Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Νέος Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας, ορίσθηκε ο πρώην αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αθανάσιος Μπούσιος.

Τη Γενική Γραμματεία Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής αναλαμβάνει ο πρώην πρύτανης του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, Κώστας Μουτζούρης, στη Γενική Γραμματεία Ασφάλειας Ναυσιπλοίας παραμένει ο νυν γραμματέας, Αθανάσιος Χριστόπουλος, ενώ τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, αναλαμβάνει ο Γιάννης Σπιλάνης. Με άλλα λόγια αποχωρούν οι μέχρι τώρα γενικοί γραμματείς Ν. Λίτινας, Θάνος Πάλλης και Δ. Χαλκιώτης.

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο εν λόγω, άγνωστο αν από ικανότητα ή κάτι άλλο, πέρασε από όλες τις βαθμίδες της στρατιωτική πυραμίδας. Τώρα ξεκίνησε και εκείνες της πολιτικής. Σε λίγο θα τον δούμε και υπουργό;;;
Σύντομο βιογραφικό του εδώ
http://tolimeri.blogspot.com/2010/10/blog-post_6238.html

Ανώνυμος είπε...

Μόνον οι «μάχιμοι» ένστολοι γλιτώνουν τις περικοπές των μισθών κατά 12%, ενώ όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες ..........www.pealsgr.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.......Επανερχόμαστε με την πάγια θέση-πρόταση της Ένωσης.ζητούμε από τον Υπουργό την ανάληψη πολιτικής πρωτοβουλίας......www.pealsgr.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

"Μόνον οι «μάχιμοι» ένστολοι γλιτώνουν τις περικοπές των μισθών κατά 12%..."

Νέος γύρος φαγωμάρας θα αρχίσει πάλι. Δεν καταλαβαίνουν ότι αν ληφθεί το συγκεκριμένο μέτρο θα υπάρξει έντονος διχασμός μεταξύ του προσωπικού;

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ .
http://bloko.gr/swmata-asfaleias/aggelioforos-glitwnoyn-oi-maximoi-tis-meiwseis.html

Ανώνυμος είπε...

στο λιμενικο ποιοι ειναι μαχιμοι ρε παιδια????

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί είναι οι ξερόλες συνάδελφε και γιατί; Το δημοσίευμα αναφέρει ότι όσοι είναι στην παραμεθόριο ή δεν είναι σε υπηρεσία γραφείου δεν θα υποστούν μειώσεις, ενώ οι υπόλοιποι πάλι θα έχουν περικοπές. Εσύ γιατί εξοργίστηκες και αντιδράς με αυτά που γράφτηκαν παραπάνω;

Ανώνυμος είπε...

Και φυσικά ο κ. ΜΠΟΥΣΙΟΣ θα δημιουργήσει πάλι μιά καλή <> γύρω του από καλόπαιδα και πληροφοριοδότες όπως ...παλιά.

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
Κομοτηνή, 12 Ιουλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη ημεδαπού για μεταφορά λαθραίων τσιγάρων
Τα πακέτα ήταν κρυμμένα σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στην οροφή λεωφορείου
Κατασχέθηκαν 17.500 πακέτα τσιγάρων
Συνελήφθη σήμερα (12-7-2012) το πρωί, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, 21χρονος ημεδαπός, για μεταφορά λαθραίων τσιγάρων.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντόπισαν τον 21χρονο, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής, να οδηγεί λεωφορείο με γερμανικές πινακίδες και να επιχειρεί να εξέλθει από την χώρα. Σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του λεωφορείου, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στην οροφή του, 17.500 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι ανάλογοι δασμοί και φόροι.
Κατασχέθηκαν ένα (1) λεωφορείο και 17.500 λαθραία πακέτα τσιγάρων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.



kala ti ginetai pos erxontai sthn xora ayta?synxarhthria sthn astynomia kai stis pyles ejodoy toy limenikoy alla pos erxontai entos?re paidia ti ginetai giati stamathsan apo pano na pianoyme tsigaradika ti ginetai?????????????????????emeis patra kai ygoymenitsaa ta vlepete ti pianoymeeeeeee===========================14/7/2012
Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 31χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι μετέφερε επιμελώς κρυμμένα εντός ειδικά διαμορφωμένης κρύπτης ανάμεσα στα πίσω καθίσματα και στον αποθηκευτικό χώρο του οχήματος, καθώς και στο μπροστά μέρος αυτού πίσω από το ταμπλό, χίλια τετρακόσια δέκα (1410) πακέτα τσιγάρα τα οποία είχε σκοπό να διαθέσει λάθρα στο εξωτερικό.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. όχημα και τα τσιγάρα.

Ανώνυμος είπε...

Σύστημα- παγίδα για τους Λιμενικούς στην Πάτρα ........www.pealsgr.blogspot.com

AΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ .....ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ?????? ΕΔΩ ΚΑΙ 1 ΜΗΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ 3-4 ΜΕΡΕΣ ....ΓΙΑΤΙ????????????????
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΊΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

ελπιζουμε να ανασυνταχτει η ομαδα και να ξαναδουμε το μπλογκ να πεταει

Ανώνυμος είπε...

26-06-2012: Εντοπισμός φορτηγού οχήματος που μετέφερε λαθραία τσιγάρα στην Κορινθία Μεγέθυνση κειμένου Σμίκρυνση κειμένου Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Κόρινθος, 26 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εντοπίστηκε φορτηγό όχημα που μετέφερε λαθραία τσιγάρα στην Κορινθία

Συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των τριών ατόμων που επέβαιναν σε αυτό και το εγκατέλειψαν

Κατασχέθηκαν -74.000- πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης

Η ζημία σε βάρος του Δημοσίου από μη καταβολή των δασμών ξεπερνά τις 244.000 ευρώ

Προχθές (24-6-2012) το πρωί, στην Εθνική Οδό Ισθμού - Επιδαύρου, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου ένα (1) φορτηγό όχημα.

Σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο του οχήματος, ο οδηγός του δεν σταμάτησε, ανέπτυξε ταχύτητα και τελικά αφού μπήκε στην Νέα Εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή μαζί με δύο ακόμα άτομα που επέβαιναν στο φορτηγό. Στο χώρο φόρτωσης του οχήματος βρέθηκαν -74.000- πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επιπρόσθετα, κατασχέθηκε το φορτηγό όχημα, ενώ η ζημία σε βάρος του Δημοσίου από μη καταβολή των δασμών υπολογίζεται από την αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών στις 244.640 ευρώ.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου για την ανακάλυψη της ταυτότητας των δραστών.

synxaritiria kai pali sthn elas opos kai stis pyles ejodoy patras kai ygoymenitsas alla as moy pei kapoios.................pos erxontai entos ayta pleon edo kai kairo tora .??????????????

Ανώνυμος είπε...

Αυστηρό μήνυμα του νέου Αρχηγού ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ προς τυχόν επίορκους λιμενικούς ......
www.pealsgr.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

δειτε μια εξαιρετικη παρουσιαση για τους 101 νεκρους συναδελφους αστυνομικους που επιμελήθηκε το policenet στο www.pealsgr.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Τί είπε ο Δένδιας στους συνδικαλιστές των Σ.Α για μισθολόγιο, δασοπυρόσβεση .........

Οι νέες περικοπές που έρχονται για τα Σώματα Ασφαλείας Τι ισχύει για εφάπαξ, επικουρικές και μερίσματα
.............
www.pealsgr.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

H ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΤΑΝ ΓΙΑ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΩΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ; TΩΡΑ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ Γ.Ε.Σ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ;

Ανώνυμος είπε...

Για εκκωφαντική σιωπή του Αντώνη Σαμαρά μετά τις δηλώσεις Ρουμελιώτη, την ώρα που ο πρωθυπουργός συνεργάζεται με τους υπαλλήλους της Tρόικας επί ενός προγράμματος που όλοι γνωρίζουν ότι δεν μπορεί να εφαρμοστεί, κάνουν λόγο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σε δήλωσή του εκπρόσωπου Τύπου του κόμματος Χρήστου Ζώη. Ο Χρήστος Ζώης σημειώνει ότι, ενώ έχει αποφασισθεί η «καταιγίδα» των επώδυνων μέτρων, «η μόνη `διαπραγμάτευση` που διεξάγεται είναι αυτή μεταξύ των εταίρων της συγκυβέρνησης», όπως αποκαλεί ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Ανώνυμος είπε...

Επαναδιαπραγμάτευση μνημονίου στο λεξιλόγιο Σαμαρά σημαίνει βαράω προσοχές στην Tρόικα και τους δανειστές», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή με αφορμή τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με την Tρόικα.

Προβλέπει επίσης ότι τα νέα κυβερνητικά μέτρα «θα σημάνουν το οριστικό τέλος μισθωτών και συνταξιούχων και βαθύτερη ύφεση για τη χώρα».

«Μόνη λύση», καταλήγει η ανακοίνωση, «είναι η συνολική αναδιάταξη της οικονομίας μας και η επιστροφή στην εθνική μας παραγωγή».

Αναφορικά με τη δήλωση του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ότι «το Ταμείο γνώριζε εξ αρχής ότι το ελληνικό πρόγραμμα δεν θα πετύχει» η Χρυσή Αυγή υποστηρίζει ότι «αυτό το ήξεραν οι πάντες. Τώρα το έμαθε κι επισήμως ο ελληνικός λαός».

Παράλληλα, ζητάει «άμεση απόδοση ποινικών ευθυνών στους Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και όσους πολιτικούς ευθύνονται για το σημερινό οικονομικό χάος», επισημαίνοντας ότι «το ΔΝΤ μας οδηγεί στην καταστροφή».

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΜΠΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΟΥΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΡΙΩΝ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ..........Ε ΗΜΑΡΤΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ [ΟΠΩΣ ΕΜΑΘΑ] ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ –ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ .

ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ .........

ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ [ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΞ ] ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ .

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΑΣ ,ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ .....

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΙΝΕΙ Η ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ] ΤΟ ΘΥΡΕΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ [ΑΡΧΙΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ] ΩΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ “ΝΤΡΟΠΗ” ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ Ο ΘΥΡΕΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 7000 ΣΤΕΛΕΧΗ ......ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Την Τρίτη θα γίνουν οι κρίσεις!
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Μοιραστείτε το στο TwitterΜοιραστείτε το στο Facebook
Από καρδιάς και για να δείτε Θεού πρόσωπο εύχομαι φίλοι ένστολοι του Λ.Σ-ΕΛΛ.Ακτοφυλακής να ανέβουν ψηλά δύο έντιμοι,ικανοί, άξιοι και αξιωματικοί- άνθρωποι πάνω από όλα! Από κάτω βγαίνουν μαχαίρια, δολοπλοκούν ο Μπούσιος και τα παιδιά του και αν ο Μπαντιάς δεν πατήσει πόδι θα έχει να συνεργαστεί με ανίκανους, λαμόγια και ξεφτίλες! ΕΔΩ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ Λιμενικό.., ΈΧΕΙ ΚΌΤΣΙΑ Η ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΠΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ! Ιδού η...Ρόδος, ιδού και το...πήδημα! ΠΌΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ peiratikoreportaz.blogspot