Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Τελικά βρέθηκε Λιμενάρχης για Σαμοθράκη...

Σύμφωνα με σχόλιο που έστειλε φίλος του blog συμπεραίνουμε ότι βρέθηκε Λιμενάρχης και προέρχεται από την Λήμνο!!!

Αν καταλάβαμε καλά δηλαδή η Διοίκηση παίρνει έναν Συνάδελφο από την Λήμνο που είναι νησί Δεύτερης κατηγορίας και τον στέλνει  να υπηρετήσει πάλι σε νησί Δεύτερης κατηγορίας.

Πίσω από τα νούμερα των ΑΜ υπάρχουν ανθρώπινες ζωές κύριοι της Διοίκησης.
Γι αυτό πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις αποφάσεις σας.
Την αδικία δεν την θέλει ο ΘΕΟΣ!!!
ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ !!!

Λυπούμαστε γιατί πραγματικά πιστέψαμε τα λόγια του ΥΠΡΟΠΟ και του Πρωθυπουργού του ίδιου!!!
Κρίμα!!!
Ελπίζαμε ότι τουλάχιστον μέσα στην οικονομική κρίση θα είχαμε ΙΣΟΤΗΤΑ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ -ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!!!
Για άλλη μια αλλά ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ μας απογοήτευσαν!!!
Και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στον δρόμο χωρίς να τους γιουχάρουν και να τους γιαουρτώνουν οι πολίτες!!!
Δείξτε  επιτέλους σημάδια ότι αλλάζετε...ότι αλλάξατε!!! 

Αναρωτιόμαστε αν ο κ. ΥΠΡΟΠΟ είναι γνώστης των ενεργειών της Διοίκησης αντίθετα στις εντολές και τις οδηγίες του για τις μεταθέσεις!!!
Αν ξέρει , τότε είναι έκπτωτος στα μάτια όλων των ένστολων αλλά και των πολιτών αυτής της χώρας για την ασυνέπεια των λόγων του.
Αν δεν , ξέρει τότε κάποιοι τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα πολιτικά!!!
Γιατί από την χιονοστιβάδα των εξελίξεων που έρχεται στην πολιτική ζωή του τόπου θα επιβιώσουν ΜΟΝΟ οι ηθικοί , οι καθαροί και οι συνεπείς των λόγων τους πολιτικοί. 

Επειδή όμως η χιονοστιβάδα θα αργήσει ενώ η μετάθεση είναι ήδη εδώ γι αυτό υπάρχουν και τα δικαστήρια ,οι αγωγές και τα ασφαλιστικά μέτρα.
Στην θέση του Συναδέλφου αυτό θα κάναμε...

Γιατί πάνω από τα ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ είναι οι ΝΟΜΟΙ !!!

Και αν η ΠΟΛΙΤΙΚΗ και οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ είναι ΑΝΑΞΙΑ και ΑΝΑΞΙΟΙ τότε πρέπει στραφούμε στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και στους ΔΙΚΑΣΤΕΣ που είναι ΑΞΙΑ και ΑΞΙΟΙ !!!

  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί πιστεύουν ότι εάν μπορούσε να μπει ένα ΔΝΤ & μια αντίστοιχη τρόϊκα και στο υπόλοιπο Δημόσιο και στο Λ.Σ, πολλά θα μπορούσαν να είχαν αλλάξει προς το καλίτερο. Είναι αυτό που άκουγα πρόσφατα από φίλο Αξιωματικό, που οδεύει προς την έξοδο. Έλεγε: "Αυτός ο τόπος είναι πολύ όμορφος & του νεοέλληνα δεν του αξίζει. Για να αλλάξει το σύστημα νοοτροπία ή πρέπει να φύγουν όλοι οι Έλληνες & να έρθει άλλος λαός ή να μας κυβερνήσουν ξένοι". Από μια πλευρά, το δεύτερο μπήκε σε εφαρμογή..... αλλά μόνο στην οικονομία και τα δημοσιονομικά.
Στα άλλα;;;;;

Σκάπουλος

Arodafnousa είπε...

Παλικάρια μην ανησυχείτε, θα βρεθούν λιμενάρχες για όλα τα πόστα. Αναμείνατε την επαναφορά των αποστρατευμένων, ακόμη & αρχιπλοιάρχων & θα στελεχωθούν όλες οι χηρεμένες θέσεις. Έτσι θα δείτε Αρχιπλοιάρχους σε 5-6 Κεντρικά, παρά διαδρομιστές στην Δραπετσώνα, ήδη 3 έχει το ΚΛΠ. Αντιπλοιάρχους στα ΠΑΘ & σε λιμενικούς σταθμούς,όπως στους Καλούς λιμένες. Πλωτάρχες σε ABEKING κ.ο.κ.
Τα βύσματα θα σταματήσουν, η αξιοκρατία θα επικρατήσει & όλοι θα γνωρίζουν την υπηρεσιακή τους διαδρομή από εισαγωγής τους στις σχολές. Κάντε λίγη υπομονή ...... έρχεται και το Π.Δ. να λύσει κάθε Δυστοκία, Δυσαρμονία, Δυσκοιλιότητα, Δυσπραγία, Δυσλεξία ..... Στο Π δεν ξέρω τι να βάλω... Βάλτε ότι θέλετε εσείς!!!!

Με αύρα θαλασσινή