Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ???


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΙ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 1800 ΜΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ,ΑΡΑ 1150 ΚΑΘΑΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ 360 ΕΥΡΩ???

ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 1150 ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ 800 ΕΥΡΩ ΜΙΣΘΟ!!!


ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ 350 ΕΥΡΩ!!!

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ 4.200 !!! ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ...


ΜΕ ΨΥΧΡΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ,ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΕΡΙΞ ΤΩΝ 800 ΕΥΡΩ ,ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ,ΝΑ ΥΠΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.

ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ Ή ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ???

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως σε ολους ολες οι περικοπες μισθων που εχουν γινει μεχρι τωρα ειναι στις μικτες αποδοχες

Ανώνυμος είπε...

Τα ποσοστά των μειώσεων στις αποδοχές των στρατιωτικών ήταν μια προαναγγελθείσα εδώ και μήνες ψυχρολουσία. Και δεν θα είναι η μόνη!

Πληροφορίες του Onalert, αναφέρουν ότι η παράνοια έχει εγκατασταθεί για τα καλά στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και μη βρίσκοντας πουθενά αντιστάσεις σχεδιάζει τη υλοποίηση μέτρων που πλήττουν ακόμη περισσότερο τους στρατιωτικούς, εν ενεργεία και απόστρατους.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες , οι κρατήσεις στους ακαθάριστους μισθούς των στρατιωτικών δεν αναμένεται να μειωθούν αναλόγως με τις μειώσεις που θα υποστούν με τις νέες περικοπές.
Επιπλέον οι δικαιούχοι του ΜΤΣ και πιθανότα και των υπολοίπων μετοχικών ταμείων θα πρέπει να θεωρούν βέβαιο ότι από 1/1/2013 και για τρία τουλάχιστον χρόνια δεν θα λαμβάνουν μέρισμα. Αυτό είναι το “νέο σχέδιο σωτηρίας” της κυβέρνησης.

Επίσης οι απόστρατοι θα υποστούν στις συντάξεις τους ανάλογες μειώσεις με αυτές που θα υποστούν οι εν ενεργεία στρατιωτικοί στους μισθούς τους.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ Ε.Ν. ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ ΤΟΥ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε.Ε. ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΞΑΘΛΙΩΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ (Ε) ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ Ε.Ν. ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΟ΄΄ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ Α3 ΚΑΙ ΑΝΩ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ.
ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΟΣΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΜΑΣ, ΑΝΑΜΕΝΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΄΄ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ΄΄ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΩΤΑ.
ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΓΚΑΡΝΤΑΣΙ.
Υ.Σ.ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΑΡΧΙΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ Α΄ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ.(ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ!!)

Ανώνυμος είπε...

Το αποτέλεσμα θα είναι να εξωθηθούν στην αποστρατεία όσοι έχουν συμπληρώσει υπηρεσία για συνταξιοδότηση, αφού τελικά ο μισθός του εν ενεργεία θα είναι πολύ μικρότερος της σύνταξης. Ίσως αυτό τελικά να είναι και ένα από τα ζητούμενα. Να αντικατασταθούν οι "παλιοί" με νέους των 700 ευρώ και του ΙΚΑ.