Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΙΤΕ – ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com

Η ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΡΑΧΜΗ

Η Ελλάδα σήμερα ευρίσκεται σε τροχιά ελεγχόμενης πτωχεύσεως και ξένης κατοχής .Η κατάστασις αυτή επιβαρύνεται καθημερινώς από τη βαθειά ύφεσιν ,τον πληθωρισμόν, την καλπάζουσα ανεργία και τον άκρατον δανεισμόν .Η χαοτική αυτή εικόνα συμπληρώνεται από την κατάργησιν των συνόρων από τις συνεχείς παραβιάσεις των γειτόνων και την επέλασιν εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, οι οποίοι περιβάλλονται από σειρά ευεργετημάτων, όπως στεγαστικά δάνεια με σχεδόν μηδενικό επιτόκιο ,επιδοτούμενα ενοίκια κατοικίας από τους δήμους,δωρεάν παιδεία ,υγειονομική περίθαλψιν και ταχύρρυθμες ελληνοποιήσεις, εις αλλοίωσιν του εκλογικού σώματος και της επιβιώσεως των ελλήνων.
Το πολιτικό σύστημα της χώρας παραμορφωμένο από τη διαφθορά και την ατιμωρησίαν των τελευταίων 30 ετών συνεχίζει με όλες του τις δυνάμεις το ξεπούλημα της χώρας, στην υπηρεσίαν της παγκοσμιοποιήσεως και Νέας Τάξις πραγμάτων, με την βοήθεια των ελεγχόμενων μέσων ενημερώσεως και συνδικάτων.


Ο συνεχής δανεισμός , η φτώχεια και η υποτέλεια, μας επεβλήθη ως τρόπος ζωής, χωρίς ουδείς εκ των ηγετών μας, να προτρέπει στην παραγωγή καί την δημιουργία πλούτου .

Αποκορύφωμα όλων αυτών, υπήρξε η στάσις πληρωμών του Απριλίου 2010 που αντί να καταφύγουμε στον υπάρχοντα μηχανισμό του ΔΝΤ δια την διάσωσιν της χώρας (2% επιτόκιο,ένας φορέας, επαναφορά εκδοτικού προνομίου)επελέγη η σωτηρία της ευρωζώνης, με προσφυγή σε ανύπαρκτο μηχανισμό διάσωσης (5,2%επιτόκιο, 3 φορείς, διαβίου δανεισμός )θυσιάζοντας την Ελλάδα στο βωμό του ευρώ και στα πυρά των διεθνών κερδοσκόπων (spreads). Οι επίορκοι, παρέδωσαν τους έλληνες στην χλεύη της παγκοσμίου κοινότητας, ως πρότυπα διαφθοράς και ανυποληψίας, υπογράφοντας ταυτόχρονα, την δανειακή σύμβασιν με την ΤΡΟΙΚΑ,καταλύοντας κάθε έννοια Συντάγματος, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εθνικής κυριαρχίας .

Το υπάρχον πολιτικό σύστημα οδήγησεν την χώρα στο χάος .Είναι αυτοί που απαξίωσαν τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας, κατήργησαν την ελληνική γλώσσα, το μάθημα της ιστορίας και των θρησκευτικών ,διέφθειραν το εργατικό δυναμικό της χώρας ,εκχώρησαν το εθνικό νόμισμα δια την πτώχευσιν ,ανατίναξαν την εθνική οικονομία με τα πανωτόκια ,χρηματιστήριο και κατήργησαν την γεωργίαν, κτηνοτροφίαν ,αλιείαν,με τα επιδοτούμενα προγράμματα της ΕΟΚ .

Έχω εξηγήσει είς το παρελθόν, ότι η Ευρωπαική Ένωσις, είναι ένα παραφύσιν έργο,ένα μόρφωμα, το οποίον σήμερα λειτουργεί, ως η αιχμή του δόρατος της παγκοσμίου διακυβερνήσεως ,δια τον στραγγαλισμόν των οικονομιών των ευρωπαικών κρατών.

Η κατάρρευσις της είναι θέμα χρόνου .Αυτή θα επέλθει είτε από το ντόμινο των οικονομιών των PIGS(Portugal,Italy,Greece Spain) είτε από την αποχώρησιν της Γερμανίας.Το όραμα της δια το 4ον Ράιχ δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί υπό τις παρούσες συνθήκες χωρίς τον δικό της στρατό επιβολής.

Η κατοχική διακυβέρνησIς είναι αδύνατον να πραγματοποιήσει την ανάταξιν της οικονομίας μας ,την οικονομική ανάπτυξιν ,την δημιουργία πλεονάσματος δια την αποπληρωμήν του ψευδοχρέους μας, διότι τα εργαλεία της δημοσιονομικής (φόροι δημόσιες δαπάνες)και νομισματικής πολιτικής(εκδοτικό προνόμιο)ευρίσκονται εις τας χείρας των ξένων κατακτητών μας (ΤΡΟΙΚΑ).

Είναι όμως απολύτως βέβαιον ότι θα επιτύχει την πλήρη αφαίμαξιν της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας των ελλήνων γράφοντας θλιβερό επίλογο με τα συντρίμμια που θα αφήσει και την πιθανή απώλεια ,μέρους του εθνικού μας κορμού..

Εάν ο Θεός της Ελλάδος το βράδυ σβήσει το χρέος, και άγγελοι εγκατασταθούν στις διοικήσεις των ΔΕΚΟ και των δημοσίων οργανισμών δια την τάξιν και την ευρυθμίαν, την επόμενη ημέρα θα αρχίσει ξανά ο δανεισμός .

Με το εθνικό νόμισμα, το εσωτερικό χρέος και μεγάλο μέρος του κόστους των επενδύσεων μιας χώρας είναι μηδέν .Αντιθέτως ,χωρίς αυτό δημιουργούνται μεγάλα κονδύλια δανεισμού,που προστίθενται στο εξωτερικό χρέος και μαζί με τους τόκους το αυξάνουν κατά γεωμετρική πρόοδο. Αποτέλεσμα τούτου είναι η παρούσα κατάστασις της υποταγής μας στον αέναον δανεισμόν και την διαρκήν πτωχεύσιν.

Είναι χρέος όλων μας και του κάθε ένα χωριστά να αφυπνισθούμε και να προετοιμασθούμε δια την επόμενη ημέρα.

Πρέπει να σταθούμε όρθιοι δια να μαζέψουμε τα συντρίμμια μας και να πορευθούμε προς την εθνικήν ανεξαρτησία ,οικονομικήν ανάπτυξιν και πραγματική δημοκρατία .

Ας κάνουμε λοιπόν το πρώτο βήμα αυτοάμυνας σε πράξεις

Περιορίσθε την εξάρτησιν σας από την τηλεόρασιν και τα κέντρα προπαγάνδας και αναπτύξατε την κριτικήν σας σκέψιν. Μην αφομοιώνετε ότι σας λέγουν ,δεν είναι όλα αλήθεια, προσπαθούν να σας τρομοκρατήσουν.
Γυρίστε την πλάτη σας στους πολυεθνικούς γίγαντες. Προτιμάτε τα ελληνικά προιόντα και τα ελληνικά καταστήματα, όπου αυτά υπάρχουν. Μην τρέφετε τους δυνάστες μας.
Κτηνοτρόφοι, αλιείς, γεωργοί ,ελεύθεροι επαγγελματίες προσπαθείστε να κρατήσετε τις δουλειές σας πάση θυσία .Μυήστε τα παιδιά σας σε αυτές,μην αφήσετε τους αλλοδαπούς να σας εκτοπίσουν ,είναι εθνικό χρέος και το τελευταίο ημερομίσθιο να δοθεί σε ελληνικά χέρια.
Γονείς μην εμπιστεύεσθε την μόρφωσιν των παιδιών σας στο υπάρχον σύστημα απαιδείας πολυπολιτισμικότητας και ανθελληνισμού. Προμηθεύσθε στα παιδιά σας βιβλία της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, ιστορίας ,λογοτεχνείας από τις υπάρχουσες ελληνοκεντρικές εκδόσεις προ του 1980.Διαφυλάξατε με θρησκευτικήν ευλάβεια την αγάπην προς την πατρίδα, την θρησκείαν ,τα ήθη τα έθιμα και την πολιτιστικήν μας κληρονομιά.
Νέοι και Νέες που είσθε σε ηλικία γάμου μην περιμένετε ανέσεις και μια θέσιν εις το Δημόσιον.Αναλάβατε κάθε θέσιν εργασίας που σας παρουσιάζεται, κάνετε οικογένεια με δύο τουλάχιστον παιδιά.Το δημογραφικό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα.Μην αφήσετε την τύχην σας στους επίορκους και τους λαθρομετανάστες.
Όσοι έχετε ελαιόδεντρα ,οπωροφόρα ,μικρό χώρο γής δια κηπευτικά, οικόσιτα ζώα,αξιοποιήστε τα ,δια τας οικογενειακάς σας ανάγκας..Μπορείτε να γίνετε αυτάρκεις ,να αυξήσετε το εισόδημα σας , να μειώσετε τον δανεισμό ,πλήττοντας τις εισαγωγές.
Προσοχή με το microchip της κάρτας του πολίτη. Οι εντεταλμένοι χειριστές ανίχνευσεως, θα δύνανται να κάνουν κάθετη σάρωσιν σε όλα τα προσωπικά σας δεδομένα.Θα τα αξιολογούν κατά το δοκούν και θα αποφασίζουν δια την επιβίωσιν η μη ενός εκάστου .Η μοναδική προσωπικότητα του κάθε ανθρώπου θα μεταβληθεί σε ένα bar code τηλεκατεθυνόμενου ανθρωποειδούς ,στο back up της παγκοσμίου διακυβερνήσεως .Αυτό Θα είναι το τέλος του πολιτισμού μας. Αντισταθείτε.
Πρώτα μας επτώχευσαν ηθικά. Κατήργησαν τις λέξεις Εθνος ,Πατρίδα ,Θρησκεία ,Οικογένεια ,Παιδεία ,Δικαιοσύνη. Ύστερα μας επτώχευσαν οικονομικά και απολέσαμε το εκδοτικό μας προνόμιο ,την εθνική μας ταυτότητα ,την εδαφική μας ακεραιότητα στο όνομα των επιόρκων της κληρονομικής δημοκρατίας.

Γίναμε το απόλυτο μηδέν. Πρέπει να αντισταθούμε .Εσύ θα μείνεις απαθής;;
Η ελευθερία απαιτεί αρετή και τόλμη. Η οδός της σωτηρίας φέρει το όνομα δραχμή.

Ιδομενέας Α. Σαρρής

Δεν υπάρχουν σχόλια: