Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ένας χρόνος κούφιες υποσχέσεις...

Ένας Χρόνος συμπληρώθηκε από τον αδώκητο χαμό του Υπαξιωματικού Λιμενικού Σώματος Σωτήρη ΤΑΤΣΑΚΗ, και η ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ Β/Δ ΕΛΛΑΔΟΣ πραγματοποιεί μνημόσυνο την Κυριακή 28-11-2010 στο σημείο που τραυματίσθηκε θανάσιμα.Να θυμίσουμε ότι το εν λόγω στέλεχος του Κεντρικού Λιμεναρχειου Ηγουμενίτσας,''έπεσε''στο καθήκον,την ώρα που διενεργούσε έλεγχο σε εισερχόμενη στο Λιμένα Εξωτερικού Νταλίκα προερχόμενη από Τουρκία.Αμέσως μετά το τραγικό συμβάν,η Πολιτεία υποσχέθηκε να διορίσει στο Λιμενικό Σώμα την άνεργη σύζυγό του,η οποία δίνει σκληρό καθημερινά αγώνα για να μεγαλώσει το ανήλικο ορφανό τέκνο που άφησε πίσω του.
Να θυμίσουμε ότι η σύζυγός του,κατέχει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα για την εισαγωγή της στην Υπηρεσία,αλλά...μάλλον δεν έχει ''μπάρμπα στην κορώνη'',όπως έχουν οι εισερχόμενοι στο Λιμενικό Αξιωματικοί.Ας ελπίσουμε ότι η σεβαστή Πολιτεία,όπως και η Διοίκηση του Λιμενικού Σώματος,θα ευαισθητοποιηθούν λίγο από το δράμα αυτής της Οκογένειας, και ενεργήσουν όπως προστάζει τουλάχιστον το Σύνταγμα της Ελλάδος.

5 σχόλια:

orion είπε...

ακούστηκε ότι ο Υπουργός ΠτΠ, Χρ. Παπουτσής, μεσολάβησε και τώρα η χήρα του Αθάνατου Τσατσάκη, θα μπεί στην σχολή του Λ.Σ. ! άν είναι αλήθεια αισθάνομαι περηφάνεια και τιμή για τον ΥΠτΠ! είναι ωραιό να υπηρετείς με πολιτικό προιστάμενο έναν ΆΝΘΡΩΠΟ!!! φωτεινό δείγμα ότι δεν χρειάζεσαι στολή και γαλόνια για να κερδίσεις τον σεβασμό! τώρα καταλαβαίνω γιατί δεν θέλουν οι ναυαρχαίοι να πάει το Λ.Σ. στο ΥΠΤΠ!

Ανώνυμος είπε...

Ξεκινάς με ένα "ακούστηκε" και ένα "εάν είναι αλήθεια" και καταλήγεις σε διθύραμβους και κατηγορηματικά συμπεράσματα...

Άκου λοιπόν φίλε Ωρίωνα, αν είναι αλήθεια αυτό ο Παπουτσής έκανε ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ που θα έπρεπε να κάνει η ΠΑΤΡΙΔΑ και όχι ο οποιοσδήποτε πολιτικός. Το να της δώσει ένα ψωρομισθό 900 ευρώ για να ζήσει τα ορφανά παιδιά της δεν είναι και προς έπαινο. Άσε να τελειώσει η ιστορία και μετά αρχίζεις τις υποκλίσεις...

Τώρα για τους ναυαρχαίους μας... άσε γιατί δεν θέλω να βρίζω. Ένα μόνο θα πω: ζω για τη στιγμή που θα πετύχω κάποιον από αυτούς στο δρόμο...

Ανώνυμος είπε...

Α, και μάθε τουλάχιστον σωστά το όνομα του αείμνηστου: Τατσάκης και όχι Τσατσάκης (ήμαρτον Παναγίτσα μου)

Ανώνυμος είπε...

na tou stiloume ena kouti glika pou ekane ...an ekane .... to aftonoito.....

orion είπε...

Φίλε μου, επειδή αυτονόητα είναι πολλά πράγματα, όπως αξιοκρατία-δικαιοσύνη-παιδεία κλπ. σε αυτή τη χώρα, τα αυτονόητα που λες, έχουν σταματήσει να γίνονται εδώ και πολλά χρόνια. Γι’ αυτό άσε εμένα να υποκλίνομαι σε κάποιον που κάνει έστω τα αυτονόητα.
Το υποθετικό του σχόλιού μου έχει να κάνει με το ότι το διάβασα σε ένα άλλο BLOG και δεν ήθελα να κάνω διαφήμιση, ορίστε «http://peiratikoreportaz.blogspot.com/2010/11/blog-post_6353.html» και εσύ και το ορθογραφικό λάθος στο όνομα του δεν είναι λόγος να εγκαλείς την «Παναγίτσα σου», το παλικάρι δεν είχα την τιμή να το γνωρίσω προσωπικά! Για τους «ψωρομισθούς» των 900 ευρώ δεν έχουν δοθεί σε πολλούς «ήρωες» που πεθαίνουν καθημερινά, είτε γιατί έπεσαν την ώρα του καθήκοντος, είτε γιατί έπεσαν από μια κλίμακα όταν έκαναν αμμοβολή είτε γιατί έπεσαν από «πείνα», αλλά μάλλον αυτοί δεν υπάγονται στα αυτονόητά σου. Την διόρθωση και την συμβουλή ευχαρίστως την δέχομαι αλλά την ειρωνεία στην επιστρέφω. Μάθε να κάνεις σχόλια χωρίς να υπονοείς τίποτα για την αξιοπρέπεια των άλλων και δώσε την ευκαιρία στους άλλους να πούνε αυτό πιστεύουν χωρίς να τους χτυπάς. Αυτονόητο και δεν το έκανες!!!