Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Βαράει "κανόνι" το ΥΠΠΤΠ -Μείον 33 εκατ. ο προϋπολογισμός - Δυσοίωνες προβλέψεις για λειτουργία των Σ.Α. και μισθολογικά...ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Ή ΟΙ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ???

Τελικά είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα για τα Σώματα Ασφαλείας μετά την έγκριση από του Βουλή του Μνημονίου Νο 2 κι απ' ότι κι εμείς είχαμε αρχικά υποθέσεις στις 24 Φεβρουαρίου με την σχετική ανάρτηση "Σοκ! Μείωση 15% στον προϋπολογισμό του ΥΠΠΤΠ αναλύφθηκε στον εφαρμοστικό!!!".
Οι συνολικές μειώσεις στον προϋπολογισμό του 2012 φτάνουν τελικά τα
30.000.000 ευρώ και κατ' ουσίαν στα 33.200.000 ευρώ, δεδομένου ότι σε αυτές τις "απώλειες" θα πρέπει να συνυπολογιστεί το κόστος κατασκευής του φράχτη, προϋπολογισμένης δαπάνης 3.200.000 ευρώ, τα οποία θα δοθούν εξ ολοκλήρου από εθνικούς πόρους και συγκεκριμένα από τον κωδικό στον οποίο αντλούνται τα έσοδα του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.

Σύμφωνα με τον εφαρμοστικό νόμο του Μνημονίου Νο 2, ο συγκεκριμένος κωδικός θα πρέπει ν' απομειωθεί κατά 4.000.000 ευρώ κι από τα 9.000.000 να πέσει στα 5.000.000. Μείον τα 3,2 εκατ. του φράχτης, μένουν για τα Σ.Α. ολοστρόγγυλα 1,8 εκατ. ευρώ.

Η ... μερίδα του λέοντος από τις περιστολές τις οποίες ζήτησε η τρόικα όμως, ανακαλύπτεται στον κωδικό κάλυψης των λειτουργικών δαπανών κατά 15%, που σημαίνει 26.000.000 ευρώ λιγότερα από τον αρχικό προϋπολογισμό!
Σύμφωνα με τις προβλέψεις, καταμεσής του καλοκαιριού, ίσως και νωρίτερα θ' αρχίσουν να εμφανίζονται προοδευτικά και να επιδεινώνονται προϊόντος του χρόνου τα θέματα ανεφοδιασμού μέσων και υλικών καθημερινής χρήσης μέχρι καθολικής καθήλωσης του στόλου των οχημάτων και καθίζησης της λειτουργίας των υπηρεσιών εάν δεν εξευρεθούν κι αντληθούν νέοι πόροι και δεν αναχρηματαδοτηθούν προγράμματα, ενώ σταδιακά, κάθε παρεχόμενη "κοινωφελής" υπηρεσία (ρεύμα, τηλέφωνα κοκ) θα διακοπεί.
Αυτονόητη είναι η αδυναμία εποσκευής και συντήρησης κάθε είδους όπως και η αγορά ανταλλακτικών κάθε είδους. Αρχικά θα επιχειρηθεί να εξοικονομηθούν πόροι από τη δραστική μείωση των μετακινήσεων των δυνάμεων εκτός κι ... εντός έδρας, ενώ το αμέσως επόμενο βήμα θα είναι τα πενθήμερα και τα νυχτερινά, τα οποία και αυτά όπως γράψαμε μόλις προχθές "Μετά το εκλογικό, στο κρεβάτι του Προκρούστη πενθήμερα και νυχτερινά;" αρχίζουν να τίθενται σε καθεστώς αμφισβήτησης.
http://blokoteam.blogspot.com/2012/03/33.html

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
http://ellhnikhaktofylakh.blogspot.com/2012/03/blog-post_02.html
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ...
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ...
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ...
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ...

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ....Π.Χ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ 2 ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ 10% ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΠΕΝΘΗΜΕΡΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ .......
ΚΟΙΜΗΘΕΊΤΕ ΚΟΙΜΗΘΕΊΤΕ ΚΟΙΜΗΘΕΊΤΕ ....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ .....ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 Λ/Φ ΥΠΑΞ ΚΑΙ 20 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ .ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ...........

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

http://ellhnikhaktofylakh.blogspot.com/2012/03/blog-post_02.html
ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ...
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ...
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΞΑΝ...
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Kαλα τα λέτε αλλά ποιος ακούει.
Είμαι αξιωματικός με 14 χρόνια υπηρεσία στο σώμα και αυτή την περίοδο είμαι στο ψάξιμο για να γυρίσω στα πλοία .Η επιλογή μου αυτή εχει να κάνει πολύ λίγο με τις μισθολογικές μειώσεις αλλα πιο πολυ με την απογοήτευσή μου απο τους συναδέλφους ΑΞ-ΥΠΑΞ-ΛΦ με τον ευτελή τρόπο που αντιμετωπίζουν όσα βιώνουμε σαν σώμα ,σαν κοινωνία, σαν Ελληνες.............Νεα παιδιά με σπουδές καλύτερες απο μένα και τα βλέπεις να είναι σαν τα πρωτομπαρκα τζοβενα ....στον κόσμο τους ....... Βλεπω Αξιωματικούς γύρω μου που η συμπεριφορά τους και η αντιμετώπιση των καταστάσεων που βιώνουμε είναι οχι απλά απαράδεχτη αλλά γελοία ..........Η ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΣΤΟ ΒΩΜΌ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ [ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ] ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ ...... Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΑΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ [ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ] ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΛΥΠΆΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ .
ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ....

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΎΕΣΑΙ . ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ . ...ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΣΜΈΝΟ, ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΣΩΡΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ....

Ανώνυμος είπε...

oxi μονο σωρός αλλα και σορός

Ανώνυμος είπε...

250 το πολυ συναδελφοι απο την επαρχια και 30 ατομα απο αττικη στην πορεια που εγινε .ουτε 20 αξιωματικοι και αυτοι οι ιδιοι και οι ιδιοι σε ολες τις πορειες ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΙΜΙΣΜΈΝΑ ΖΩΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΤΟΥΣ .....
ΞΕΦΤΙΛΕΣ.....ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ .....

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΩΡΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙΤΛΟ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ COSTAGARDA "Σωρός σε αποσύνθεση στο λιμάνι του Ηρακλείου"
ΣΩΡΟΣ ΡΕ ΖΩΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΌΜΙΚΡΟΝ , ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Π.Χ ΛΕΜΕ ΣΩΡΟΣ ΜΕ ΩΜΕΓΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ Κλυνν
ΥΠΕΡ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
Ρε αρχικλεφταράδες, ρε τσανάκια του κερατά, ρε υπάνθρωποι, την Εργατική Εστία γιατί την κλείσατε; Μήπως οι παροχές της Εργατικής Εστίας βάρυναν τον κρατικό προϋπολογισμό; Δικά μας λεφτά ήταν ρε ξοφλημένοι, εμείς τα δίναμε και τα παίρναμε πίσω σε θεατρικά εισιτήρια, σε βιβλία, σε κοινωνικό τουρισμό…
Δικά μας λεφτά ρεεε…
Τώρα θα μου πείτε κι αυτά που...


μας κλέψατε δικά μ...ας δεν ήταν;
Και τα αποθεματικά της Εργατικής Εστίας τι γίνονται ρε ψοφίμια; Θα τα δώσετε κι αυτά μπαξίσι στις κωλοτράπεζες;
Υπέρ κλεφταράδων και πουλημένων τομαριών, ε;
Άχρηστοι, έ άχρηστοι… Εσείς δε μπορείτε να βάλετε σα τάξη τα οικονομικά των μπατιρισμένων κομμάτων σας και θέλετε να βάλετε τάξη σε μια χώρα που την ρίξατε στον καιάδα της μιζέρια και της απαξίωσης;
Και μας πουλάτε και «σωτηρία» από πάνω… Ε ρε κλοτσοπατινάδα που σας χρειάζεται…

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Οι κάτοικοι λοιπόν της Αργεντινής, πιάστηκαν στον ύπνο, πειθόμενοι κατ’ επανάληψη στις εκλογές, να ψηφίζουν τους καταστροφείς τους. Και μόνον όταν, ο ύπνος τους μετατράπηκε σε αργό και επώδυνο θάνατο, άρχισαν να αφυπνίζονται, έκπληκτοι διότι η γης, η Γη των προγόνων τους, είχε ξαφνικά χαθεί κάτω απ’ τα πόδια τους.

Οι κοιμισμένοι πολίτες, υπάρχουν σε όλες τις γωνιές της γης, νοθεύοντας με την ανοησία τους, την υπέροχη κατά τα άλλα συνταγή της δημοκρατίας. Της δημοκρατίας που εξ’ αιτίας τους, δεν μπόρεσε ποτέ να ευδοκιμήσει. Τη δυνατότητά τους να χαλάνε τη μαγιά, έχουν αντιληφθεί οι ολιγαρχικοί, που με τη βοήθειά τους, δεν έχασαν ποτέ την εξουσία. Απλώς τραβήχτηκαν στα παρασκήνια, προτείνοντας ως δόλωμα έναν εξίσου κοιμισμένο πολιτικό, ικανόν στο αράδιασμα κάθε ανοησίας που επιθυμεί να ακούσει μία βαθειά κοιμώμενη συνείδηση. Δηλαδή, αερολογίες, ουτοπίες και ασυνάρτητα όνειρα.

Οι κοιμισμένοι πολίτες, θέλουν ν’ ακούνε ότι όλα στη χώρα τους πάνε καλά, ότι υπάρχουν κάποιοι που ξαγρυπνούν εργαζόμενοι σκληρά για χάρη τους, ώστε να μπορούν αυτοί να συνεχίζουνε τον ύπνο τους ανέμελοι, και αδιάφοροι, κοιτώντας μόνον τον εαυτούλη τους, και τη δουλίτσα τους. Αν λοιπόν κάποιος τολμήσει, να ταράξει τον ύπνο τους δηλώνοντας ότι τα πράγματα δεν έχουν έτσι ακριβώς, το μόνον βέβαιο είναι ότι δε θα τον ψηφίσουν, αγριοκοιτώντας τον μάλιστα που τολμά, να χαλά την τόσο δύσκολα αποκτημένη ησυχία τους.

Η μόνη αρνητική πρόταση που καταδέχονται ν’ ακούσουν, είναι ότι οι άλλοι δεν τα πήγανε καλά, ενώ αυτοί θα τα παν πολύ καλύτερα. Λόγω της υπνηλίας τους, δεν ζητούν τεκμήρια και περίπλοκες δεσμεύεις. Τους αρκεί η δήλωση. Ψηφίζουν λοιπόν αυτόν που τα είπε μελιστάλαχτα, και τους παρέχει την υπόσχεση πως μέχρι τις επόμενες εκλογές δεν θα τους ξαναενοχλήσει.
"Ο ΦΡΟΥΡΟΣ"

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά λέτε για κοιμισμένους , αραχτοί στους καναπέδες κ.λ.π. μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΟΙΜΑΣΕ Η ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ...... ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ .....

Ανώνυμος είπε...

γεια πες μας και εσυ ρε μαγκα 2:03 τι πρεπει να κανουμε αφου εσυ εισαι ξυπνιος ... εμεις ισως μολις να ξυπνησαμε για αυτο για κατατοπισε μας
υγ δεν ειμαι ο 10:42