Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Πιάσαμε πάτο

Αναδημοσίευση email Συναδέλφου στο Πειρατικό

Τι καντάντια είναι αυτή ρε παιδιά;
πιάσαμε πάτο αλλά δεν μας φτάνει...
τώρα σκάβουμε και μέσα στον βούρκο ...  

δεν ξέρω τι νομίζουμε πως θα βρούμε εκεί , πάντως πετρέλαιο για να βγάλουμε κάνα φράγκο μήπως και επισκευαστούν τα σκάφη ή πληρωθούν τα οφειλόμενα οδοιπορικά του προσωπικού δεν θα βρούμε.
Αυτοί που θέλαμε το ΛΣ να εξελιχθεί σε
σύγχρονη Ακτοφυλακή ήμασταν προφανώς οι μειοψηφία , παρόλα αυτά είτε ασχολούμαστε με αστυνόμευση κλπ ή τα γνωστά πάρεργα , είτε μέσω ελάχιστων ΑΞ ασχολούμαστε με την Ναυτιλία , πρέπει να υπαγόμαστε ΟΛΟΙ σε ένα και μόνο Υπουργείο
Η κατάσταση έφτασε εδώ γιατί όπως έλεγα ένα χρόνο πριν , οι περισσότεροι ΑΞ του ΛΣ είναι , νιώθουν και φέρονται σαν Δημόσιοι Υπάλληλοι , (οχιπως λείπει αυτή η νοοτροπία από τους ΛΦ & ΥΞ) , πιστεύω πως εάν ήθελαν θα μπορούσαν να έχουν πετύχει αυτά που ζητούσε η ΄΄βάση΄΄ του ΛΣ για την πορεία του Σώματος και τις αρμοδιότητες του. Βέβαια πως είναι δυνατόν να ασχοληθούν με το συμφέρον του ΛΣ οι κύριοι ΄΄τουμπεκηδες΄΄ αφού όπως ξέρουμε εισάγονται και αναρριχώνται στο Σώμα γλείφοντάς πολίτικους και εφοπλιστές
Οι συνδικαλιστές , οι χαμένοι της ΠΟΕΠΛΣ είναι ακόμα χειρότεροι..
αυτοί μας εξαπατούν και μας κοροϊδεύουν , ενώ υποτίθεται πως μας εκπροσωπούν, οι προσπάθειες τους αναλώνονται στο να χειραγωγήσουν τους συναδέλφους με κάθε τρόπο , να τους εμπεδώσουν την απαράδεκτη νοοτροπία , ότι όποιος τα έχει καλά και γλύφει τους συνδικαλιστές μπορεί να ωφεληθεί σε μεταθέσεις και αλλά ΄συναφή θέματα Πολλοί νέοι ήδη έγιναν κολληταρια με συνδικαλιστές και αγωνίζονται για τις μεταθέσεις τους.
Οι ΄΄αγωνιστές΄΄ της ΠΟΕΠΛΣ συγκεντρώθηκαν σήμερα στον Πειραιά για να δουν τι θα γίνει με το ΠΔ... ρε μας δουλεύετε;
Είμαι σίγουρος οτι θα μας καλέσουν σε ...ετοιμότητα!!!
Έχετε μεγάλη πλάκα.
Δεν ελπίζω σε τίποτα καλό από εσάς Κύριοι.. και πιστεύω Ντι έχω δίκιο από την στιγμή που όλοι σας προσπαθείτε να διατηρείτε με κάθε τρόπο την αδιαφάνεια και την αναξιοκρατία σε όλους τους τομείς του ΛΣ ,υποκρινόμενοι ανα περιόδους οτι αγωνίζεστε για το αντίθετο
Σας αρέσουν η αδιαφάνεια και η κρυφολαμογια γιατί αυτές είναι και ο λόγος υπαρξης πολλων απο εσας...χωρις αυτες δεν θα ειχατε στησει τα κυκλωματα σας , δεν θα ειχαν την αναγκη σας οι συνάδελφοι και ο συνδικαλισμος θα ειχε αναδειξει τις υγιεις φωνες - αποψεις και θα μας εκπροσωπουσαν οι Αξιοι συναδελφοι με τα καθαρα βλέματα.
Τελειωνοντας την παρεμβαση μου σας λεω πως ειτε ΄΄δωθούμε΄΄ κατ΄αποκλειστικοτητα σε οποιοδηποτε Υπουργειο απο τα 2, είτε συνεχιστεί το μπάχαλο με τον διαχωρισμο μας , ΟΛΟΙ γνωριζουμε πως ο απλός Λιμενικος θα εχει τις ιδιες ευθυνες και το ιδιο αντικειμενο στην εργασια του.
Ναι , βεβαια θελουμε να ξεκαθαρισουν τα πραγματα και εντελλει να δημιουργηθει Αρχηγειο ΛΣ , αλλα το θεμα ειναι πως αυτοι που ΄΄καιγονται΄΄ για το θεμα με τα Υπουργεια , ειναι οι ΑΞ... αυτοι αδιαφορουν για το ΛΣ ,τους ενδιαφερουν μονο η εξελιξη τους και οι μελλοντικες ΄΄καρέκλες΄΄ τους ...και αυτα συνδεονται αμεσα με το Υπουργειο Ναυτιλιας ή οπως αλλιως θα αποκαλειται.
Τελικα οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ αντικειμενικα εισαχθεντες στο ΛΣ , της περιοδου 1997-03 , δημιουργουμε προβλημα σε καποιους απο τα ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ του ΛΣ ...γιατι έχουμε φωνη και αποψη και δεν ντρεπομαστε να την εκφρασουμε.

Καλημέρα σας γλύφτες και βισματα του ΛΣ ...
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ συναδελφοι που ακομα κοιμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: