Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.

Αφορμή για την ανάρτηση μας είναι η είδηση που αναδημοσιεύουμε παρακάτω. Ξεκινώντας θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν θεωρούμε μεμπτό την καλή σχέση των συνδικαλιστών με τα κόμματα ,ούτε τις συναντήσεις τους με τους διάφορους πολιτικούς σχηματισμούς ,για την προώθηση λύσεων στα προβλήματα μας (άλλωστε πολλά αιτήματα μας εισακούστηκαν και εφαρμόστηκαν με πολιτικές παρεμβάσεις),αλλά το θεωρούμε μεμπτό όταν οι συνδικαλιστές μας ξεφεύγουν από τον συνδικαλιστικό τους ρόλο και αποκτούν κομματικό ρόλο μένοντας απαθείς και αδρανείς σε σημαντικά προβλήματα, προστατεύοντας το κόμμα τους και τους πολιτικούς που στηρίζουν, εις βάρος των Συναδέλφων τους.
Μετά από αυτήν την εισαγωγή θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους συνδικαλιστές μας γιατί τόσα χρόνια δεν κινήθηκαν ποτέ δικαστικά για την επίλυση της φαρμακευτικής μας κάλυψης...Γιατί δεν ζήτησαν ποτέ την παρέμβαση εισαγγελέα όταν διαπίστωσαν ότι είναι αδύνατον πλέον το πρόβλημα να λυθεί με πολιτική παρέμβαση???Απλά αναρωτιόμαστε ,θλιβόμαστε και εξοργιζόμαστε παράλληλα.

Ακολουθεί η είδηση...

Εισαγγελική παρέμβαση κατά των φαρμακοποιών που δεν χορηγούν φάρμακα με πίστωση
Πόλεμος φαίνεται πως ξεκινάει μεταξύ φαρμακοποιών και ΕΟΠΥΥ αφού τώρα παρεμβαίνει και ο εισαγγελέας Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε η απόφαση των φαρμακοποιών να αναστείλουν, λόγω των μεγάλων οφειλών του ΕΟΠΥΥ, τη χορήγηση φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους του Ταμείου. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Γ. Σακελάκος, έδωσε εντολή στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών να διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή την απόφαση των φαρμακοποιών. Σκοπός της έρευνας είναι να διαπιστωθεί αν από την αναστολή της χορήγησης φαρμάκων προκύπτει η διάπραξη του αδικήματος της έκθεσης σε κίνδυνο σε βάρος ασφαλισμένων.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΝΑ ΤΟΥ ΝΝΠ ΤΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ 401;ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μπλέκεις πράγματα μεταξύ τους για να οδηγήσεις τους συναδέλφους σε συμπεράσματα που εσύ θέλεις.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΣΏ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Λ.Σ ΛΕΣΒΟΥ-ΛΗΜΝΟΥ-ΑΓ.ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ

(τμήμα της ανακοίνωσης που ακολουθεί)
...Το καταγγείλαμε στον εισαγγελέα απευθυνθήκαμε σε βουλευτές, υπουργούς, παράγοντες αλλά τελικά ακόμα λύση δεν δόθηκε.



Πλήρης η Ανακοίνωση

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Λ.Σ ΛΕΣΒΟΥ-ΛΗΜΝΟΥ-ΑΓ.ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

Μυτιλήνη 15-09-2010

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Θεωρήσαμε υποχρέωση μας να σας ενημερώσουμε για το ποια είναι η εξέλιξη σχετικά με την προβληματική προμήθεια των φαρμάκων αλλά και την πρόσβαση μας σε ιατρούς όμως δεν είναι και τόσο εύκολη η θέση μας αφού αντιλαμβανόμαστε ότι πλέον δεν απέχουμε πολύ απ' το να χαρακτηριστούμε γραφικοί.

Δυστυχώς συμπληρώνουμε 10 μήνες χωρίς φάρμακα και απ ' ότι φαίνεται πλέον έχουμε γίνει τα πειραματόζωα ενός ιδιαίτερου πειράματος για το πόσο μπορεί οι εργαζόμενοι να δείχνουν υπομονή σε τέτοιου είδους απαράδεκτα φαινόμενα, διότι οι λιμενικοί είμαστε τελικά οι μόνοι που αντιμετωπίζουμε τέτοιο πρόβλημα.

Σχεδόν καθημερινά ασχολούμαστε είτε με τηλεφωνικές επαφές είτε με επιστολές και η απάντηση είναι ότι εκκρεμεί το «τεράστιο» ποσό των 25000 ευρώ να καταβληθεί στους φαρμακοποιούς της Λέσβου για να λυθεί το πρόβλημα και από τον Μάρτιο του 2010 το ποσό αυτό δεν κατέστη δυνατό να δοθεί. Δηλαδή επί τόσους μήνες και για αυτό το ποσό ένα ολόκληρο υπουργείο και κράτος αφήνει 200 και πλέον οικογένειες σε αυτή την κατάντια.

Το καταγγείλαμε στον εισαγγελέα απευθυνθήκαμε σε βουλευτές, υπουργούς, παράγοντες αλλά τελικά ακόμα λύση δεν δόθηκε. Η κοροϊδία ο εμπαιγμός αλλά και προσβολή είναι χωρίς προηγούμενο με δεδομένο ότι προ τριμήνου ανακοινώθηκε η πρόθεση των φαρμακοποιών να σταματήσει η χορήγηση φαρμάκων σε ασφαλισμένους του δημόσιου και δόθηκε λύση αυθημερόν σε ζωντανή σύνδεση με παρέμβαση υπουργού σε αθηναϊκό κανάλι.

Εμείς απλά δεν υπάρχουμε για κάποιους. Είναι προκλητικό εν μέσω κρίσης και με τόσες περικοπές και αφού κάθε μήνα καταβάλλουμε εισφορές για ιατροφαρμακευτική κάλυψη να μην μας παρέχεται.

Είναι απαράδεκτο να εκτίθενται ζωές σε κίνδυνο γιατί αποφεύγουμε να κάνουμε εμβόλια τα παιδιά μας, να μην ξεκινάμε ή να διακόπτουμε θεραπείες, να μην κάνουμε αξονικές ή μαγνητικές γιατί απλά δεν φθάνει ο μισθός.

Ντρεπόμαστε κυρίως ως ένστολοι που αναγκαζόμαστε για άλλη μια φορά να εκθέτουμε τον ευτελισμό που μας έχουν κάποιοι υποβάλλει ξεχνώντας ότι πέραν όλων των άλλων στο ελληνικό λεξικό υπάρχει η λέξη φιλότιμο που τουλάχιστον αυτό θα έπρεπε να το χουν και που τους πληροφορούμε ότι είναι ντροπή να το χρησιμοποιούν επειδή ξέρουν ότι το έχουμε εμείς δοκιμάζοντας τις αντοχές μας.

Θα ακολουθήσει άλλη μια επιστολή προς τον καινούριο υπουργό ώστε να τον ενημερώσουμε σχετικά με το θέμα ευελπιστώντας να δοθεί λύση, ταυτόχρονα καθιστούμε υπεύθυνους τους όποιους αρμοδίους για την περίπτωση που εξαιτίας αυτής της κατάστασης κινδυνεύσει η υγεία ή η ζωή μας καθώς και μελών των οικογενειών μας.

ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΛΣ Χίου-Σάμου - Στον συνήγορο του Πολίτη για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη

Χίος 16 Ιανουαρίου 2012


ΠΡΟΣ: ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ


Χατζηγιάννη Μέξη 5
Τ.Κ. 11528- Αθήνα



ΘΕΜΑ : «ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ»


Συνήγορε του Πολίτη,

Απευθυνόμαστε σε σας, σε μια απέλπιδα προσπάθεια προκειμένου, εάν αυτό είναι δυνατό, να δοθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εμείς και οι οικογένειές μας εδώ και δύο χρόνια, με την παντελή έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Πριν από δύο χρόνια, τόσο οι φαρμακευτικοί σύλλογοι όσο και οι ιατρικοί σύλλογοι των δύο ακριτικών νησιών μας Χίου και Σάμου έχουν σταματήσει την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων καθώς και ιατρικών υπηρεσιών, λόγω διακοπής αποζημίωσης από την Υπηρεσία μας από το έτος 2009.

Στις Υπηρεσίες των Αντιπεριφερειών Χίου και Σάμου υπηρετούμε περί τους διακόσιους (200) ένστολους και αν συνυπολογίσουμε τα προστατευόμενα μέλη ο αριθμός στην πραγματικότητα ανασφάλιστων φθάνει τα πεντακόσια (500) άτομα.

Το πρόβλημά μας μεγιστοποιείται από το γεγονός ότι το σύνολο των υπηρετούντων είναι νεαρής ηλικίας όπου στις οικογένειες τους, τα προστατευόμενα μέλη είναι εκτός των συζύγων και ανήλικα τέκνα.
Κανένα φαρμακείο και κανένας γιατρός δεν μας χορηγεί φάρμακα και υπηρεσίες. Αντικρίζοντας τα βιβλιάριά μας, μας τα επιστρέφουν μιλώντας απαξιωτικά για την Υπηρεσία μας και γελούν όταν τους λέμε ότι έχουμε το ίδιο καθεστώς με τους στρατιωτικούς.

Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής είναι η υποχρεωτική καταβολή από μέρους μας στο ακέραιο το κόστος τόσο για την αγορά των φαρμάκων όσο και των ιατρικών εξετάσεων (πρόληψη και ίαση).
Στην συνέχεια εμείς υποβάλλουμε τα σχετικά δικαιολογητικά στην Υπηρεσία μας και αυτά παραμένουν πέραν της τριετίας χωρίς να γίνεται η σχετική εκκαθάριση και ενταλματοποίησή τους σε εμάς τους δικαιούχους.
Η Υπηρεσία μας μηνιαίως για υγειονομική περίθαλψη μας παρακρατά μέσω της μισθοδοσίας μας από είκοσι (20 ευρώ) έως και εξήντα πέντε (65 ευρώ) περίπου. Από αυτή και μόνο την παρακράτηση εμείς έχουμε απώλεια κάθε έτος ενός μηνιαίου μισθού πέραν όσων απωλειών έχουμε υποστεί τα τελευταία δύο χρόνια. Αν σε αυτήν την απώλεια συνυπολογίσουμε και το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης, καταλαβαίνει κανείς σε τί κατάσταση έχουμε περιέλθει εμείς και οι οικογένειές μας.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε σε ένα κράτος δικαίου και πρόνοιας πώς μπορεί η πολιτεία να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο στους πολίτες. Εάν ήμασταν άποροι ή οικονομικοί μετανάστες η πολιτεία θα μας είχε χορηγήσει τουλάχιστον βιβλιάρια πρόνοιας. Δυστυχώς, όμως, εμείς είμαστε ένστολοι και σαν ένστολοι τα περιθώρια διαμαρτυρίας και αντίδρασης είναι περιορισμένα.

Ενδεχομένως εσείς σαν θεσμός να μην έχετε την δικαιοδοσία να ασχοληθείτε με εμάς τους ένστολους, παρακαλούμε όμως να λάβετε υπ'όψη ότι πίσω από εμάς ή μάλλον μαζί με εμάς υπάρχουν σύζυγοι και παιδι,ά ακόμη και άλλα προστατευόμενα μέλη, οι οποίοι τα τελευταία δύο χρόνια έχουν υποστεί μια απίστευτη ταλαιπωρία όπως και απαξίωση από την πολιτεία μας και αυτό διότι είχαν την ατυχία να γίνουν μέλη οικογένειας Λιμενικών, και να θεωρήσετε ότι αυτή η επιστολή είναι υπογεγραμμένη από τα μέλη των οικογενειών μας.

Εδώ και δύο χρόνια, εμείς, απευθυνόμενοι τόσο στην πολιτική όσο και στην φυσική μας ηγεσία, παίρνουμε πάντα την ίδια απάντηση «Σε δύο μήνες θα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση», με αποτέλεσμα η φράση αυτή «σε δύο μήνες» να έχει γίνει σλόγκαν στις τάξεις του Λιμενικού Σώματος.
Είμαστε σίγουροι ότι και εσείς θα λάβετε την ίδια απάντηση «σε δύο μήνες», παρακαλούμε όμως να μην τους πιστέψετε.

Επειδή οι «δύο μήνες» έγιναν δύο χρόνια και τα δύο χρόνια τείνουν να γίνουν πέντε, παρακαλούμε για την παρέμβασή σας, όχι τόσο για εμάς τους ένστολους όσο για τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών μας.

Σας ευχαριστούμε θερμά.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΡΙΠΟΛΙΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΝΤΑΤΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΣΑΣ...ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Επιστολή της ΠΕΑΛΣ στους Πολιτικούς Αρχηγούς για την Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη
www.peals.gr

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΑΛΣ ΜΑς ΚΟΡΟΔΕΥΕΙΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΑΛΣ ΜΑς ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΕ ΤΗ ΠΕΑΛΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΤΕΛΟΣ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ Η ΚΑΝΑ ΣΠΑΘΙ ΛΕΩ ΕΓΩ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΙΕΣ ΛΙΜΕΝΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΧΩΡΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ....ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΧΑΔΙΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΕΣΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

καλύτερα ανύπαρκτος παρά υπαρκτός και ΒΛΑΚΑΣ όπως εσύ ανώνυμε βλάκα 15:00 μμ

Ανώνυμος είπε...

kai ti vlakas .... me perikefalea.....

Ανώνυμος είπε...

1.“Περί συνεργασιών “Αρθρο του Προέδρου ΠΕΑΛΣ κ. ΣΑΪΤΑΚΗ Δημήτρη.....www.pealsgr@gmail.com -2.Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: Προέδρος ΠΕΑΛΣ “Χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ .”
www.pealsgr@gmail.com

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ.ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ 150.000 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 150.000 ΑΠΟ ΤΟ 2015-2020 ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε σε πειραξε γαλαζοαιματε 6:08 ξυδακι αμουστακε τσατσε των εφοπλιστων αλλα τι να πω 20 εισαστε σας γνωριζουμε ψευτοσυνδικαλιστες ......μια προταση για το ελληνα πολιτη μια ααα ξεχασα το ΥΕΝ για να πιασετε δουλιτσα αισχοςςςςςςς

Ανώνυμος είπε...

θα ψηφισουμε καμενο που απο ηταν υφυπουργος το λιμενικο αντιμετωπιζε θεματα με φαρμακα και ιατρους .αλλα τοτε δεν μιλαγε τωρα που εφτιαξε ΑΝ.ΕΛΛ και καλα ανακαλυψε το μνημονιο ΕΟΠΥΥ κτλπ οταν ηταν στη καρεκλα τιποτα.μαυροοοοοοο

Ανώνυμος είπε...

8:33:00 μμ ,δεν είμαστε 20 ψευτοσυνδικαλιστες αλλα 14 ........και σας αγαπαμε ολους....

Ανώνυμος είπε...

Η κυβέρνηση Καραμανλή μας έφτασε εδώ που μας έφτασε!!! Μπορεί να μη σας αρέσει αλλά αυτή είναι η αλήθεια!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι Θέσεις του ΠΑΣΟΚ για την Ελληνική Ναυτιλία ...... ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΊΑ .....

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ.ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΗΤΑΝ Ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ.ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ (ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΝΤ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΦΤΑΣΑΝ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΤΟΝ ΞΑΜΟΛΥΣΑΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ.ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΥΧΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ,ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΝΑΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ.ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ Η ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.ΩΡΑΙΑ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΙΝΤΙΕΣ ΔΝΤ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΔΗΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΝΔ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;ΑΝ ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΝΔ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΒΛΕΠΩ.ΓΙΑ ΤΟ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ,ΤΟ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΞΑΝΕΛΕΩ ΞΑΜΟΛΥΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΕΦΑΓΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ?
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ? ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ κ. ΣΑΙΤΑΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Βγηκαν και τα κολλητηρια...