπώνυμο κι εγώ εναν ανώνυμο εσένα. Τα υπόλοιπα στην κρίση των αναγνωστών. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟ